Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-04-2008
    Postime
    129

Post Problem me PC

Pershendetje per te gjithe kam nje problem ne PC, kur e vendosi mausin ne portin e USB-se ne porte serike nuk me funksionon hiq por drita ju ndezet mausit, a kur e vendosi perpara PC ( ne pjesen afer sustes per ndezjen e PC ) me funksionon por nga nje her ngrihet mausi afer 10sekondave pastaj apet ja nis me punu qka mundet me kan problemi ketu PC e kam skanu virus nuk me ka gjet por une po dyshoj mos naj problem hardwerik eshte ne PC dashta me marr mendimin e juv ju pershendes klm.

Vėshtir Pėr Ta Kuptuar Maska e Dj_PiRoMaN
    Anėtarėsuar
    10-02-2006
    Vendndodhja
    TeToVė
    Postime
    362
    Mauset USB zakonisht kane drivera dhe ata duhet te instalohen

// Dj PiRoMaN
    Loneliness brings pain and pain makes you a genius... ;)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-04-2008
    Postime
    129
    Dj PiRoMaN tash thuja te gjith mausat po jan PNP ( Plug and Play ) por pse dikun po me ban mausi e dikun jo aty ku pom ban po ngrihet nga nje her qyty dashta me dit qka eshte problemi.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    25-06-2012
    Postime
    661
    Po me kte "black screen of death" si ja behet?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,078
    Citim Postuar mė parė nga menbosi Lexo Postimin
    Pershendetje per te gjithe kam nje problem ne PC, kur e vendosi mausin ne portin e USB-se ne porte serike nuk me funksionon hiq por drita ju ndezet mausit, a kur e vendosi perpara PC ( ne pjesen afer sustes per ndezjen e PC ) me funksionon por nga nje her ngrihet mausi afer 10sekondave pastaj apet ja nis me punu qka mundet me kan problemi ketu PC e kam skanu virus nuk me ka gjet por une po dyshoj mos naj problem hardwerik eshte ne PC dashta me marr mendimin e juv ju pershendes klm.
    (nese nuk i ke ne cd drivers)

atehere shko ne web dhe
    ne baze te markes se pc tende dhe po ashtu edhe ne baze te sistemit operativ qe ka pc juaj duhet ti gjesh ne google te gjitha drivers dhe ti instalosh ne pc tende

mund ta besh nje gje te tille duke perdorur nje pen drive ose duke i shkarkuar edhe direkt ne pc dhe pastaj i instalon

klm

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-04-2008
    Postime
    129
    ATMAN ne Device Menager nuk pom shfaq diqka qe nuk e njef te gjith driver i nje.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,078
    Citim Postuar mė parė nga menbosi Lexo Postimin
    ATMAN ne Device Menager nuk pom shfaq diqka qe nuk e njef te gjith driver i nje.
    drivers ne pc instalohen ne base te markes se pc dhe ne base te sitemit operativ

me jep fillimisht marken e pc dhe cfare sistemi operativ po perdor ne pc,ndoshta arrij ti gjej ne google dhe ti postoj ketu

ti pastaj merri shpaketoji dhe instaloji ne pc tende

klm
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ATMAN : 10-08-2012 mė 05:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •