Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 61
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Ai qe mban Ramazan nuk ka se si te konsumoj alkool. Te pakten gjate muajit te Ramazanit.
    Njerezit ne dallim nga kafshet i rezistojne tundimit ndryshe nese tundohesh nga nje femer me shale perjashta i bie tja kercesh persiper?
    Ka shume rendesi kur e pi? Une di qe s'duhet te pije fare e asnje rast. Une p.sh kam vite pa pire alkool dhe jo se nuk me pelqen. Absolutisht jo per arsye fetare, dhe as shendetesore. Sic e the dhe vet njeriu eshte aq i afte te kuptoje se cfare eshte e mire dhe cfare jo.
    Feelings change - memories don't.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Ka shume rendesi kur e pi? Une di qe s'duhet te pije fare e asnje rast. Une p.sh kam vite pa pire alkool dhe jo se nuk me pelqen. Absolutisht jo per arsye fetare, dhe as shendetesore. Sic e the dhe vet njeriu eshte aq i afte te kuptoje se cfare eshte e mire dhe cfare jo.
    Ti ke shume te drejte kur thua nuk duhet te pije ne asnje rast. Megjithate realiteti eshte qe ka plot prej tyre qe te pakten per muajin e Ramazanit perkushtohen dhe braktisin shume prej feseve te keqia. Une kam miq e shoke te cilet kane vese te ndryshme por per shkak te Ramazanit heqin dore prej tyre. Kjo tregon qe nevojat shpirterore e shnderrojne njeriun ne gjendje te cilen nuk do ta realizonte as psikologu me i afte.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Ajo foto ne bulevardin e Tiranes me duket montazh :P

Priti tash Jarigasin&Co kur te fillojn me bo manovra hahaha.
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    Mashallah edhe per Korcen !...
    Rekordi i natës së parë, 40 mijë veta në festën e “Birra Korça”.
    ...me sakte eshte kjo:

a) - birrat KAN QENE
    b) - namazi NUK KA QENE (per 50 vjet)

Pra, ngase muslimani eshte i "programmuar" te mendoje ne te miren.........nuk i intereson ajo e keqja.....vice versa tek ty, ajo puna e birres eshte nje forme "terapie" ne rastin tend, duke te kushtezuar "b)"......pa b)-ne nuk do te kish dale ketu edhe a)-ja.

E din meselen e ndalimit te pijeve dehese, si ka ndodhe ???..........ne vend tendin roli do isha shqetesuar..........por jepi gajret vehtes, pse jo.....

tungi
    albanish by nature

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga presHeva-Lee Lexo Postimin
    Ajo foto ne bulevardin e Tiranes me duket montazh :P

Priti tash Jarigasin&Co kur te fillojn me bo manovra hahaha.
    ...absolut, me manovra, se fjalore inteligent nuk kan.....

selam
    albanish by nature

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ...absolut, me manovra, se fjalore inteligent nuk kan.....

selam
    ."fjalore inteligjent"!!!...ahahahahah...thene prej teje Nuh, tingellon gati si diçka islamike!!
    S'ka nevoje te behen manovra prej meje, ju keni nevoje t ebeni manovra me fotografira e me zhgerrytje bulevardeve!! Mua me mjafton te shoh plazhet e Shqiperise, plot e per plot me femra e meshkuj shqiptare, te cilesdo fe e ideologji, qe s'ia varin fare asaj pakice qe eshte akoma ne letargji!! Me mjafton te shoh bulevardin e Tiranes çdo mbremje, perplot me rini, qe shetisin krah per krah, e s'ia varin fare muhamedaneve harapçinj!!....etj, etj..Tunxh, s'ka shans qe meritoni qofte edhe nje fjale lavderimi; jeni thjesht atavizem!!
    Jarigas

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    ."fjalore inteligjent"!!!...ahahahahah...thene prej teje Nuh, tingellon gati si diçka islamike!!
    S'ka nevoje te behen manovra prej meje, ju keni nevoje t ebeni manovra me fotografira e me zhgerrytje bulevardeve!! Mua me mjafton te shoh plazhet e Shqiperise, plot e per plot me femra e meshkuj shqiptare, te cilesdo fe e ideologji, qe s'ia varin fare asaj pakice qe eshte akoma ne letargji!! Me mjafton te shoh bulevardin e Tiranes çdo mbremje, perplot me rini, qe shetisin krah per krah, e s'ia varin fare muhamedaneve harapçinj!!....etj, etj..Tunxh, s'ka shans qe meritoni qofte edhe nje fjale lavderimi; jeni thjesht atavizem!!
    E sheh si nuk ke fjalore inteligjent jari !!!, ja, anal-izo vet se cka fole !!!

Nuk me the me shume se, ääääääääääätsch, krejt shqiptaria punon kunder mesimeve islame....e ju enderroni.........plasni, plasni, plasni ......

...hajt tung tash se skam kohe, iki per ne xhuma (kur ke qene ty ne jeten tende ne xhuma ????, apo se paku ne xhami ???)....une isha para 5 jave ne durres, nuk kish vend ku me u fal.......si eshte dukur ne koherat e xhaxhit, pasiqe je deshmitare okulare....na rrefe pakez......
    albanish by nature

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    E sheh si nuk ke fjalore inteligjent jari !!!, ja, anal-izo vet se cka fole !!!
    Shume "inteligjent, ky fjalori yt, Tunxh!! A eshte islamik, ky lloj fjalori?!
    Nuk me the me shume se, ääääääääääätsch, krejt shqiptaria punon kunder mesimeve islame....e ju enderroni.........plasni, plasni, plasni ......
    Une e kuptoj se ti ke veshtiresi te kuptosh shqipen e paperzier me arabizma, por te zevendesosh "uk ia varin" me "punojne kunder", eshte patjeter shenje "inteligjence islamike"!! Tunxh i dashur, shumica e Shqiptareve, nuk ia varin Islamit, dmth qe nuk e llogarisin fare ne egziston apo jo, gje qe eshte edhe me keq se sa te punojne kunder: Mosperfillja eshte kulmi i perçmimit!! Per kete arsye, shpesh nuk i perfill shkrimet e islamikeve neper forum......edhe te tuat!
    ...hajt tung tash se skam kohe, iki per ne xhuma (kur ke qene ty ne jeten tende ne xhuma ????, apo se paku ne xhami ???)....une isha para 5 jave ne durres, nuk kish vend ku me u fal.......si eshte dukur ne koherat e xhaxhit, pasiqe je deshmitare okulare....na rrefe pakez......
    Shko,shko, se nuk je arabizuar akoma plotesisht!! E pastaj, duhet te mprehesh akoma me shume fjalorin tend "inteligjent".....ahahahahahahahh....ke te fala prej xhaxhit!!
    Jarigas

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Mashallah ke qejf te shikosh mijera muslimane qe kane mbushur tere bulevardin e Tiranes, te lumte vella Renea se keshtu e duan keta skeptike.

Allahu jua pranofte agjerimin te gjitheve ju motra e vellezer.
    Mijera vete? a qorr je? aty sjane as 200 vete. Kryesisht hoxhallar (qe marrin goxha leke) me grate dhe vajzat e tyre qe jane mbledh nga e tere fshatrat.

Ketu jane mijera vete dhe "mashallah" duke festuar festat pagane ne mes te bulevardit.

Ndryshuar për herë të fundit nga Fishtani1 : 17-08-2012 më 07:57

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Mijera vete? a qorr je? aty sjane as 200 vete. Kryesisht hoxhallar (qe marrin goxha leke) me grate dhe vajzat e tyre qe jane mbledh nga e tere fshatrat.

Ketu jane mijera vete dhe "mashallah" duke festuar festat pagane ne mes te bulevardit.

http://www.youtube.com/watch?v=dzAZuIg4SBc
    Lexo me poshte o gomar

Programi u organizua në bulevardin “Dëshmorët e Kombit”, përpara ish- Hotel Dajtit ku u mblodhën me mijëra besimtarë.
    Programi filloi në orën 21:30, ku fillimisht përshëndeti kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, Haxhi Selim Muça, i cili uroi mbarë besimtarët për këtë natë të madhe e të begatshme.
    “Ramazani i këtij viti qëlloi në një muaj të nxehtë, nuk ishte e lehtë, por megjithëkëtë ne arritëm ta përballojmë me sukses, për të arritur në Natën e Madhe të virtytshme, të faljes, begatisë dhe shpërblimit. Le t’i falemi dhe t’i lutemi Zotit më shumë, të përfitojmë nga mirësia e kësaj nate, për veten, familjarët dhe miqtë tanë, për vendin dhe kombin tonë. I lutem Zotin të na falë gjynahet, të na japë të mira e begati, si dhe më shumë paqe, qetësi e mirësi. Zoti qoftë me ju”, tha kreu i KMSH-së.
    Fjalë përshëndetëse mbajti edhe myftiu i Tiranës, Ylli Gurra, i cili, pasi uroi të pranishmit, për këtë natë të mëshirës, tha: “Zoti zgjodhi këtë natë për shpalljen e Librit të Tij, e zgjodhi njeriun si më fisnikun e krijesave, mes njerëzve dalloi profetët, mes muajve dalloi Ramazanin dhe mes netëve dalloi Natën e Kadrit, natën e jetës. Në këtë natë zemrat rrahin me shpresë, e këto rrahje qofshin të pranueshme te i Madhi Zot.”
    Më pas programi vazhdoi me faljen e namazit të Jacisë dhe Namazit të Teravisë. Në këtë natë përkujtimi dhe përkushtimi ndaj Allahut, kanë mbajtur ligjëratat e tyre edhe imamët Elvis Naçi, Ahmed Kalaja e Ferid Piku. Ata folën për mirësitë dhe begatitë që Zoti i ka dhënë kësaj nate, ku besimtarët i drejtohen Atij, të penduar për gjynahet e tyre duke kërkuar falje e mëshirë.
    “Kërkoni begatinë dhe mirësinë e Zotin në këtë natë, sepse Zoti për ata që vijnë të penduar, thotë: i kam falur, i kam mëshiruar dhe do t’i shpërblej më xhenet”, tha imam Elvis Naçi.
    “Shpresojmë që kjo natë, të jetë një natë pajtimi me Zotin, me veten dhe më të tjerët, jo vetëm për ata që agjërojnë, po për të gjithë njerëzit”, theksoi imam Ferid Piku.
    Ndërsa imam Ahmed Kalaja u shpreh se “Zoti është më afër besimtarit në momentin që ai i lutet dhe e kërkon Atë, prandaj lutja më e mirë që gjithsecili prej nesh mund të bëjë sot është: O Zot, Ti je falës, e do faljen, më fal mua!”
    I ftuar special i kësaj mbrëmjeje ishte Dr. Ahmed Naina nga Egjipti, një nga lexuesit më të mirë të Kuranit në botë, i cili me zërin e tij, emocionoi dhe përloti mijëra vetë të pranishëm në shesh.
    Në mbyllje, nënkryetari i KMSH-së Bujar Spahiu dhe imami Gazmend Teqja, kanë bërë dua në shqip dhe arabisht. Ndërkohë gjatë programit, për pjesëmarrësit janë shpërndarë ëmbëlsira të ndryshme, ndërsa fëmijët u janë gëzuar dhuratave surprizë të përgatitura posaçërisht për ta. Ndërkohë krahas besimtarëve në shesh, u mblodhën edhe qindra qytetarë, në të dy anët e rrugës të cilët, të shtyrë nga kureshtja dhe dëshira për të mësuar diçka më shumë rreth kësaj nate, ndoqën programin deri në fund.
    Pas programit i cili zgjati deri në mesnatë, besimtarët janë shpërndarë nëpër xhami për të vazhduar lutjet dhe adhurimet deri mëngjesin e sotëm.
    Për rëndësinë dhe pozitën që kjo natë ka te zemrat e njerëzve, e tregon edhe fakti që, i madh e i vogël, ditën që i paraprin natës së Kadrit, agjërojnë. Nga agjërimi i kësaj dite nuk përjashtohen dhe shumë njerëz, që edhe pse nuk janë myslimanë, u bashkohen miliona agjëruesve në mbarë botën.
    Nata e Kadrit është nata më e vlefshme se një mijë muaj. Për këtë natë të madhe, që njihet si nata kur ka zbritur Kurani i Madhëruar, në Librin e Shenjtë të Islamit zë vend edhe një sure me po të njëjtin emër, “El – Kadr”.

AlSat
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •