Ishin dy lope dhe po ecnin njera pas tjetres .... Edhe fillon e para e ja kercet te pelliturit Muuuuuuuuuuuuuuuuuuu....
Ndalon e dyta dhe i thote te pares: " He moj dreq edhe ti se ma more nga goja "... hehehhee....
Ishin dy lope dhe po ecnin njera pas tjetres .... Edhe fillon e para e ja kercet te pelliturit Muuuuuuuuuuuuuuuuuuu....
Ndalon e dyta dhe i thote te pares: " He moj dreq edhe ti se ma more nga goja "... hehehhee....
Po, dhe Hana do t'a dije
Edhe Dielli do t'ket pa
Se per qark ksaj rrokullije
Si Shqypnija 'I vend nuk ka
haha shume e bukur po mos trego me po deshe!!!
Discover me like emptiness.......
Nese s'te pelqeu ty kujt po i behet vone shume mo lal...![]()
I just wanna tell u to mind your business ok?? anyway i dont really care ... take care..![]()
Po, dhe Hana do t'a dije
Edhe Dielli do t'ket pa
Jo mi me pelqeu, po te humori jemi dhe bej dhe une nje cik shaka![]()
Discover me like emptiness.......
pershendetje. na ishte nje here nje fshatare e nje intelegjent qe na dinte gjithcka e kishte pare gjithcka, e keta te dy po shetisnin me bark.
inteligjenit e pyet fshatarin: a i ke pa veprat e Pikasos
fshatari thot: jo nuk i kam pa!
intelegjenti pergjigjet: e humbur 7% te jetes i thot fshatarit.
po a e njeh Pikason?
Fshatari pergjigjet: jo nuk e njoh!
intelegjenti: ke humbur 8% te jetes, po kete oper e ka pare, po kete muze e ke pare, po kete muzikant e njeh, po kete piktore e shkrimtare e njeh, a ke lexuar kete liber e keshtu me radh i bente pyetje fashtarit te shkret fshatari vetem Jo thoshte, e ky i thoshte ti ke humbur kaq perqin nga jeta jote e kaq perqinte per kete e per ate.
kur pa pritur fillon nje stuhi e fort, e filloje barka te lekundej e po permbytej, e pyet fshatari INTELEGJENTIN " a di me notuar ti" JO thot intelegjenti nuk di te notoj, e po atehere e ke humbur 100% jeten.
me shume respekt
eda
hahahaha moj eda cna shkrive.looooooooool.me kot po qesh te betohem.hallall ta bofte zoti thnx
zemra ime me zemren tate bejne nji tave pule me patate.`
O Igli....ti mer jahu sikur e ke me detyrim me kthy pergjigje...thuj nanji anekdote po pate, jo batuta kapse.
si psh.....
E dini cili eshte kulmi i thatesires?
loooooool... e ilustrove me figura right??![]()
Po, dhe Hana do t'a dije
Edhe Dielli do t'ket pa
Krijoni Kontakt