Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 28
    Unike ne stilin tim Maska e ermela sweet
    Anëtarësuar
    29-03-2012
    Postime
    654

Kërkoj një antivirus të mirë!

pershendetje miq kush mund te me ndihmoje me ndonje antivirus te mire dhe te thjeshte ne pordorim dmth pa apo kodet e licencave se deri tani kam download nja 3 antiviruse por pa sukses pasi pc me ka marr shume viruse dhe eshte bere shume i ngadalt dhe ndonjeher fiket vet dhe nuk ndizet me vetem jep nji sinjal piiip piiip
    "Me mire nje dhimbje pa emer,sesa nje emer me dhimbje"

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anëtarësuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    Un kam disa vite perdor kete antivirus edhe shte shum i mire.. AVG

http://free.avg.com/it-it/free-antivirus-download
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

i/e regjistruar Maska e user010
    Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    >pa kodet e licencave

>pc me ka marr shume viruse dhe eshte bere shume i ngadalt

>dhe ndonjeher fiket vet dhe nuk ndizet me vetem jep nji sinjal piiip piiip

http://www.bailicn.com/upfile/2008322814358781.gif

do ishte më e mira që do bëje për kompjuterin. Vendose diku afër kompjuterin, qoftë para, qoftë pas, mjafton të bjeri era mbi kompjuter, që të krijohet rreth e rrotull një ambient i freskët. Vetëm ditët e fundit më takuan dy ushqyes (kutia që jep korrend) të djegur nga vapa, sidomos kur luan lojra ose shikon video e përvëlon fare kompjuterin.

Të paktën bë këtë me freskuesen që është urgjente, për diçka tjetër pyet prapë!

Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Me rastin tani që më erdhi në mendje..

Shikojë plot laptopa që ikin kotë vetëm dhe vetëm për punë të nxehjes, shikojë dhe vendosjen e tyre mbi gjëra të buta si krevate, jorganë etj.. kjo shkakton dëm shumë të madh.

Një zgjidhje e mirë është kjo

http://ecx.images-amazon.com/images/...500_AA300_.jpg http://image.made-in-china.com/2f0j0...o-ELC-005-.jpg

këtu kushtojnë nga 10-15 euro e lartë.

ose dhe një usb fan http://www.gadgetgiftideas.net/wp-co...12/usb_fan.jpg
    nuk është i keq, fundja fundit dhe një freskuese shtëpie, është më mirë se sa të rrezikosh lekët e tua!

Kompjuterët po i mbajte mirë rrojnë plot, timin e bleva në 2001 dhe e kam falur dhe punon akoma dhe sot.

Anëtarësuar
    29-03-2012
    Postime
    654
    flm shume per keshillat User ,faktikisht ne dhome kam kondicioner dhe them se ajri i fresket qarkullon dhe i ben pune pc apo jo?

Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Po pa tjetër që ndihmon.. bile po të vësh dorën pak tek kutia e kompjuterit duket në qoftë se është nxehur shumë...

Sa për sinjalet beep, nuk duhen neglizhuar, po munde shkruaj me saktësi motivin-modelin me të cilin ato dëgjohen.. p.sh të gjata të shkurta, se herë bën beep vazhdimisht, sa herë përsëritet. Dëgjohen këto edhe para se të fiket pc?

Po e ke të vështirë dhe vazhdon ky problem me beep dhe mos ndezjen e kompjuterit.. nuk do ishte ide e keqe ta shikonte një teknik, po brenda ja ke heq ndonjë herë pluhurin?

Anëtarësuar
    29-03-2012
    Postime
    654
    faktikisht nje here e rregullova po para disa ditesh ma dha perseri ate sinjallin ke parashysh kur ndiqet pc qe jep nje sinjal? ate sinjall me jep cdo 5 seconda dhe nuk ndizet fare pavarsisht se truri pc punon ne ekran nuk me jep asnje sinjal

.................... Maska e iktuus
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar më parë nga ermela sweet Lexo Postimin
    faktikisht nje here e rregullova po para disa ditesh ma dha perseri ate sinjallin ke parashysh kur ndiqet pc qe jep nje sinjal? ate sinjall me jep cdo 5 seconda dhe nuk ndizet fare pavarsisht se truri pc punon ne ekran nuk me jep asnje sinjal
    Ermela i fillon te gjitha fjalit me fjalen faktikisht.
    Faktikisht une mendoj qe te blesh nje pc tjeter )))
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Anëtarësuar
    29-03-2012
    Postime
    654
    haha faktikisht eshte pc i kusheririt dhe nuk po me bie shum ne mend edhe po u prish veten se kam hall se do rri pa net pastaj

.................... Maska e iktuus
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    faktikisht qenke egoiste
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •