Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 61
    i/e regjistruar Maska e Zerva
    Anėtarėsuar
    20-09-2011
    Postime
    7
    Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Ti shoku paske nje vit qe je regjistruar dhe paske prit gjithe kete kohe per te ardhur ne kete forum e shkruajtur pacavure. Shqiperia eshte 70% muslimane dhe te pelqen apo nuk te pelqen ty iftare do shtrohen cdo dite nga cilido qe ka deshire.Ne qeverine Shqiptare ka muslimane ashtu sic ka dhe te krishtere por mos harro ate qe te thashe me siper jemi popullsi me 70% muslimane dhe sigurisht qe do ketee me teper qeveritare muslimane.Ty po ste pelqeu shoku kris b*then e shko jeto ne Vatikan apo Athine.
    E mo shoku ndonjehere te presesh eshte me mire se te thuash cudira. Dhe nuk besoj se jane pacavure keto qe them sespe per mua eshte e turpshme, qe ne shqiptaret po vazhdojme pafundesisht ti bejme temena babes.

Qe ne shqiperi ka shume muslimane per kete nuk jam shume dakort, dhe qe duket te shtrohen iftare nuk kam ndonje kundershtim, por qe te me bllokojne rrugen ku kaloj dhe te me cajne veshet me "te pallura nga minarete" kjo me cmend.

Ore nuk me shqetesojne politikanet muslimane mua, sepse cdo vend e meriton kreun qe ka. Por ajo qe me shqeteson eshte se me leket e kujt shtrohen keto iftare?

Shoku sa per mua spo me rruhet ic per mjekerpykat dhe per politikanet muslimane se pari. Sa per ate ate qe te iki qe ketu dmth nga ky vend nuk ta jap dot kete kenaqesi, sepse kur nuk me perzute per peseqind vjet qe u ngulet ketu si "mortje" nuk me me shkul dot sot. Edhe dicka qe te mos harroj shko dhe "kris b*then" ti ande nga shkretetira nga dole me "baben" se une ketu jam si kam qene dhe si do te jem ne jete te jetes.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Zerva : 29-07-2012 mė 07:13

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar mė parė nga Zerva Lexo Postimin
    Shoku sa per mua spo me rruhet ic per mjekerpykat dhe per politikanet muslimane se pari. Sa per ate ate qe te iki qe ketu dmth nga ky vend nuk ta jap dot kete kenaqesi, sepse kur nuk me perzute per peseqind vjet qe u ngulet ketu si "mortje" nuk me me shkul dot sot. Edhe dicka qe te mos harroj shko dhe "kris b*then" ti ande nga shkretetira nga dole me "baben" se une ketu jam si kam qene dhe si do te jem ne jete te jetes.
    E di se e keni veshtir por duhet te mesoheni me realitetin ,ju na thoni se ne duhet te shkojm ne shkretir per fat zoti nuk ju ka dhen kete mundesi qe te na deboni per ne shkretir ,por neve qe jemi shumic e kemi kete mundesi por ne nuk mund te bejm ate sepse sna lejon feja jon ne ju kemi zgjat doren ju kemi mbrojt dhe do ju mbrojm dhe ne si mjekerr cjap sdo lejojm askend qe te ju dergoj ne shkretir
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

i/e regjistruar Maska e Zerva
    Anėtarėsuar
    20-09-2011
    Postime
    7
    Citim Postuar mė parė nga Blizoo Lexo Postimin
    Shiqo se cfare Nicku mban se pari ky greku !
    Paramendo ne forumin Shqiptar me emer "ZERVA" , eshte njejte sikur nikcun e Hitlerit te ven dikush ne nje forum te Cifuteve .
    Jam me shqiptar se ty "zoo", por me vjen inat kur shoh "hajvane" qe shiten si shqiptare kur zemra ju digjet vetem per baben.

i/e regjistruar Maska e letaa
    Anėtarėsuar
    25-04-2010
    Vendndodhja
    ketu afer, atje larg
    Postime
    1,268

Qe ne shqiperi ka shume muslimane per kete nuk jam shume dakort, dhe qe duket te shtrohen iftare nuk kam ndonje kundershtim, por qe te me bllokojne rrugen ku kaloj dhe te me cajne veshet me "te pallura nga minarete" kjo me cmend.

pse nuk je dakort ti kjo eshte pune tjeter

por qe eshte e vertet fakti kjo te plas ti
    Dita e harxhuar mė kot ėshtė ajo e kaluar pa qeshur.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    do ju plasin zoret juve me keto iftaret qe bejn muslimanet
    Jetė e rėndė.......!!!

i/e regjistruar Maska e safinator
    Anėtarėsuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Akoma me kete 70% Mysylyman vazhdoni juve? Eshte e dhene para luftes se dyte boterore.

Ju keni fituar 1 pik Maska e naqeta
    Anėtarėsuar
    05-10-2007
    Vendndodhja
    Ne toke !
    Postime
    439
    Jam me shqiptar se ty "zoo", por me vjen inat kur shoh "hajvane" qe shiten si shqiptare kur zemra ju digjet vetem per baben.
    Po ty per ke te digjet zemra per greqin e serbia apo vatikanin :P
    Feja te ben shqiptar ?
    Po te ishe shqiptar ti nuk do diskutoje keto gjera .
    A don, e s'din, a din e s'don !

Legjendi i Shqiperise
    Anėtarėsuar
    08-07-2012
    Vendndodhja
    Ne mergim----Amerike
    Postime
    59
    E mo shoku ndonjehere te presesh eshte me mire se te thuash cudira. Dhe nuk besoj se jane pacavure keto qe them sespe per mua eshte e turpshme, qe ne shqiptaret po vazhdojme pafundesisht ti bejme temena babes.

Ore nuk me shqetesojne politikanet muslimane mua, sepse cdo vend e meriton kreun qe ka. Por ajo qe me shqeteson eshte se me leket e kujt shtrohen keto iftare?

Ti Zerva e ke shume mire kur thua qe ato minaret duhet te hiqen sa me shpejte nga Shqiperia se jo vetem na besdisin por dhe bastardizojne natyren e bukur Shqiptare. Politikanet e Shqiperise nuk jan besimtare por e bejne per perfitime politike ato qe permend ti per shtrimin e iftarit apo dike tjeter. Duhet te ndjekin rrugen e Amerikes qe nuk lejon minare ne xhamite qe jan ngritur.

Shqiperia eshte ateiste ne mazhorance por korrkaket nga Turqia, Lindje e Mesme dhe nga vendet tjera po perdorin cdo menyre per ty rikonvertuar ne thonjza Shqiptaret e Shqiperise qe gjithmone do deshtojne.

PS. Mos perdor emra si Zerva ne forumin Shqiptar. Ketu vetem emra Shqiptare laike dhe Ilire duhet te ket jo emra islamike dhe greke.

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga AryanArber Lexo Postimin
    Ti Zerva e ke shume mire kur thua qe ato minaret duhet te hiqen sa me shpejte nga Shqiperia se jo vetem na besdisin por dhe bastardizojne natyren e bukur Shqiptare. Politikanet e Shqiperise nuk jan besimtare por e bejne per perfitime politike ato qe permend ti per shtrimin e iftarit apo dike tjeter. Duhet te ndjekin rrugen e Amerikes qe nuk lejon minare ne xhamite qe jan ngritur.

Shqiperia eshte ateiste ne mazhorance por korrkaket nga Turqia, Lindje e Mesme dhe nga vendet tjera po perdorin cdo menyre per ty rikonvertuar ne thonjza Shqiptaret e Shqiperise qe gjithmone do deshtojne.

PS. Mos perdor emra si Zerva ne forumin Shqiptar. Ketu vetem emra Shqiptare laike dhe Ilire duhet te ket jo emra islamike dhe greke.

Shqiperia ka nje kushtetute dhe nuk ka ngelur te japin mendime ekstremistet qe nuk kane asnje lidhje me Shqiperin po punojne me mish e me shpirt per ta perēare e shkaterruar ate ...por shyqyr qe jeni minorance dhe nuk keni asgje ne dore.. ..vetem te llapni ndonje gje neper forume ...

Kushtetuta e Shqiperise ne lidhje me lirine e besimit ne Zot
    Kushtetuta e Shqipėrisė
    (1998)

Neni 1:
    ———
    1. Shqipėria ėshtė republikė parlamentare.

Neni 10:
    ———
    1. Nė Republikėn e Shqipėrisė nuk ka fe zyrtare.

2. Shteti ėshtė asnjanės nė ēėshtjet e besimit e tė ndėrgjegjes dhe garanton lirinė e shprehjes sė tyre nė jetėn publike.

3. Shteti njeh barazinė e bashkėsive fetare.

4. Shteti dhe bashkėsitė fetare respektojnė nė mėnyrė tė ndėrsjellė pavarėsinė e njėri-tjetrit dhe bashkėpunojnė nė tė mirė tė secilit dhe tė tė gjithėve.

5. Marrėdhėniet ndėrmjet shtetit dhe bashkėsive fetare rregullohen mbi bazėn e marrėveshjeve tė lidhura ndėrmjet pėrfaqėsuesve tė tyre dhe Kėshillit tė Ministrave. Kėto marrėveshje ratifikohen nė Kuvend.

6. Bashkėsitė fetare janė persona juridikė. Ato kanė pavarėsi nė administrimin e pasurive tė tyre sipas parimeve, rregullave dhe kanoneve tė tyre, pėr sa nuk cenohen interesat e tė tretėve.

Neni 20:
    ———
    1. Personat qė u pėrkasin pakicave kombėtare ushtrojnė nė barazi tė plotė para ligjit tė drejtat dhe liritė e tyre.

2. Ata kanė tė drejtė tė shprehin lirisht, pa u ndaluar as detyruar, pėrkatėsinė e tyre etnike, kulturore, fetare e gjuhėsore….

Neni 24:
    ———
    1. Liria e ndėrgjegjes dhe e fesė ėshtė e garantuar.

2. Secili ėshtė i lirė tė zgjedhė ose tė ndryshojė fenė ose bindjet, si dhe t’i shfaqė ato individualisht ose kolektivisht nė publik ose nė jetėn private, nėpėrmjet kultit, arsimimit, praktikave ose kryerjes sė riteve.

3. Askush nuk mund tė detyrohet ose tė ndalohet tė marrė pjesė nė njė bashkėsi fetare ose nė praktikat e saj, si dhe tė bėjė publike bindjet ose besimin e tij.
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    06-07-2012
    Postime
    109
    Po shikoj keto dite qe ka filluar ramazani per besimtaret myslimane, qe edhe qeveritaret dhe pushtetaret vendore po shtrojne iftare pa fund, si me qene ne gare se kush shtron iftarin me me shume asortimente. Dhe jo vetem kaq por kane filluar te bllokojne edhe rruget per te shtruar keto iftare. Une pyes me leket e kujt behen keto iftare? Dhe une pyes se pse nuk shtrohen dreka dhe darka edhe kur ka festa kristiane, dhe mesa di une edhe kristianet kane dite agjerimi. Per mua eshte e turpshme kur shoh keta servile qe pa piken e turpit ofendojne ata qe skane asnje lidhje me kete besim, dhe lus qe te mus na kujtohen qe te shtroje edhe syfyr sepse eshte heret dhe njerezit skane nge te shohin se si mblidhen dhe hane si "derra" ata "derra" qe tere diten na shesin dengla bashkejetese fetare.
    Sa per mua me duket sikur po jetoj ne Meke me keto te pallurat nga minaret ore pa ore, dhe me kete maskara shtet qe shet b..... serisht tek baba.
    opo ti plas po deshe,bashke me disa hajvan te tjere ketu qe shtiren sikur jan patriote,kur edhe presidenti i Usa uron shqiptaret per festat e shqiptareve,ti mundesh lirisht me u hedh nga ndonje ure e te vritesh ,pasi ēdo dite qe vjen me e keqe do jet per ty dhe ata si puna jote.

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •