Fjala teori,ne fund te shkrimit tim,kishte te bente mbi mendimin qe une kisha,duke permbledhur shume shkurt disa gjera,mbi ato cka jane shkruar,dhe mora si shembull Pitagoren sepse ai me erdhi nder mend per me shkurt.
Dakort jam qe ne jetet e perditeshme cdo njeri ka nje TURBULENCE mbi energjite e tij,te cilat mund te vijne nga ushqimet,ilacet,ambjenti,toksinimet,.(konspiracion ).etj,dhe ne fund njeriu nuk arrin qe te njohe sistemin e vet energjitik ose AMRTA sic e quan ti,pra nje njeri i tille,ose dhe femijet te cilet nuk e dine se cfare eshte AMTRA,nuk e PERECEPTOJNE dhe nuk e SHIKOJNE nuk jane ne gjendje qe te shkojne ne boten e PERTEJME,kur te ndodhin keto ndryshime,pra ne fund gjithashtu kam shkruajtur qe:Ne boten e pertejme do te shkojne ata qe e kane Praktikuar dhe njohur kete bote shpirterore energjish,apo jo?
Ideja vazhdonte po me te tjeret qe nuk e kane praktikuar kete AMTRA-n,cfare do te ndodhe?Do te presin serisht ciklin 25.000 vjecar,apo gjate ketij cikli do te kene mesuar se si funksionon dicka,ose ose mbase tek ATA do te jete rimisheruar nje shpirt tjeter qe do ti mesoje AMTARN apo si te PURIFIKOJE shpirtin,apo energjite e tij.
Per mendimin tim,perfundimtar momental,deri me sot te gjitha duke i mbledhur trashe e trashe do ti quaja thjesht TEORI,qe disa jane dhe interesante per ti aplikuar ose njohur me thelle,dhe disa te tjera thjesht TEORI.
P.S
Shkrimi ishte serisht i thjeshte dhe pa u futur ne terma,Konspiracioniste,filozofike,Numereologjike etj.
Krijoni Kontakt