Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 30
    Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    nuk besoj se atletico do arrije te mbaje kete ritem deri ne fund. mgjs do ishte bukur. do behej nje kampionati shume me interesant.
    Dhe une nuk besoj se do arrije ta mbaje ritmin deri ne fund, pavaresisht se jam tifoz i Atleticos nga klubet spanjolle. Atletico ka 12 lojtare te rendesishem, ndersa te tjeret nuk eshte se kane ndonje potencekushedi. Per sulmin pastaj perveç Falcaos asnje tjeter nuk ka te hajrit. Ai Diego Costa eshte lojtar hajt me, sa me mbush numrin. Ndersa Adrian Lopez nuk eshte qender sulmues.

Nejse, une me shume kam besim tek grinta e Simeones. Ai ngriti nje ekip si Katania nga hici ne pretendet per kupat e Europes ne Seria A. Erdhi vitin e kaluar dhe gjeti nje Atletico qe nuk dinte si orientohej neper fushe dhe arriti ta nxjerre kampion e UEFA Europa League. Shpresoj vetem mos te kete ndonje demtim te Falcaos, pasi ai eshte vertete i pazevendesueshem.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Rezultatet e javës së 9:

Klasifikimi:

#VamosArgentina

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Golashënuesit më të mirë:

Portjerët më të mirë:

Ndeshjet e javës së 10:

#VamosArgentina

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Me ne fund u ndal dhe Atletico de Madrid. Megjithese, kur rezultati ishte 0-0 ishte nje penallti e padhene per Radamel Falcaon, ne momentin kur mbrojtesi i Valencias e kishte mberthyer me dy krahet ndersa tjetri shkon e qellon ne koke kur Falcao u hodh per te goditur topin.

Megjithate, Soldado shenoi nje nder golat me te bukur deri me tani te La Liga, me kujtoi Trezeguet kur fitoi Europianin me golin qe i shenoi Italise. Edhe ne golin e dyte te Valencias, ishte Atletico ne aksion, Valencia shkaktoi nderhyrje te parregullt dhe pastaj shkoi shenoi gol.

Megjithate, rezultati me i drejte per te dy ekipet do te ishte barazimi, pasi dhe Atletico nuk shfaqi ne kete ndeshje grinten qe ka shfaqur ne takimet e deritanishme. Nuk ishin te qarte e te shpejte sa duhet ne veprimet e tyre.

Megjithate e kam thene, nuk pres qe Atletico te mbaje hapin e Barcelones pasi nuk ka kualitetet si Barcelona ne ekip. Megjithate, mendoj se minimumi vendi i trete ne kampionat do te jete i Atleticos kete sezon.

Gjithashtu dje, asnjeri nga 3 golashenuesit me te mire, Messi, Ronaldo e Falcao nuk shenuan gola. Per t'u shenuar kjo, sepse nuk besoj se do te kete shume jave ku asnjeri nga kta 3 lojtare te mos arrije te shenoje gol.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Ja dhe momenti ku une mendoj se ishte penallti si dhe demtimi i Falcaos.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Rezultatet e javës së 10:

Klasifikimi:

#VamosArgentina

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Golashënuesit më të mirë:

Portjerët më të mirë:

Ndeshjet e javës së 11:

#VamosArgentina

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar më parë nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Gjithashtu dje, asnjeri nga 3 golashenuesit me te mire, Messi, Ronaldo e Falcao nuk shenuan gola. Per t'u shenuar kjo, sepse nuk besoj se do te kete shume jave ku asnjeri nga kta 3 lojtare te mos arrije te shenoje gol.
    Kishte me shume se nje vit qe nuk ndodhte nje gje e tille, qe asnjeri nga keta tre te mos shenonte.
    #VamosArgentina

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Citim Postuar më parë nga no name Lexo Postimin
    Kishte me shume se nje vit qe nuk ndodhte nje gje e tille, qe asnjeri nga keta tre te mos shenonte.
    Po te maresh totalin e golave te shenuar nga kta lojtar ne sezonin e kaluar, eshte tek 170 golat, ne te gjitha kompeticionet, pra nje shume jashtezakonisht e larte. Keshtu qe prandaj thashe do te jete per t'u shenuar kjo, pasi me kaq shume gola eshte unike qe ne nje jave asnjeri te mos mund te shenoje gol pavaresisht 90 minutave loje te luajtur nga te tre.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240

Për: Kampionati spanjoll 2012/13

Sa e poshter kjo Barcelona, nuk u dha njecike shpresa ketyre bardhoshkave, e ka mbyllur kampionatin qe ne muajin dhjetor.
    E vetmja gje interesante qe ka mbet per tu diskutuar ne kete kampionat eshte se kush do kapi vendin e katert dhe cilet skuadra do bien ne Segunda Division.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •