Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 39
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Ne se arrihet qellimi yne, atehere te dyja pushtetet bien dhe pas tyre behet nje qeveri e re e zgjedhur nga vete dora e popullit. fundja, ne mund te perdorim edhe arsye te tjera ne ate organizim, jo vetem bashkimin, por edhe rrezimin e qeverive per shkak te papunesise dhe varferise. Ne kerkojme ndryshe, endrren shekullore 'bashkim kombetare', qeveri te re me duar te pasterta, hapje te vendeve te punes etj...
    Sa vjeē je ti Gon, se shume enderrimtar po me dukesh dhe po fluturon pak, si bien kaq shpejt te dyja pushtetet? A thua se mjafton nje proteste ne kufi per te rrezuar nje pushtet qe ka tashme 70 vjet dhe i ka zene rrenjet thelle ne ēdo aspekt te shoqerise shqiptare. Populli nuk ka zgjedhur kurre qeverine dhe as nuk ka per ta zgjedhur ndonjehere, vetem do te kete iluzionin e zgjedhjes.

Keshtu qe sado me sinqeritet dhe qellim te mire ta kesh kete propozimin tend mos prit te marri njeri seriozisht.

Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin

Keshtu qe sado me sinqeritet dhe qellim te mire ta kesh kete propozimin tend mos prit te marri njeri seriozisht.
    Ja psh une e kam mare seriozisht !

Nuk ka rendesi se sa vjec eshte Goni

Rendesi ka qe te ngrihen ne kembe pa dallim moshash nga e gjithe Shqiperia dhe Kosova dhe te msyjne kufirin Shqiptaro - Shqiptar

Nuk ka problem se ti apo nje pakice jane kunder. Sado te fusni shkopinje nen rrota, rrota jone e historise eshte shume e madhe dhe do ti coptoje shkopinjet tuaj

Nje duartrokitje tashi per mua
    Revolution 1848

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Ja psh une e kam mare seriozisht !

Nuk ka rendesi se sa vjec eshte Goni

Rendesi ka qe te ngrihen ne kembe pa dallim moshash nga e gjithe Shqiperia dhe Kosova dhe te msyjne kufirin Shqiptaro - Shqiptar

Nuk ka problem se ti apo nje pakice jane kunder. Sado te fusni shkopinje nen rrota, rrota jone e historise eshte shume e madhe dhe do ti coptoje shkopinjet tuaj

Nje duartrokitje tashi per mua
    ke fol bukur, e meriton nje duartrokitje

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    ...ehhh shyqyr, i erdhi dita edhe kesaj pune!
    Mezi po presim 1 Shtatorin tani!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-02-2011
    Vendndodhja
    Gostivar
    Postime
    30
    edhe mua mė pėlqen kjo iniciativ unė do paguaj vet njė autobus pėr transport jeni tė mirseardhun .

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Qe te kemi afat te mjaftueshem per mobilizim dhe te mbledhim sa me teper perkrahes duhet t'i japim vetes pak me teper kohe psh. si mendoni per daten 1 shtator? Por cdo njeri duhet ta dije se iniciativa duhet te filloj nga ju anetar te ketij forumi, nga vendi qe jetoni duhet te mbledhni shoqeri sa me teper, te kontaktoni me ndonje agjensi autobusesh e cila iu pergjigjet dhe ka cmime te arsyeshme, duke marre parasysh qellimet 'pozitive' qe ju doni t'i realizoni dhe qellimi do te arrihet krejtesisht ne menyre enigmatike e te pa paralajmruar per pushtetaret. Mendoj se keshtu do te korrim suksese dhe do te trondisim boten me kete iniciative. Ti tregojme botes se ne jemi vellezer te vertete dhe nuk dojme te na ndajne, por deshirojme te jetojme te bashkuar....

Si mendoni?? Ka ndonjeri nga ju ndonje ide me te mire?

Une flas shume sincerisht...
    Dy jave kohe eshte shume e paket. Them qe duhet te pakten nje muaj e me shume per ta pergatitur kete gje. Dhe duhet te perfshihet AK ne Shqiperi e Vetevendosja ne Kosove. Duhet te jete nje pushtim i doganave shqiptaro-shqiptare. 30 serbe ne veri po luftojne me nje ushtri e po arrijne te bllokojne gjithe ato rruge.

Citim Postuar mė parė nga Edvin83 Lexo Postimin
    Dy jave kohe eshte shume e paket. Them qe duhet te pakten nje muaj e me shume per ta pergatitur kete gje. Dhe duhet te perfshihet AK ne Shqiperi e Vetevendosja ne Kosove. Duhet te jete nje pushtim i doganave shqiptaro-shqiptare. 30 serbe ne veri po luftojne me nje ushtri e po arrijne te bllokojne gjithe ato rruge.
    AK dhe VV po te donin e kishin bere me pare.

Patriotizmi i tyre eshte thjeshte manover politike per te zen nje qoshe sa me lart te munden per te perfituar tendera ne kembemim te coroditjes mbar kombetare duke i larguar menjen popullit nga ato ngjarje qe vertet po ngjasin ne mbar kombin tone.

Per mua AK dhe VV nuk kan per qellim ngritjen kombetare ndaj problemeve qe shqiperia has dhe aq me pak bashkimin kombetar apo epirin e AK-se. Ata jane pjelle e politikave anonime

AK dhe VV nuk kan mare asnjehere nje inisjative rrenjesore per bashkim trojesh. Ata kan qen siperfaqsore. Cdo gje qe kan bere ka qen thjesht presjon ndaj pozitareve qe tu hedhin ndonje kock per tu lepire edhe ata
    Revolution 1848

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Mire, po nese nuk perfshihen VV e AK, nje organizim i tille do gati 6 muaj qe te behet pasi nuk mund te behet me 10-20 vete qe do dalin ne kufi. Dhe me nje njoftim ne Facebook per dy jave, ka rrezik as 5 vete nuk dalin. Pse duhen te pakten 6 muaj? Qe te perhapet lajmi e ta marrin vesh ata qe duan me te vertete ta mbeshtesin kete nisme. Dhe nuk behet lajmerimi me dy jave ne forum e ne Facebook. Ate punen me event ne Facebook e kam provuar dhe une, dhe konfirmonin pjesemarrjen 1200 vete, e kur erdhi fundi vetem 20 vete dolen ne nje aktivitet qe zhvillova.....
    Koha duhet qe njerezit ta shohin se per cfare behet, se eshte serioze e jo nje rrene ne internet. Se e di ti qe edhe vete SHISH e SHIK vene ngjarje e thirrje te tilla per te pare se cilet persona do t'i bashkohen qe te kapen e "zdrukthtohen" pak pastaj?

Jam shume i sigurte qe qe tani SHISH e SHIK kane lexuar cfare po themi ne, dhe do te bejne gjithcka qe kjo nisme te deshtoje, pasi nuk duan qe pushtetet e tyre te rrezikohen.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-07-2005
    Postime
    10
    Dy jave jane pak. Nuk ka pse te nxitojme. VV dhe AK duhet patjeter te martin pjese. Dhe nuk ja nevoje as te blllokojme dofanat dhe as te bejme zhurme te madhe. Mjafton te nisi, pastaj ecen vete. E rendesishme eshte ti tregojme botes dhe politikaneve tane se jemi nje komb.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Une nuk jam femi, une i kam mbushur te 25-at tani dhe nuk i kam floket e gjata e mendjen e shkurter, une flas seriozisht dhe ne se punohet per nje qellim, atehere patjeter se do te arrihet ai qellim, por normalisht nevojitet pune dhe seriozitet...

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •