me kembe
ku i mban leket????
me kembe
ku i mban leket????
Without deviation from the norm, progress is not possible
Ne bank.
ti?
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
poshte jastekut
i rehatshem ai kolltuku aty??
Kam nje kasafort ne muri me qels dhe cod ėshtė e blinduar i mbaj ne shtepi... su ze bese bankave shume.
Sa euro ke deri me tani ne konto ?
Ku di sa hahaha
A keni vjedhur ndonjhere dhe qka?![]()
per te vjedh kam vjedh me shume se nje here, po se ca s'ta tregoj, se ku di un ti mund te jesh na nje agjente e KGB-se :P
ca ke vesh ne keto momente???
Po kur kam qen e vogel kam dhjedhur bombona ne market,
po pasi prinderit i kan paguar tani me mire te them i kam mare.
Ah po edhe te komshiju kam vjedh qershija, kur shkonte ne pushim i mirja shkallet dhe hipja,u kenaqeshe duke ngren.
PS: Endless gjelaba.
Po ju?
Agim Metbala" ♥
Endless mos ke frige trego se ketu jam pa uniforme
Xhenet po qershia edhe une ama e vogel,ato vet te terheqin kur rrijne ne rrem ashtu te kuqe,gjyna mos mi hanger
A erdhi vjeshta nga ju?
Po kam vjedhur. Vellau i gjyshit ishte problem kur punonin ne kallamoq e qvoshnin kallamoqin nga arat. Na thoshte kush e gjen nje kallamoq me 13 rena me marr 1 kokerr te kallamoqit me shti ner gjuhe nuk e nxajn tu vjedh. Edhe eshte pernime zor me gjet kallamoq me 13 rena. E gjetem nje ne krejt aren. Une me djalin e ti djalin e migje fap kallamoqin fap kokrrat ner guhe e ne shitore. Aty tu mendu qe s'na shohin i mbushnim gjepat plot edhe po dalim jashta kishe spo dina kurgja shitesi hej o djem o djem pajani kha me pagu. Kur e pam na qe na ka pa e t'ja shkelim vrapit edhe shkon te vllau i gjyshit i thot mkan vjedh djali yt edhe 2 tjer. Ai ka kesh e i ka kallxu nejse ja kish pas pagu do dinar po na skemi pas faj
Jo Nete veq motra saj anita ?![]()
Ps evetem Anita?
Agim Metbala" ♥
Krijoni Kontakt