Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2010
    Postime
    3

Smile Me njihni....:)

Pershendetjee per te gjith juve qe po prisni me kureshtje te dini se kush jam un, une jam Xhekki prej shkupi jam 18 vjecar dhe shpreha deshir qe te jem dhe un pjes e keti forumi shqipetar ku ketuu mund te perfitojm shum njohuri dhe besoj see te kaloj mir me juve poashtu dhe ju me mua...

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anėtarėsuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    aiiiii qka ke thane me njihni hahahhaaha edhe admin behu ste njohim jo hahahh veq te na ftosh naj drek te madhe ama ......kush me njef mua ...askush..........pak humor bera.......ju uroj mirseardhje e te kaloni qaste te mira ketu.....

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet nė Bllog
    1
    Ja edhe eko-nomisti erdhi, mirse erdhe djalosh...kalofsh bukur ketu e sa me shume postime prestigjoze! Teta!

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Njemend Ekonomist qenke,te regjistrohesh 16/06/2010 dhe te perzentohesh tani! Mendoj qe keni kersyer se paku nga nje postim ne dite,aty afer 784.
    Shaka,mire se erdhe.
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2010
    Postime
    3
    Ju faleminderit per githckaa i pranojj gjithaa edhe shakat edhe seriozitetet e juajaa, xhenett ctee bejj qe jamm regjistruar dhee faree sme ka interesuarr se egzistonn ni forumm i till dhe ja erdhii koha qe te rikthehemm perserii, thot nje fjal e urte (shakaja eshte gjysma e te vertetes) ju pershendes....

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •