Po me Baronin ē'pate o Viola ???
Ka rene squk Vrroma nje here prandaj je kurdisur me s'ma ndjen e s'ma ben ti ??? Eh ē'jeni ju sigurimsat, papapapapa ne palce e keni dashurine per partine.
![]()
![]()
![]()
Po me Baronin ē'pate o Viola ???
Ka rene squk Vrroma nje here prandaj je kurdisur me s'ma ndjen e s'ma ben ti ??? Eh ē'jeni ju sigurimsat, papapapapa ne palce e keni dashurine per partine.
![]()
![]()
![]()
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
Ha...ha....ha.... Po cfare te thuash mor burre ! Mua me interesoka SHISH-i apo Vishi ????!!!!
Cfare lidhje kam une me ta ? Dhe nuk me plas fare , realisht !
Por une e gjykoj se personi qe duhet te jete ne krye te ketij institucioni te mos beje pune partie dhe te jete i hapur per cdo shqiptar dhe te monitoroje interesat e vendit ndaj kujtdo , qofte edhe ndaj vete Presidentit kur shkel ligjet (Si ne SHBA psh) .
Une mendoj dhe gjykoj se keshtu i sherbehet Shqiperise !
Tani , me kete SHISH-e qe kemi , nuk kemi asnje dyshim se Shqiperia as qe eshte ne rrefene ! Kushdo qe te shkoje e te "ankohet" per nje veper qe eshte kompetence e SHISH , edhe per nje aparatcik ordiner te partise , dihet qe SHISH-istet do t'i shkojne naten ne shtepi denoncuesit dhe do ta zhdukin pa lene gjurme po nuk mbylli gojen ! Si SHIK-u i Gazidedes dhe i ketij Veshos deri ne 1997-ten !
Nejse mo , se e zgjata shume dhe une , a thua se kam ndonje gje ne dore apo do te me degjoje kush !
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga violativo : 07-09-2012 mė 17:13
Krijoni Kontakt