Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9
    Perjashtuar Maska e Mona
    Anėtarėsuar
    03-07-2002
    Vendndodhja
    Away from you....
    Postime
    134

Dhe nje dite tjeter e keqe.

...Edhe sot ne mengjes u zgjova duke qare, por tani nuk po me ben me pershtypje se ajo gje me eshte bere rutine e dites qekur te njoha ty. Sa bosh qe ndihem permbrenda. U be nje jave e gjysem qe ne u ndame perfundimisht. Do thuash ti se po e prisja ndarjen, po eshte e vertete por jo dhimbjen qe ndiej ne shpirte tani. S'e kutpoj si mundet nje njeri te ndryshoje brenda javes dites apo ores. Kur u njohem gjithcka po shkonte mbare, pastaj fillove te ndryshosh, ndoshta per hire te familjes tende qe te thonin mos ti kthesh shpinen, nuk e di me. Sa here qe ma ke thyer zemren dhe pastaj qaje me madhe se e kishe gabim apo se do ndryshoje. E moren vesh gjithe bota se me doje, qaje ne sy te shokeve te tu, familjes tende, njerezve te mi, se nuk jetoje dot pa mua dhe sa here me kishe prane me keqtrajtoje. Te gjithe me thonin sa zili ma kishin se ti me doje aq shume, por ato nuk dinin si ti ishe ne te vertete. Nje jave isha "Engjelli yt" si me quaje ti, kurse javen tjeter ti me lije pa asnje shkak, vetem thoje se une e kisha fajin per gjithcka, nuk te degjoja kurre, etj etj. Pastaj Qaje, mu lutje, mu pergjeroje te te falja te te merrja prapa dhe ti perseri beje te njeten gje si gjithmone derisa tu largova larg. Te thashe se te dua por ne s'kemi te ardhme sikur ti te vazhdoje te beje keshtu. Une ika nga ty, ti u largove nga familja se the s'te duhej me jeta dhe qe atehere askush nuk di me per ty. Por tani me mungon aq shume sa nuk e kisha pritur kete gje, mendoja se do te harroja por nuk mundem, pamvarsisht si ti u solle aq keq me mua.
    Nuk di si ta bej, me mungon aq shume? ME lidh dicka aq e fuqishme me ty sa nuk arrij ta kontrolloj, me ka pushtuar te gjithen dhe nuk me ben te bej asnje hap per jeten time.
    Damn it.

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Mona, thua me siper qe " e gjithe bota e dinte se me doje, qaje ne sy te shokeve per mua....e kur ishim bashke me keqtrajtoje..."
    ..." e tani me mungon kaq shume..."
    Vajze e mbare, leri lotet ....ty te paska ndihmuar zoti qe ta paska larguar ate njeri - kafshe.....
    E nga keto qe shkruan shoh se te mungoka " DRURI " ose me popullorshe " dajaku"....
    Heren tjeter duam te na shkruash gjera te bukura per dashurine tende te re...
    Kalofsh mire e te uroj good luck !
    Where does a thought go when it's forgotten?

Perjashtuar Maska e Mona
    Anėtarėsuar
    03-07-2002
    Vendndodhja
    Away from you....
    Postime
    134
    Keqtrajtim me 'fjale' jo me "dru" nuk ka shkuar deri aty sa te me preki me dore, jo. Po nuk arrij te besoj sesi njeriu ndryshon aq shpejt kur ne nje cast me thote se me don aq shume kurse ne tjetrin me kthen shpinen, pastaj vjen perseri duke mu lutur ta marr mbrasht. Dhe shoqeria ime me kane thene me kohe ta harroj se ai njeri nuk ben per mua, por.. nuk nuk e di. Nga njera ane jam e gezuar qe jam larguar nga ai, por nga ana tjeter me mungon perseri, sikurse thashe me siper.

one in a million Maska e ^VJOSA^
    Anėtarėsuar
    11-05-2002
    Vendndodhja
    OLIMP
    Postime
    323
    ndoshta ai ka patur probleme ,,,ose pavendosmeri ,,,do ket qene njeri i lekundur qe sa here ka patur probleme e halle bie shume posht duke mosditur si te veproje ( njeri i dobet) dhe ti ka nxerr ty te gjitha,,,s;ke ce do ate njeri , me mire lere tani sesa me vone...smile nuk eshte fundi i botes dhe everything happens for a reason.
    LuM i RrEmByEr

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Vjosa , deri diku jam dakort me ty ( si gjithmone )....por kur thua lėre ate person sa s'eshte vone, s'jam dakort..
    Cfare te lere Mona? Tashme e ka lene ai kete dhe kjo vuan....
    Do ta quaja normale te vuash kur te te lere nje njeri i mire, te vuash ngaqe nuk iu pergjigje dot miresise se tij...kjo po, eshte e justifikueshme.
    Keshtu pra , Mona. Ke shpetuar! E ketu ska asgje per te qare me dite e me jave...
    Gezohu tani, e na trego ndonje gje te bukur nga aty ku jeton...
    Where does a thought go when it's forgotten?

one in a million Maska e ^VJOSA^
    Anėtarėsuar
    11-05-2002
    Vendndodhja
    OLIMP
    Postime
    323
    hihihi Corazon hic mendja mua , po mire se maybe we are making her feel down ...por un e kisha me kuptimin qe ta lere sa nuk eshte vone -->dmth qe ta heqi mendjen tek ai edhe pse e ka lene mos ta regreti ( lotet jan margaritar nuk duhen derdhur kot ka thene populli )...u know what i mean ( i guess yes si gjithmon lol--->deri diku) meqe ra fjala Mona shpetoi nga ai ne mase shpetojm nga lufta lol
    LuM i RrEmByEr

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    United Kingdom, London
    Postime
    9
    Mona te uroj tja kalosh pak me kehte kete perjudhe se e di pakashume se si ndihesh.
    Eshte e vertete se njerezit ndryshojne shume shpejt.
    Edhe une si puna jote kam qene para nje viti, merzitesha me ex te dashuren se nuk me respektonte se si duhesh , benim llafe, etc. por ja falja si gjithmone e shpresoja se ajo nje dite do te ndryshonte, premtime mbas premtimesh e lutje mbas lutjesh por prape ajo nuk vinte mend. E dija se nuk kalohesh jeta me te edhe vendosa ta lija. Ditet e para mbasi e lashe nuk kishte gjume per mua, nuk doja te rrija me as edhe njeri, vec me te.Me dukesh jeta pa kuptim.Me dukesh sikur ma kishin hequr zemren e me dukej sikur isha ne enderr. Nuk po me besohesh se une nuk isha me me te.
    Tani gati 11 muaj kane kaluar edhe i kujtoj ato kohe se ne cfare gjendje isha.
    Por kur mendoj te ardhmen them me vete `o zot te faleminderit qe me ke shpetuar nga ajo jete`
    Prandaj edhe ti duhet te tregohesh me e forte se ai nuk ka qene per ty. Do vije nje dite e do takosh nje qe te respekton e te do me gjithe zemer. Nje njeri qe ti ta kesh ne zemer.
    Mbase ti nuk te hyne ne mend keto fjale qe une po shkruaj apo ndonje tjeter se vetem ti e njef ate djale.
    Por shprehi ndjenjat e tua tek nje shoqe ose tek nje njeri qe te do e te njef mire. Degjoj fjalet e tyre edhe mendo per te ardhmen .
    Shpresoj qe ty te lehtesohet kjo peshe e rende qe te ka rene.
    Good luck

Perjashtuar Maska e Mona
    Anėtarėsuar
    03-07-2002
    Vendndodhja
    Away from you....
    Postime
    134
    Heren e fundit qe u ndame, se eshte bere disa here kjo pune, ai me kerkonte qe pasi une pranova te kthehem me ate une duhet te beja cfare thonte ai dhe familja e tij qe e kontrollonin. Une i thashe nuk jam kafshe dhe ti te me mbash per litari aq me teper kur ishe ti ai qe mu lute te kthehesha tek ti dhe jo une dhe une nuk pranova pasi i thashe si gjithmone se nese do te ndertojme nje te ardhme bashke vendimet do i marrim te dy sebashke dhe jo vetem ai. Puna ishte se kur ishte me mua ishte ne rregull ai shumicen e rasteve por sa shkonte ne shtepi ku kishte dy prinder te vjeter dhe tre motra ai ndryshonte fare derisa filluam te me thonin se une ua kisha bere djalin "te marre" pas meje.
    Ok xhulian po te me pyes mua tani nese do me kaloje do thoja jo, pasi familja ime sapo kane levizur ne kete shtet dhe nuk njoh asnje njeri ketu dhe mezi c'po pres te vazhdoj shkollen qe te njoh dike.Dhe keshtu kam mbetur pa shkolle dhe pa pune per tani dhe vetem mendoj ate gje. I'm going nuts alone, you people have no idea. Ky shteti ketu me duket shume i keq dhe me mungon gjithcka cfare kam patur tek shteti tjeter. Ok i'm starting to cry now.

instinkt i vetembrojtjes!
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    ne bahcen e shtepise time
    Postime
    351
    Ska asgje te keqe te qash. Lotet ndonjehere te ndihmojne. Kjo qe te ka ndodhur ty, nuk eshte gjeja me e keqe qe mund ti ndodhi nje njeriu.
    Eshte e dhimbshme, por kalon.
    Pas shiut gjithmone ka diell dhe pas loteve ka.....
    Ji Vetvetja!

Tema tė Ngjashme

1. Sabit Idrizi
    Nga shigjeta nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 137
    Postimi i Fundit: 22-06-2022, 01:35
  2. Veprat dhe cilesite e besimtarit te vertete te Zotit
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-07-2012, 10:39
  3. Cili eshte qendrimi i muslimaneve ndaj apostasise (blasfemis)!
    Nga Gostivari_usa nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 09-02-2009, 08:38
  4. Mbi priftėrinė
    Nga I KTHYERI nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:49
  5. Analize e nje muslimani
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-12-2004, 18:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •