E mo shoku ndonjehere te presesh eshte me mire se te thuash cudira. Dhe nuk besoj se jane pacavure keto qe them sespe per mua eshte e turpshme, qe ne shqiptaret po vazhdojme pafundesisht ti bejme temena babes.
Qe ne shqiperi ka shume muslimane per kete nuk jam shume dakort, dhe qe duket te shtrohen iftare nuk kam ndonje kundershtim, por qe te me bllokojne rrugen ku kaloj dhe te me cajne veshet me "te pallura nga minarete" kjo me cmend.
Ore nuk me shqetesojne politikanet muslimane mua, sepse cdo vend e meriton kreun qe ka. Por ajo qe me shqeteson eshte se me leket e kujt shtrohen keto iftare?
Shoku sa per mua spo me rruhet ic per mjekerpykat dhe per politikanet muslimane se pari. Sa per ate ate qe te iki qe ketu dmth nga ky vend nuk ta jap dot kete kenaqesi, sepse kur nuk me perzute per peseqind vjet qe u ngulet ketu si "mortje" nuk me me shkul dot sot. Edhe dicka qe te mos harroj shko dhe "kris b*then" ti ande nga shkretetira nga dole me "baben" se une ketu jam si kam qene dhe si do te jem ne jete te jetes.
Krijoni Kontakt