Postuar më parë nga EuroStar1 Po per meshkuj a funksjonon ? E kam fiksim me u bo edhe i here virgin Eh çte ka bere ai kapslleku , te ka lene me pasoja
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
Postuar më parë nga mia@ E kush ka qejf ta humbi virgjerine disa here?! Mund te jete kenaqesi per mashkullin, por femra vetem dhimbje provon. lol Po jo komplet..... Japanese style basically
Postuar më parë nga goldian ne shqiperi nuk pi uj ky ilac femrat tona jane te virgjera deri ne martese Po pra po.....Jo sex para marteses!Lol P.S.Ketu flitet edhe per te martuarat dhe per cdo femer tjeter qe do te ndihet edhe njeher 18 dhe e virgjer
Postuar më parë nga angmokio Eh çte ka bere ai kapslleku , te ka lene me pasoja po po lavazhi e ka fajin
Unë jam njeri i thjeshtë. Kënaqem me pak. Më mjafton më e mira.
Kush ka kohe te mirret me te virgjera?
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
me vjen keq se do i humbi sensi humorit shprehjes ..." prostitute e virgjer"
No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future
Postuar më parë nga zANë Po pra po.....Jo sex para marteses!Lol P.S.Ketu flitet edhe per te martuarat dhe per cdo femer tjeter qe do te ndihet edhe njeher 18 dhe e virgjer Femrat shqiptare nuk bejne sex para martese prandaj ne jemi krenar si shqiptar per femrat tona shqiperia eshte vendi i vetem ne glob ku nuk ka kurva
JO SEKS PARA MARTESE
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt