Mire se erdhe dhe qendrim te kendshem ne ket mes Elona![]()
Mire se erdhe dhe qendrim te kendshem ne ket mes Elona![]()
Per deri sa jeton aty duhet ti dish dhe zakonet.
Psh une vij tek ti ne dyqanin tuaj dhe me nervozisem te drejtohem per diqka. Une nuk kam drejt ne ate menyre te te drejtohem ty dhe ti ma rikujton qe ke shkel nje ligj dhe me thua. Ngadale zoteri buzeqesh pak dhe ma kerko me miresjellje ate se qfar po te duhet.
Keshtu sot e mesova kete gje nga nje shok i imi ne Malajzi e desha ta vertetoj nese ka qen e vertete.
Mire se erdhe edhe njehere.
Nuk ma merr mendja te jete e vertete , aziatiket jane raciste ndaj njeri-tjetrit p.sh ne Malajzi ka rreth 70% Malay 20 % Kineze e 10% Indiane , popullsia Malay eshte superiore ndaj racave te tjera ndaj dhe shpeshehere tregojne arrogance ndaj minoriteteve , e kunderta ndodh ne Singapore p.sh atje Kinezet jane 70% e Malay e Indiane 30% , atje Kinezet jane shume raciste ndaj racave te tjera e sigurisht e tregojne supremacine e tyre dhe ne komunikim.
Kam pare plot arrogante ketej e per me teper qe natyre e aziatikeve eshte shume agresive , rralle i sheh duke buzeqeshur loool
mire se keni ardhe e uroj te kaloni qaste te mira ne forumin shqiptar......................
Mire se na erdhe dhe kalofsh sa me mire.
Faleminderit Albanezkenaqesi te jesh mes jush
Krijoni Kontakt