Close
Faqja 2 prej 15 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 142
    bandes se edvin rucave bashk me horrin e horren top e ina rame,po ju ngushtohet laku,jane mostrat ma gjakprishur e djallezuar e ma antikombetare qe mbane kjo toke!

hyqymeti/shteti e ze ljepurin me qerre,kur don, tu bihet gjarperijve mu ne koke......

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    elida bucpapaj shkruan

Shkarkimi i kreut tė SHIK-ut ishte gabimi i parė Presidentit tė Republikės dhe njė hap autodestrukiv i Kryeministrit tė Shqipėrisė. Ishte njė veprim i pakohė dhe i pavend, larg prioriteteve qė ka vendi!

e tjeret komentojne ne fejzobuk

Rajmonda Lamnica

Skane faj Elida se kane nevoje per spihune te sigurte , sa per prioritetet e vendit nuk jane ne liste fare !

Mirela Dibra

flm per informacionet shume e nderuar e kombit tone Elida Buēpapaj

Sokrat Turtulli ‎...

po pra cudi, si ka mundesi qe me kete veprim Ai tani te spastroje kete strukture nga spiunet e sigurimit dhe operativat qe e kishin mberhtyer...nje institucion qe nuk ka dhene kurre nje informacion as Presidentit dhe as Kryeministrit nga i cili varet direkt...Kur u pyet ish presidenti Topi, se a kishit ju ndonje informacion nga Shiku, per ngjarjet e Gerdecit, ai u pergjigj prereo. Ndodhi 21 Janari serish asnje informacion, edhe pse ziente e gjithe Tirana qe do sulmohej Kryeministria, dhe...dhe per cudi, SHIK-u,kishte informacion se dy persona rrezikonin kryetarin e opozites, vetem se ky ju dogji makinat ne 21 Janar...

Fatmir Qazimi

do shkarkojn dhe kryetarin e opozites

Majlinda Keta ‎

o Sokrat Turtulli, miku im ne komunikim, fakti se ti apo ine kemi perceptuar ato qe ti ke shqetesim....tregon me se miri qe ai institucion ka funksionuar ne baze kushtetuese jo ne muhabete kafenesh. Duke te patur pjese te komuninikimit ne FB do te thoja se ti i referohohesh SHIK-ut dhe jo SHISH-it ndaj nuk je i qartesuar. Si njeri i letrave qe je, apo demokrat me shpirt besoj se prisje qe Presidenti dhe Kryeministri i nje vendi demokratik duhet ti thone "FLM" ketij Burrit te Shtetit qe e hoqi ne muajin e pushimeve zyrtare dhe me shpejtesine e hajnit. T'ja shprnin ballazi "Flm dhe Mirenjohjen" pasi 1. Ne 7 vite ky institcion nuk pati asnje denoncim publik se i mori jeten, zhduku apo nxorri per cmendine ndonje shqiptar 2. Ne 7 vite nuk pati asnje denoncim nga opozita se pergjohej a persekutohej nga ky organi. Qe do te thote qe nje institucion i pavarur kishte fizionomine"i pavarur" me te sigurt se kurre pasi korrupton dhe ta heq pavaresine dipendenca dhe nenshtrimi ndaj pushtetit politik te maxhorances. E kete ato e kishin arritur 3. Eshte institucioni qe eshte reformuar nen asistence totale te Partnereve Strategjike ku flet profesionalizmi jo gjuha e urrejtjes me "ish komunista" apo "ish sigurimsa". E per keto prametra teknike Shqiperia per SHISH-in vleresohet ne 7 vite per sukseset e kontributet ne luften kunder terrorizmit per paqe ne rajon e me gjere se kaq......Po te mos ishte e tille as Bushi as te tjera figura te larta te politikes boterore nuk do te uleshin ne Tirane..... 4. Ti pyet per Gerdec e te tjera...te keshilloj qe kujdes se ne vend qe te heqesh vetlla nxjerr syte e atij qe kerkon te mbrosh. AI, ti apo une sot apo ne nje te ardhme ne vazhdim duhet t'i besojme DREJTESISE.... E ne mos paste SOT do vije dita qe 26 jetet nen dhe do qartesojne e do japin moral, do penalizojne e gjykojne ATO qe guxuaan qe me veprimin e mosveprimin e tyre cua ne katastrofe jetet, sigurine dhe besimin e nje kombi per qeverisjen e shtetin 5. Kam patur rast te njoh shume prej atyre punonjesve .....kam degjuar shume kolege te mi qe lektojne ne mastera a doktoratura ku ato zhvillohen.........kam degjuar shume te huaj qe kane bashkepunuar me to.......KIJ respekt dhe perpiqu qe te kerkosh keto standarde edhe ne institucione te tjera shteti. Minimalja ishte vendi me lule dhe ku ne cdo ambjent xixellonte nga pastertija...jo si ne te tjera ku era e WC-ve ende mbizoteron koridoreve.......Une te shkruaj me krenarine qe ky BURRI i SHTETIT qe drejtoi 7 vjet SHISH eshte vellai im. Koha do tregoje.....POR si pjese modeste ne politike them me plot gojen "Turp" per ato qe sot nuk i thane "Falemnderit per ato qe kontribove me sta ne 7 vitef" ........Postet nuk i ka njeri me tapi. Lum kush i mban me prosperitet e pa u akuzuar se shkeli lirine a dinjitetin e 1 individi ne kete shoqeri, se perdori shtetin kunder shtetasve te vet...... Koha eshte deshmotar dhe korrektuese e padrejtesive..........@ Sokrat Turtulli Sokrat Turtulli Largohu nga nostalgjia e SHIK.............eshte me mire te duash SHISH

Dode Progni

E nderuar Elida! Kam lexuar nga Ju shume shkrime,nepermjet te cilave keni argumentuar bindshem idet tuaja. Ideja qe keni hedhur ketu lidhur me shkarkimin e kereut te SHISH-it,si "gabim i pare i Presidentit te Republikes dhe nje hap autodestruktiv i Kryeministrit te Shqiperise..."eshte nje akuze e rende,por e pa argumentuar. Si e tille ajo mbetet thjeshte nje parulle propogandistike.Si nje gazetare me aftesi te spikatura ne fushen e analizave politike Ju,duhet te argumentoni mendimet tuaja,dhe jo te mbeteni thjeshte ne planin e nje parulle propogandistike anti Berishe! Falemnderit per mirekuptimin.

Artan Tivari

une di me thane se ne shkoder 2 jave para u diskutoshin se TOM DOSHI eshte duke mbledhur rrugaca me lek per ne tirane ,por jo se do sulmojne kryeministrine, nje kjo eshte nje vertete e madhe , dhe as kush nuk mund ta mohoje ,dhe ndodhi ajo qe ndolli me 21 janar ,

Sokrat Turtulli

Majlinda, jo me kot e kam etiketuar SHIK, pasi ne SHISH, i vetmi i punesuar ka qene vellai jot. Po nuk besove, pyet Fatos Klosin, qe i ka rikthyer te gjithe atje

Viktor Martini

Tashti ne Shqipri,asht kethy komplet monizmi.Kurkush s'ka merita,kurkush s'ka gabime,sepse c'do gja urdhrohet nga,Sali Berisha,si dikur ne kohen e E.Hoxhe.

Hajro Ēini

Zonja Buēpapaj, Ėshtė e drejta e ēdo kujt qė tė mendojė dhe tė shpreh atė qė mendon, gjithnjė duke ruajtur pozitat e njė njeriu normal jashtė ēdo statusi. Edhe ju si person privat keni tė drejtė tė shpreheni si tė don. Deri kėtu ēdo gjė ėshtė nė rregull. Gjėrat komplikohen kur pas emrit privat, personi pėrpiqet tė mbajė edhe statusin e gazetarit/res. Nė kėtė moment dalin shpejt nė pah disa gjėra qė cėnojnė, profesionalizmin, etikėn apo statusin e gazetarit duke e reduktuar atė nė njėthashethemexhi kafenesh. (Siē janė nė fakt 95% tė atyre qė mbahen si gazetarė sot nė Shqipėri.)
    Jam plotėsisht dakort me Zotin Progni, qė e quan mjaft tė paargumentuar deklaratėn tuaj. Pse?

Sė pari, Presidenti, nė zbatim tė Kushtetutės merr vendime. Vendimet e tij mund tė mos i pėlqejnė dikujt, por ai ėshtė nė tė drejtėn e tij kushtetuese. Po ta kishte shkelur kushtetutėn, atėherė gazetari ėshtė nė tė drejtėn e tij/saj ta kritikojė me arsyetim.

Sė dyti, Presidenti e di mirė statusin e tij, si dhe detyrimet qė ai ka, sipas kushtetutės, nė mbarėvajtjen institucionale, ashtu si dhe prioritetet kombėtare. Largimi i njė kreu institucioni, ėshtė punė rutinė e njė kreu shteti dhe kjo as nuk pengon dhe as dėmton prioritetet e vendit.

Sė fundi, Bahri Shaqiri jo vetėm duhej pushuar shumė kohe mė parė, po ai edhe duhet tė proēedohet pėr neglizhencė nė mos pėr shkelje tė rėnda nė detyrė. Disa vjet mė parė ju firmosėt njė peticion drejtuar Presidentit tė USA Barack Obama, ku denonconit veprimet aspak diplomatike, nė shkelje tė plotė tė etikės profesionale dhe diplomatike tė ish Ambasadorit Amerikan nė Tiranė, Withėrs – (sot i papunė). Ju e ndjetė si detyrė qytetare dhe morale ta denonconit aktivitetin e tij dhe unė jam shumė krenar pėr firmėn tuaj dhe ju jam shumė mirėnjohės. Por nė radhė tė parė kjo detyrė i pėrket Drejtorit tė SHISHit, tė vinte nė korrent CIA-nė pėr bėmat e Withers, apo tė Don Kishotit plak Limpreht qė vdiq nga overdoza e Viagrės. Tė kishin ndodhur aktet e kėtyre nė njė vend tjetėr, fjala vjen Zvicėr apo Kanada do tė ishte tundur bota.
    Presidenti i ri nė detyrė, duhet lėnė i qetė ta kryejė atė me ndershmėri, tė pastrojė ujrat e zeza qė la pas Bamir Topi dhe jo tė nxitojmė dhe tė shprehemi pa argument.
    Njė gazetar profesionit do tė shprehej:
    “Presidenti Nishani, nė mbėshtetje tė nenit 92, germa “f”, dhe nenit 93 tė Kushtetutės si dhe nenit 5, paragrafit 2 tė Ligjit nr. 8391, datė 28.10.1998 “Pėr Shėrbimin Informativ Kombėtar”, i ndryshuar, me propozimin tė Kryeministrit dekretoi lirimin nga detyra tė Drejtorit tė Shėrbimit Informativ tė Shtetit, zotit Bahri Shaqiri dhe emėrimin nė detyrėn e Drejtorit tė Shėrbimit Informativ tė Shtetit, tė zotit Visho Ajazi Lika.”

Artan Tivari

ZOTI HAJRO CINI , FALEMINDERIT , JE I SAKTE ,

Shkelzen Muja

nuk eshte e drejte qe ky shkarkim ti ditikohet kryemimistrit,pse mos ta marrin si nje hap te mireqen te presidentit,qe kerkon te refermatoje institucjonet kushtetuese,apo mos do te themi institucjonet tona si K L D,prokuroria sherbimi sekret kan punuar shume mire,apo te behemi pale me kryetarin e opozites,qe therret mos mi largoni bashkepuntoret e mi,qe katranosa rendin kushtetues me 21 janar,jo ketu gabohemi te gjithe ne qofte se paragjykojme punen e nisur te kreut te shtetit,ai sapo e ka marre dytyren,reformatimi i institucjoneve eshte e drejte e tij,pra eshte kushtetuese,ky vend ka nevoje per nje refomatim ne te gjitha institucjonet,jemi prane gremines nga mosfuksjonimi i tyre,sidomos ato te drejtesise,krimi dhe kurropsjoni kan kapur majat,aq sa vritet njerez ne mes te dites dhe askujt nuk i bie ndermend qfare po ndodh,ku eshte policia prokuroria shish,apo te degjojme Edi Ramen ketu nuk flitet per institucjone te pavarura,se gjithcka e marre Berisha,jo zoteri ketu Berishes i ka ikur pushteti nga duat,sot pushtetin e ka ne dore mafja dhe krimi,qe drejtohen nga keto mizerable qe drejtojne instutucjonet ne kete vend,dhe ju per fat keq qani per to se kreu i shtetit poundohet ti largojne nga keto institucjone,eshte vendim ne kohe,duhet menhere te emerohen antaret e xhykates larte dhe asaj kushtetuese,dhe te behet gati njeriu qe do te drejtoje prokurorine mbas mbarimit te mandatit te prukurores se tanishme,te lutemi dhe te mos paragjykojme do Zoti per here te pare ky vend ka nje njeri qe punon per te miren e qytetareve te keti vendi!!

Emil Asdurian

Ne nje koment tjeter ne gazeten tuaj shkruhej:Shqiptarėt janė radhitur nė vendin e tretė si spiunė dhe bashkėpunėtor tė shėrbimit sekret jugosllav UDB gjatė periudhės sė socializmit.Kjo bėhet e ditur sot nė njė shkrim nė tė pėrditshmen maqedonase "Dnevnik", ku nėnvizohet se gjatė sistemit tė kaluar, shqiptarėt janė radhitur nė vendin e tretė si spiunė, menjėherė pas serbėve dhe kroatėve nė Ish-Jugosllavi. Gazeta shkruan se ky fakt ndėrlidhet edhe me tė dhėnat e fundit tė Komisionit tė Lustrimit nė Maqedoni ku nga 23 funksionarėt e lustruar, tetė prej tyre kanė dalur shqiptarė. Gjithashtu bėhet e ditur se njė numėr i madh i viktimave shqiptare janė spiunuar kryesisht nga bashkėkombasit e tyre bashkėpunėtor tė shėrbimit sekret. Good job brothers. Spiunit Dulle te Kadarese do ti vinte zili, por nuk dote habitej aspak. Ne kemi qene te vetmit qe kemi pasur KALECA Vullnetare. Funny

Hajro Ēini

Emil,
    Kisha kohe qe nuk ta kisha degjuar zerin. Po nuk paske ndryshuar aspak ne qendrimet e tua antishqiptare. Gjithmone ne avangarde kunder shqiptareve. Po do te ishte me mire qe ti hidhje nje sy edhe armenveve, para se te denigrosh (apo te eksitohesh kur dikush perpiqet te denigroje shqiptaret).
    Shqiptaret jane njerez normale, si cdo komb tjeter. Nuk ka pyll pa derra, po ti nuk mund, nuk ke shkak, vec halucinacioneve tua, nuk ke argumenta ne rrugen tende.

Emil Asdurian

Une nuk jam dhe nuk kam qene asnjehere kunder shqipetareve dhe shkruaj se me dhemb. Une nuk te njoh dhe nuk e di nga e nxerr kete konkluzion. Sa per armenet nuk kam shume njohuri dhe kontakt qe te komentoj. Po pa dyshim do te shkoj ne google dhe te bej nje kerkim se sa spiune per fryme kane pasur. Dhe s'ka dyshim qe kane pasur. Artikulli nuk eshte i imi por i nje gazete. Une shava spiunllekun qe eshte e kunderta e vecorive te cmuara te shqipta reve. Turp per kalecat e spiunet. Dhe nese ne jemi ne vend te trete ne Maqedoni per spiunllek , kur numri i banoreve shqipetare i krahesuar me ata serbe the Kroate eshte shume i vogel, te vete mendja te mendosh qe ne kemi me shume spiune per fryme se te tjeret. Por si pas teje eshte me mire ta pranojme ne heshtje e te mbulojme koken, se zot na ruajt nese bejme ndonje koment, nga frika qe ndonje si ty do grihet e te na shaje si antikombetare e antishqiptare. Ne nuk duhet te themi gje per spiunet se ata jane vellezerit tane edhe pse kane cuar ne burgje shqiptare te tjere. Une nuk e di se ku te con rruga jote, sa per Hallucinacionet e mia, ato me pelqejne sidomos kur bazohen ne fakte.

Sako Satka

prioritetet e ketyre ,jane keta vet.

Elida Buēpapaj

Le tė marrin shembull shqiptarėt nga Armenėt, nė SHBA, komuniteti i dytė mė i fuqishėm pas atij Hebre.

för 5 timmar sedan · Redigerad · Gilla.

Elida Buēpapaj

Tė nderuar miq, mė lejoni t'ju them, se shkarkimi i kreut tė SHISH nė kėtė mėnyrė si u bė, pa marrė mendimin e Aleatėve, kur dihet se ky Instutucion ka patur njė bashkėpunim tė ngushtė me SHBA dhe NATO-n, nuk ėshtė aspak normal. E them kėtė jo si person privat, por si gazetare profesioniste, me orientim tė qendrės tė djathtė dhe ndihem shumė keq kur lexoj se si mė komenton mua Hajro Cili, i cili mė fyen, denigron me njė stil stalinist. Hajro Cili, kam 21 vjet qė shkruaj dhe botoj nė shtypin e Tiranės, pastaj nė atė tė Kosovės, Europės dhe SHBA. Tė paktėn pėr 11 vjet kam qenė njėra nga kolumnistet kryesore tė BOTA SOT, ku kam shkruar gati pėr ēdo ditė opinionet e mia. E pėrmenda kėtė fakt sepse kjo gazetė e pėrditėshme e vetmja e tillė ėshtė botuar dhe shpėrndarė me shumė sukses nė New York. Tani i kontribuoj gazetarisė online. Po ti kush je ? Qė "pret koka burrash dhe grash", siē ke bėrė me Bamir Topin, ish-.Nr.2 tė PD zgjedhur President pikėrosht nga kjo forcė politike. Unė jam njėra nga ato qė e kam mbrojtur kryeminisrtin aktual tė Shqipėrisė nė kohė shumė tė vėshtira pėr njė periudhė dy dekadash, me sakrifica, pa pėrfituar asnė rrogė dhe asnjė privilegj, dhe sa fillova tė kritikoj gabimet e tė djathtės, mė shpallėn "armik dhe askushi" si puna jote! Mos guxo mė tė mė fyesh mė ! NUk do ta lejoj. Shqipėria pas 1997 ka kaluar periudha shumė kritike, ėshtė vrarė deputeti i PD Azem hajdari dhe ka patur vrasje politike, ēka e implikonin SHIK-un e asaj kohe, ndėrsa SHISH-i i kėsaj kohe, i dekretuar nga ish-Presidenti Moisiu nė janar tė 2005, edhe pse ishte njė figurė e zgjedhur nga e majta, u dallua pėr maturi dhe profesionalizėm duke forcuar bashkėpunimin me aleatėt tonė jetikė, SHBA dhe NATO-n. Zoti Hajro Cili, nė njė sistem demokratik, ideja pėr t'i pėrvetėsuar tė gjitha institucionet, pėr t'i bėrė tė gjitha institucionet tė njė ngjyre pėrbėn rrezik pėr demokracinė. Ndėrkohė Presidenti i Republikės, i cili sapo hypi nė karrike tha se do ta njohė 29 Nėntorin, njė festė tė vendosur nga diktatori i Shqipėrisė, tregohet miop, dhe duke e ditur se pėr mosshkarkimin e shefit tė SHISH ka ndėrhyrė direkt shefi i NATO-s dhe SHBA, e shkarkon atė, pa komunikuar me aleatėt tanė, ēka ėshtė detyrim i Presidentit tė Shqipėrisė, bashkėpunimi me Aleatėt jetikė tė shqiptarėv. NUk ishte ky prioriteti i Presidentit tė republikės, i cili do tė duhet ta niste nga prioritetet e vėrteta, siē ėshtė dorėzimi i imunitetit, ēka ėshtė kthyer nė gangrenė pėr shoqėrinė shqiptare. Ndėrkohė, pėrpara se ta shkarkonte, Presidenti i Shqipėrisė, nė njė intervistė tė kėtyre ditėve theksoi se "shkarkimi i kreut tė SHISH ėshtė kompetencė e Kryeminisrtit", pra ia la nė dorė Berishės kėtė veprim, i cili pas mosvotimit qė PS bėri mė 6 gusht, ishte nė pozita shumė tė favorshme pėr pozitat e tij si politikan. Ky veprim i krijon atij tė parit probleme, prandaj them se ishte njė veprim autodestruktiv. Sa pėr spiunėt qė dikush nėnvizoi, sipunėt nuk pastrohen, duke ndėrruar kreun e SHISH, por pėrmes Parlamentit tė Shqipėrisė! Sepse jemi i vetmi vend nė Europėn postkomunite qė nuk jemi distancuar nga diktatura kriminale, i vetmi vend ku nuk ėshtė bėrė dekomunistizimi. Dėgjove shoku Hajro Cili, kėto qė t'i them, ti them si gazetare, jo si person privat! Po tė them edhe diēka tjetėr, njė problem i madh i kryeministrit ėshtė gjendja e shtypit tė lirė, ku e majta dhe e djathta kontrollojnė gazeta dhe televizione dhe nuk lėnė hapėsira pėr kritika, por flm Zotit rroftė Steve Jobs dhe ai djaloshi Zuckerbergu qė na ka krijuar hapėsira komunikimi pėr tė shprehur tė vėrtetėn, e cila ėshtė e shenjtė!

Elida Buēpapaj

I nderuari Dode Progni, ju falenderoj pėr mėnyrėn e komunikimit, pėr mėnyrėn qytetare se si shprehni vėrejtjet tuaja ndaj statusit tim. Kėshtu mendoj, nga pozitat e njė gazetareje me orientim antikomunist, veprimi i ndėrmarrė nga Presidenti i republikės, veprim tė cilin ai ia faturojė paraprakisht kryeministrit tė Shqipėrisė, dėmton imazhin e dy institucioneve tė shtetit, sepse u bė fakt i kryer, duke pėrjashtuar njė komunikim paraprak me aleatėt tanė jetikė, SHBA dhe NATO-n! Berisha, qė ishte nė pozitėn e tij mė tė fortė pas gabimeve tė Ramės, nuk do tė duhej tė vepronte kėshtu. I nderuari Dode Progni, ky ėshtė mendimi im. Ti si zot shtėpie qė je, pėrpara ēdo veprimi komunikon me bashkėshorten tėnde, qė punėt e shtėpisė tėnde tė shkojnė sa mė mirė. Kėshtu veprojmė edhe ne si shtėpi, ndėrsa ata qė drejtojnė shtetin shqiptar, pas njė rrokopuje qė kemi hequr nėn diktaturė dhe pas njė 97 tragjike, duhet tė bashkėpunojnė me Aleatėt tanė jetikė, SHBA dhe NATO-n! Ėshtė obligim! Ju dėrgoj pėrshėndetjet dhe tė falat e familjes time pėr familjen tuaj tė nderuar!

Irena Jorgji Mero

Edlira .......me vjen keq por dhe ne te njejten kohe me vjen mire qe me ne fund po del realiteti ne ate vend qe nuk do te behet kurre...............mund te themi sa te duam qe e ka fajin ky apo ai apo ajo por smund te besojma me qe ai vend drejtohet mire dhe ndershmerish se faktet e tregojne qe nuk behet asnje hap perpara per ata njerez e per zhvillimin e ekonomise qe eshte zero e te sociales qe nuk ekziston..................​eshte njesoj si te thuash qe fajin per mos vajtjen mire te shtepise e ka komshiu,nqse ti ke ligjin e cdo te drejte ne dore si ke kurajon tje hedhesh fajin dikujt tjeter,.........nqse ne bote do te ndodhnin keto skandale te bera nga qeveritaret ata do te shkarkoheshin ne moment e ndersa tek ne kane imunitet deri sa te vdesin ata dhe familjaret e tyre qe kane gjetur shesh e po bejne pershesh ku viktimat jane njerzit qe nuk kane kurajon te ngrihen se ju pelqen keshtu dembela.

Elida Buēpapaj

I nderuari Shkelzen Muja, po natyrisht qė i dedikohet atij, nuk tė dedikohet as ty dhe as mua qė jemi qytetarė tė thjeshtė. NUk ishte koha pėr t'u ndėrmarrė ky veprim. Ky veprim i Berishės nuk ėshtė nė favor tė Berishės. E them apo nuk e them unė, por unė si gazetare duhet ta them!

Shkelzen Muja

E mderuara Elida Bucpapaj,po citoj nje fjali tenden,ky veprim i Berishes,nuk eshte ne favor te Berishes,vertete mendoni se Berisha eshte aq budalla sa te punoje kunder veti,jo e nderuar,Berisha gjithcka mund te beje,por qe te punoje kunder interesit tij,kete nuk e ben,ai shkatrron gjithcka per te mbrojtur interesin presonal,dhe nuk e besoj kete teze,arsya mua me qon tek ky mendim,duke ditur se asnjehere presidentet qe kan qene ne dytyre dhe kan pasur besimin e Berishes,nuk e kan degjuar,pse mos te themi se edhe Nishani do te ndjek udhen e tjereve,pse mos te themi nje fillim pune i mbare,per presidentin e ri,apo mendoni se ky zoteria qe u shkarkua dje ka punuar mire,e njejta gje edhe per prokuroren e pergjithshme,e nderuara Elida te gjitha institucjonet ne Shqiperi kane dale jashte fuksjonit tyre,duhet nje ferfomatim i tere ne to,duhet te shpesojme edhe njehere mos ky zoteria vertete e ka me qellim te mire kete qe po ben,dhe te lutemi qe te mos mbetet e peng i lidereve kryesore te politikes,ju pershendesim dhe ju urojme dite te mbare!!

Elida Buēpapaj

I nderuari Shkelzen Muja, unė posa kam mbaruar njė kolumnėn time, ku shpreh mendimet e mia. Mendoj se nuk ishte veprim korrekt me Aleatėt. Ata na futėn nė NATO, ata e mbrojtėn Berishėn edhe mė 21 janar 2011. Berisha gabon, se ėshtė njeri. Bie shpesh nėn ndikimin e kėshilltarėve tė kėqinj, qė nuk ia duan sė pari atij tė mirėn.

Shkelzen Muja

E nderuar Elida,ne qofte se ky veprim i presidentit eshte kryer me urdher te Berishes,kjo eshte vetevrasje politike per te dy,sa per mos pytjen e eleateve,ne qdo prononcim ato kan kritikuar punen e kytyre institucjoneve,nuk besoj se i shqetson Shkarkimi i tyre!!

--

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Mua me pelqen kreu i ri i SHISH-it sepse eshte ka nje sfond prej informaticieni.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    'Topin e kam une, penalltine do ta gjuaj vete!'
    Eh bace, eh, te sheh shoku Shpati nga lart e krenohet me ty!

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Dhe mua me pelqeu shume CV e shefit te ri te SHISH. Sot spiunazhi ne boten e internetit eshte zgjeruar shume dhe besoj se Drejtori i ri i SHISH do te beje nje reformim rrenjesor te strukturave te SHISH. Siē dihet, SHISH ne Shqiperi ne 3-4 vitet e fundit ka qene inekzistent. Asnje informacion per asnje gje qe ndodh ne Shqiperi. Te gjithe drejtuesit e shtetit Shqiptar te painformuar per ēfare ndodh ne vendin tone. Kjo eshte turp.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anėtarėsuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    hahahaha
    Paskan vene zevendesin e fundamentalistit Gazidede.
    Paskan vene kete qe hartoi raportin e SHIK ne parlament ne 97 ku permendi ca Poaka greke vetem e vetem qe te anashkalohej pjesa operacionit serb te paktoit per Shqiperine.
    Mjere shqiperia thuaj shum re te zeza ka perpara.
    Albania Uber Alles

Fatos Klosi: “Saliu me shefin e ri tė SHIK-ut do tė bėjė gjėra tė frikshme”

Shkarkimi i kreut tė Shėrbimit Informativ Kombėtar, ka ngjallur reagime tė forta nė Shqipėri dhe jashtė saj.
    Veē forcave politike nė vend, tė cilat janė befasuar nga ky ndryshim i papritur, menjėherė pak ditė pasi presidenti i ri mori postin e tij. Kėtė radhė ishte ish-shefi i kėtij shėrbimi, z. Fatos Klosi, i cili nė njė intervistė telefonike pėr VOA, ka shprehur shqetėsimin e tij.

Klosi, citon alb-observer.com, vuri nė dukjes se “zgjedha ėshtė bazuar nė eksperiencėn e kaluar tė Visho Ajaz Likės”.

Madje ai nuk kurseu as fjalėt duke thėnė se: “Unė e quaj tė ngutur deklaratėn e kryeministrit qė thoshte se do ta hiqte kreun e SHISH dhe tani e hoqi. Kėtu ka vend pėr njė shqetėsim tė madh
    ”, duke shtuar nė vijim: “Eksperienca e drejtorit tė sotėm nė SHIK-un e Gazidedes ėshtė njė nga parametrat qė ka shėrbyer pėr ta zgjedhur. Ai dhe Berisha mund tė bėjnė gjėra tė frikshme”.

Klosi e konsideron si shumė tė komplikuar kėtė ēėshtje, madje ish-shefi i Inteligjencės pohon se Lika ka punuar pėr SHIK-un dhe ėshtė anatemuar nė zgjedhjet e vitit 1996.
    “Unė nuk bėj paragjykime, por shoh eksperiencėn qė ai ka kaluar. Atėherė SHIK-u ishte anatemuar pas zgjedhjeve tė 96-ės. Ėshtė njė eksperiencė qė nuk duhet ta harrojmė”, shton ai.

“Sot jemi anėtarė tė NATO-s dhe konsolidimi me partnerėt duhet tė ishte i nevojshėm. Mė duket se kjo ngutje e bėrė nė kėtė periudhė vere tregon qė ata mund tė mos ndėrhyjnė dot mė”, deklaroi Klosit./alb-observer/
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Po.rdha e rradhes.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    projekt..

pse hap tem te re..
    eshte tema per nishan e bahri e cthon mileti.. nga sejcila parti..

Bordi Drejtues Maska e Ingenuous
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    974
    Bahri Shaqiri e ka pasur mundesine per te punuar me kete qeveri. Qe nga 2005 deri me sot kjo Qeveri nuk e ka prekur, nuk ka kerkuar qe ta zevendesoje megjithese ky ishte nje njeri i vene aty nga Nano dhe shpesh kerkonte te bente gjera qe nuk i dinte as Qeveria.

Kupa u mbush me 21 janarin, kur ShISh, agjencia qe merr parate e shqiptareve per te mbledhur informacione nuk kishte asnje informacion per dhunen qe pergatitej me 21 janar kur nje gje te tille e mesuan edhe njerezit e zakonshem duke pare pergatitjet e PS.

Ta haje dreqi, ambasadat e huaja lajmeruan qytetaret e tyre te mos dalin ne Tirane ate dite, dhe SHISH-i nuk dinte gje?!!
    "Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"

Faqja 2 prej 15 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •