Close
Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 108
    i/e regjistruar Maska e toni54
    Anėtarėsuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga symphony Lexo Postimin
    Dashuri, vetkuptohet.
    Po a bėhet thekth (th - lexo - s lol) pa ndjenjėn dashuri, more u marrtė e mira u marrtė
    bahet bahet hahahah veq mbylli syte hahahah

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    une pa dashuri s'kam degjuar te kete jetuar e mbijetuar ndonjeri deri me sot... thekthi lindi me vone.

Anėtarėsuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    une pa dashuri s'kam degjuar te kete jetuar e mbijetuar ndonjeri deri me sot...
    jo edhe une ashtu mendoj por sot dashurite i kapin ne moment shume shpejt si me qene me elektricitet hahahah

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga toni54 Lexo Postimin
    jo edhe une ashtu mendoj por sot dashurite i kapin ne moment shume shpejt si me qene me elektricitet hahahah
    vertet? mua me duket e kunderta...sikur njerezit kane harruar sa e bukur eshte dashuria sot...

Anėtarėsuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    vertet? mua me duket e kunderta...sikur njerezit kane harruar sa e bukur eshte dashuria sot...
    ti po flet per dashurite e mesjetes moj kur me shpata luftonin per dashuri ....sot nuk shifet askund ajo dashuri....sot nje dashuri me e shpejt per tu kapur e me shpejt edhe per tu harruar....

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga toni54 Lexo Postimin
    ti po flet per dashurite e mesjetes moj kur me shpata luftonin per dashuri ....sot nuk shifet askund ajo dashuri....sot nje dashuri me e shpejt per tu kapur e me shpejt edhe per tu harruar....
    une po flas per dashurine, ajo qe ne thelb eshte zanafilla e gjithckaje, nga antikiteti e me pare e deri me sot e me vone...

i/e regjistruar Maska e Gentian_gr
    Anėtarėsuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520
    Shpirtat e zymte

Hahahahaha(sa i urrej keto shkronjat e haha-se!)

Jeta pa dashuri, si jeta pa diell.
    Jeta pa seks ,si jeta pa buke .

Dashurise normalisht i jap rendesi ne vend te pare(nese i kam perball te dyja )
    Nėse kerkon besimin tim, Mė jep sinqeritetin tėnd...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga iktuus Lexo Postimin
    Eshte nje teme e thjesht ku me leht se gjithash eshte shprehja e mendimit ne form opinioni pa ndikimin e kritikes.
    Dashuri ose Seks?
    Kuptohet ku ka dashuri vetvetiu vjen dhe seksi, gjithashtu ndodh qe edhe kur vjen seksi mund te lindi edhe dashuria.
    Por nese do i klasifikonim per nga vlera e rendesis kush do numerohej i pari Dashuria apo Seksi?
    Nuk eshte e vertete kur thua ti se ku ka dashuri vjen edhe seksi! A vjen edhe seksi per dashurine e nenes, pasi qe ke dashuri per te?! Dashuria ndahet dhe klasifikohet... Ne se e ke fjalen per raportin mashkull femer, atehere eshte gjithqka OK, por ne se e mendon qe cdo dashuri te qon drejt seksit je shume gabim . Psh. dashuria ndaj prinderve, motres, vellaut etj., ajo eshte ne njefare forme e kufizuar, kurse dashuria ndaj femres ose anasjelltas femres ndaj mashkullit eshte e pakufi, ku ne ate pakufi hyne edhe seksi. Seksi eshte dicka praktike, i cili eshte i nevojshem per trupin e njeriut, por ate e kerkon shpirti me se shumti, kurse dashuria rrjedh nga shpirtrorja. Edha dashuria dallon nga dashuriqka, sepse me mire eshte dashur te perdoresh fjalen 'dashuriqke' ose/dhe fekondim me drejtperdrejt se sa te thuash 'seks'. Seksi eshte gjinia apo jo...?! Dashuria me fekondimin jo cdo here eshte e pandashme. Ne shekullin tone psh. 'bota e civilizuar' eshte e shfrenuar me ane te termit 'liri' per gjithqka pothuajse. Ne kohet e sotme ndodhe qe femren ta terheq nje mashkull nga pamja e jashtme, thjeshte eksitohet nga ai, sepse e ka 'kohen', dhe per nje moment e ndien nevojen te kryej mardhenie seksuale me ate mashkull, e bene ate, por nuk dashurohet, e bene 3, 4 apo 5 here dhe ndahet me te, sepse ajo vajze thjeshte ka pasur vetem nevoj per fekondim. Por dashuria eshte dicka tjeter, ajo eshte me teper se nevoj dhe se gjithqka e cila zgjat ne shumicen e rasteve deri ne vdekje. Ajo nuk mund as te pershkruhet. Dashuria ne raport mashkull femer eshte ose e pakufi, e cila tejkalon dhe bene balle gjithqka ose nuk eshte fare...

Nje femer mund t'i jap mashkullit te zgjedhur dashurine e nenes, motres, vajzes por edhe ate kulminanten, te amshuaren... Kurse ata te permendurit nuk mund te japin dashuri tjeter, pervec asaj qe ia ka kushtezuar natyra, sepse nena eshte nene, motra eshte moter dhe vajza eshte vajze, kurse femra qe nje mashkull zgjedh eshte gjithqka...!

Vertete eshte veshtire te pershkruash dashurine ne raport femer mashkull, vetem per faktin se eshte pa kufi. Kurse mardheniet seksuale jane me te thjeshta se dashuria.

Thjeshte, per mua dashuria ka rendesi me shume...

Shnet
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 07-12-2012 mė 07:09

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga Serioze Lexo Postimin
    Jeta pa dashuri, si jeta pa diell.
    Jeta pa seks ,si jeta pa buke .

Dashurise normalisht i jap rendesi ne vend te pare(nese i kam perball te dyja )
    Pa buk nuk mund te jetosh...!
    Pa Diell nuk do te ekzistoje...!

Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •