Close

Rezultati i Sondazhit: Une jam duke

Votues
47. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • agjeruar cdo dite te ramazanit

21 44.68%
  • vetem disa dite te Ramazanit

6 12.77%
  • asnje dite te Ramazanit

20 42.55%
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 53
    i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Naten e mire e agjerim te mbare kush e agjeron zoti ja shperblefte .
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Lol, degjova per nje boshnjak ketu ne shtetin ku jetoj une i cili agjeronte, i kishte rene infrakt dhe vdiq. Ishte shofer kamioni, i ra ndersa ishte ne orarin e punes, dhe ishte vetem 30 vjec lol. Sinqerisht mendoj qe agjerimi nuk eshte per te gjithe. Eshte e lehte te argjerosh ne kushte shtepiake apo kur ke pune pa sforcime fizike a qendrim per nje kohe te gjate ne diell. Sa per temen, jo nuk argjeroj.
    Une punoj 10 ore dhe agjeroj, poashtu edhe vozis edhe kamion ,dhe ndjej kenaqesi sepse kete e bej per hir te krijusit tim i cili mi dha te gjitha ne ket bot

NatYrisht agjerimi nuk eshte per te gjith ai qe nuk ka besim ne krijusin ai nuk ka fuqi te agjeroj
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

B@NeS@XhIe Maska e B@Ne
    Anėtarėsuar
    04-01-2010
    Vendndodhja
    .............
    Postime
    4,338
    Argjerim te lehte dhe Zoti ua pranofte atyre qe mbajne

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Une punoj 10 ore dhe agjeroj, poashtu edhe vozis edhe kamion ,dhe ndjej kenaqesi sepse kete e bej per hir te krijusit tim i cili mi dha te gjitha ne ket bot

NatYrisht agjerimi nuk eshte per te gjith ai qe nuk ka besim ne krijusin ai nuk ka fuqi te agjeroj
    Ai qe vdiq agjeronte lol. Ti thua vdiq se nuk besonte! Ai qe nuk beson ne Zot nuk merr mundim as te argjetoj se e quan dicka te kote. Mos u bo hipokrit duke ja mohuar besimin vellait tend musliman vetem se vdiq gjate agjerimit. Nese argjeroj une i bie te vdes meqe nuk e kam te "forte" besimin?! bohhh!!
    Feelings change - memories don't.

Citim Postuar mė parė nga daniel00 Lexo Postimin
    Kush agjeron per shtirje do hidhet ketu duke u mburrur , por agjerimi qe behet per zotin nuk mund te perdoret per krekosje , aq me teper nese pjesen me te madhe te kohes kalohet duke shprehur sharje , ofendime , vrer e ligesi , konkretisht nga ju tre talebanet e forumit .

Citim Postuar mė parė nga xhori Lexo Postimin
    shko e puno 8 ore ne fabrike pastaj hajde ketu e thuaj qe un po agjeroj
    Keta punojne 16 ore ne dite duke mashtruar te tjeret qe te justifikojne rrogen nga vellezrit Afgane. Puna e ketyre kjo eshte, te fusin percarje te ndryshojne imazhin e shqiperise ne sy te botes etj maskaralleqe

p.s

Kurr mos honkshi
    Revolution 1848

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Une po, dhe ju uroj agjerim te leht te gjitheve

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    valla..sipas gazetave..mush kafiq bordelot e tetov-gostivarit me ****** nga shum vende te botes..
    na e sillni pak lajmin nga gazetat..

xim..mos ngit kamion i pa ngrene.. sepse nuk kam hallin tend.. por te femijve pa faj qe kalojn rruges e mund ti besh ti pershesh ne gjak..

more vesh..

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    respekti eshte vetem nje "optional" per disa...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Ai qe vdiq agjeronte lol. Ti thua vdiq se nuk besonte! Ai qe nuk beson ne Zot nuk merr mundim as te argjetoj se e quan dicka te kote. Mos u bo hipokrit duke ja mohuar besimin vellait tend musliman vetem se vdiq gjate agjerimit. Nese argjeroj une i bie te vdes meqe nuk e kam te "forte" besimin?! bohhh!!
    Nuk thash ashtu e ke keqkuptu ,te gjith e kemi te caktur vdekjen dhe prej saj smundemi me ik ,dikush do vdes duke agjeru te tjeret ne menyra tjera te gjith kemi me vdek ,mirpo nuk ka me kenaqesi se sa te vdesesh duke agjeru

Une thash qe ata qe nuk agjerojn dhe jan te shendosh psiqikisht dhe fiZikisht nuk kan besim ne krijusin
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ximi_abedini : 30-07-2012 mė 12:55
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Nuk thash ashtu e ke keqkuptu ,te gjith e kemi te caktur vdekjen dhe prej saj smundemi me ik ,dikush do vdes duke agjeru te tjeret ne menyra tjera te gjith kemi me vdek ,mirpo nuk ka me kenaqesi se sa te vdesesh duke agjeru

Une thash qe ata qe nuk agjerojn dhe jan te shendosh psiqikisht dhe fiZikisht nuk kan besim ne krijusin
    E ke provu?!!

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •