Tek ajo e Toffee-s jane 3 unaza te lidhura njera brenda tjetres, dy ne pjesen e siperme dhe nje ne pjesen e poshtme.
Ate te silentgirl-it spo e mor vesh por besoj eshte per te treguar se si shihen stereogramet. Dmth nese perqendroheni dhe kryqezoni syte, ato lakunat qe shihen ne qender nga 2 cope behen 3 cope...nese arrini te shihni 3 cope, konceptin aplikojeni tek stereogramet e tjera!
Think Different! Think Again!
Te presim pergjigjen e Tofee-se
A.I , u fute tiPo perse mer shok e shpjegove te Silentit se ishte sfide per Tofee-ne ncncncn
Te njejten gje mendoj edhe une , sikur e ka shpjeguar Vdekja ( ca e ke ket nickname)
Jane tre rrathe te nderthurur njeri me tjetrin!
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
ta kisha dit ma para nuk isha natrru me ate po thashe cer po bohet kshu qe spo e shofin...ēorra syte vete ene spashe gjo, pastaj lexova ate shkrimin me shkronja te vogla poshte imazhit (edhe aty me dulen syte venit) edhe thashe do jete vetem per leksion
![]()
ma bo hallall, se boj mo!![]()
ene ti si me pase inot skraparlliu moj goc! se boj pra mo![]()
uaaa po kjo ca ishte.....,po ti e di qe une skraparin e kam xhan,nashi edhe do bejme icik si nga skrapari
![]()
Hajde rradha ("Hajde grure!" "Hajde blini kasetat e Top Albanias!" "Hajde grure"
)
Krijoni Kontakt