Close
Faqja 15 prej 15 FillimFillim ... 5131415
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 142 prej 142
    Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Po me Baronin ē'pate o Viola ???

Ka rene squk Vrroma nje here prandaj je kurdisur me s'ma ndjen e s'ma ben ti ??? Eh ē'jeni ju sigurimsat, papapapapa ne palce e keni dashurine per partine.

Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Citim Postuar mė parė nga BlueBaron Lexo Postimin
    Po me Baronin ē'pate o Viola ???

Ka rene squk Vrroma nje here prandaj je kurdisur me s'ma ndjen e s'ma ben ti ??? Eh ē'jeni ju sigurimsat, papapapapa ne palce e keni dashurine per partine.

Ha...ha....ha.... Po cfare te thuash mor burre ! Mua me interesoka SHISH-i apo Vishi ????!!!!

Cfare lidhje kam une me ta ? Dhe nuk me plas fare , realisht !

Por une e gjykoj se personi qe duhet te jete ne krye te ketij institucioni te mos beje pune partie dhe te jete i hapur per cdo shqiptar dhe te monitoroje interesat e vendit ndaj kujtdo , qofte edhe ndaj vete Presidentit kur shkel ligjet (Si ne SHBA psh) .

Une mendoj dhe gjykoj se keshtu i sherbehet Shqiperise !

Tani , me kete SHISH-e qe kemi , nuk kemi asnje dyshim se Shqiperia as qe eshte ne rrefene ! Kushdo qe te shkoje e te "ankohet" per nje veper qe eshte kompetence e SHISH , edhe per nje aparatcik ordiner te partise , dihet qe SHISH-istet do t'i shkojne naten ne shtepi denoncuesit dhe do ta zhdukin pa lene gjurme po nuk mbylli gojen ! Si SHIK-u i Gazidedes dhe i ketij Veshos deri ne 1997-ten !

Nejse mo , se e zgjata shume dhe une , a thua se kam ndonje gje ne dore apo do te me degjoje kush !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga violativo : 07-09-2012 mė 17:13

Faqja 15 prej 15 FillimFillim ... 5131415

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •