Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 59

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Per qudi askund nuk shkruan ekstremist terrorist i krishter ,po te kishte pasur emrin musliman tani gjitha faqet do ta kishin quajtur terrorist islamik,

Me vjen mir qe po deshmohet e verteta
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Per qudi askund nuk shkruan ekstremist terrorist i krishter ,po te kishte pasur emrin musliman tani gjitha faqet do ta kishin quajtur terrorist islamik,

Me vjen mir qe po deshmohet e verteta
    Deklarata e FBI e quajti “domestic terrorism”

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,063
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Ore se po na hutoni tani. Sikh jane indiane te Punjabit, clidhje kane ata me arabet apo myslimanet? Jo vetem tradita dhe kultura e tyre por edhe gjuha (sanskritishtja) ska asgje te pebashket me arabet. Varja, e mbylla me kete teme.
    nuk po du me te hutu,thjesht po diskutojme

gjuha sanskrite nuk flitet me se eshte zhdukur , pas-ardhsja e kesaj gjuhe me 90% ngjashmeri eshte bengalishtja qe flitet ne shtetin e bengalit ,edhe gjuha pashtun qe flitet ne shtetin e afganistanit (vend mysliman) prejardhjen e ka nga gjuha sanskrite

varja se e mbylla edhe une
    Ndryshuar për herë të fundit nga ATMAN : 06-08-2012 më 12:22

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Deklarata e FBI e quajti “domestic terrorism”
    prape s'mjafton! duhe ta kishin quajtur me se sbene terrorist te krishter! mbeten duke na diskriminu ne islamistat e shkrete edhe pse ne mesatarisht brenda vitit mundet te kryejme mbi 100 akte terroriste ne emer te allallahut, nderkohe qe keta supremacistat e bardhe mund te harbojne na nje here ne kaq ne gjithe vitin,ne prape ngelemi te keqinjte. se kuptoj psene e gjithe kesaj
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    prape s'mjafton! duhe ta kishin quajtur me se sbene terrorist te krishter! mbeten duke na diskriminu ne islamistat e shkrete edhe pse ne mesatarisht brenda vitit mundet te kryejme mbi 100 akte terroriste ne emer te allallahut, nderkohe qe keta supremacistat e bardhe mund te harbojne na nje here ne kaq ne gjithe vitin,ne prape ngelemi te keqinjte. se kuptoj psene e gjithe kesaj

Kete here islamistet e FSH kane te drejte. Ky debili ka vrare ne emer te fese, nuk i ka vrare se i kishin shkepur gruan apo motrat.

Praktikisht, eshte terrorist kristian. Ndryshimi midis terroristeve te feve te ndryshme eshte ZERO !!!
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Kete here islamistet e FSH kane te drejte. Ky debili ka vrare ne emer te fese, nuk i ka vrare se i kishin shkepur gruan apo motrat.

Praktikisht, eshte terrorist kristian. Ndryshimi midis terroristeve te feve te ndryshme eshte ZERO !!!
    Ndryshimi midis terroristeve te feve te ndryshme eshte ZERO !!!

Po, por ka një dallim i madh në frekuencën e akteve terroriste
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    06-07-2012
    Postime
    109
    Citim Postuar më parë nga FreeByrd Lexo Postimin
    Ndryshimi midis terroristeve te feve te ndryshme eshte ZERO !!!

Po, por ka një dallim i madh në frekuencën e akteve terroriste
    ktu i ke rene pikes ,nese do shikojme frekuencen e akteve terroriste te shteteve te bashkuara amerikane do te rrenqethej mishi.

Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Citim Postuar më parë nga mint Lexo Postimin
    ktu i ke rene pikes ,nese do shikojme frekuencen e akteve terroriste te shteteve te bashkuara amerikane do te rrenqethej mishi.
    Every action the United States takes is called a terrorist act by the Communist and Muslim fanatics. We are accustomed to hearing that old song,

I take that propaganda with a grain of salt.

Çdo veprim Shtetet e Bashkuara merr është quajtur një akt terrorist nga ana e fanatikëve komuniste dhe myslimane. Ne jemi mësuar me të dëgjuar këtë këngë e vjetër,

Unë marrë atë propagandë me një kokërr kripë.
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    06-07-2012
    Postime
    109
    Citim Postuar më parë nga FreeByrd Lexo Postimin
    Every action the United States takes is called a terrorist act by the Communist and Muslim fanatics. We are accustomed to hearing that old song,

I take that propaganda with a grain of salt.

Çdo veprim Shtetet e Bashkuara merr është quajtur një akt terrorist nga ana e fanatikëve komuniste dhe myslimane. Ne jemi mësuar me të dëgjuar këtë këngë e vjetër,

Unë marrë atë propagandë me një kokërr kripë.
    normalisht qe shtet e bashkuara veprojne per te miren e njerezimit,ata vetem deshirojme me shume demokraci per boten,meqe kan shume per vete duan ta ndajne me te tjeret,dhe ata duan vetem te miren e njerezimit dhe zhdukjen e terroristave te frikshem arab.

per njerez si puna jote ,qe kokrren e kripes e keni ne koke,akoma sot besoni se kawbojsat ishin djmete e mire dhe te paster ,ndersa indianet ishin te keqinjte qe perdhunonin grate e te bardheve dhe o grabsinin pronat.

siqerisht as qe me plas fare se si e mer ti .

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •