Po ne pozicion horizontal eshte! sec derdhet dicka...... uje ?Ate pjesen lart nuk arrij ta kuptoj cfare eshte.......
Po ne pozicion horizontal eshte! sec derdhet dicka...... uje ?Ate pjesen lart nuk arrij ta kuptoj cfare eshte.......
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
duhet ta shohesh ne gjithe kontekstin per te pasur nje ide se ca po bie nga ampula! Diku ne mes te imazhit do te shohes dicka dhe shih se ku po bie!
Think Different! Think Again!
hmmmmm , prit se tani u qartesova me shumeatehere ampula eshte pjesa lart.....dhe derdhet dicka nga ajo.....helm apo acid....dhe derdhet ne nje ene poshte ...... apo ne koken e ndonje personi ?!
![]()
![]()
Prit se me bone lomsh ene mu nashi!
Jo moj cer koke personi! Ene eshte! Mblidhi te gjitha bashke, shtoji edhe titullin edhe plotesoje si pergjigje nashi![]()
Ok ok , atehere interpretimi
Eshte nje dore njeriu qe mban nje ampule ne dore. Eshte nje pike ne ajer,helm, e cila eshte derdhur nga ampula per ne nje ene qe eshte me poshte djathtas, ajo ena duket si filxhan.
Titulli : Pergatitje per te helmuar dike![]()
Me ne fund
Pergjigja eshte e sakte! Ah, nje pyetje: cila dore eshte, e majta apo e djathta?![]()
Loool
Shpres stereogramin qe do ve Avrima mos ta gjesh ti zgjidhjen![]()
Hahah Zane e kam Arvima , lol. Po nuk je as e para as e fundit qe ma ngaterron emrin
Hahah, dmth se paskam perfunduar akoma ? Po duhet te jete dora e djathte perderisa eshte i drejtuar djathtas imazhi?
Zane, une do vendos nje te lehte , po A.I do ta perze nga loja![]()
Prit, bishti i filxhanit nga cila ana eshte? Gjith keto detaje qe nuk ke permend(Pyetja tjeter do ishte "me gjej ca ngjyre eshte helmi"
)
Pse, ca bona gjo te keqe une per me me perzene nga loja?![]()
Awww Arvima
Vendose nje tani sa se ka mendjen A.I,se po e gjeti dhe kete,kush rri dhe 30 min te tjere me sy ne ekran,lol
Krijoni Kontakt