Do shpenzoni sot?Ja shporta.Cfare do te bleni?
Realisht qe me hyrjen e euros cmimet jane ngritur e harxhojme goxha,por duhet bere nje balance midis shpenzimeve per ushqim e atyre per veshje.
sinqerisht
hope31
Do shpenzoni sot?Ja shporta.Cfare do te bleni?
Realisht qe me hyrjen e euros cmimet jane ngritur e harxhojme goxha,por duhet bere nje balance midis shpenzimeve per ushqim e atyre per veshje.
sinqerisht
hope31
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Ne vendet e shvilluara dhe me ekonomi te mire 20% e te ardhurave perdoren per te ngrene. 80% perdoret per te tjera.
Ne vendet me nje zhvillim jo te mire apo me nje ekonomi te cale 80% e te ardhurave perdoren per ushqim dhe 20% shkojne kundrejte te tjerave.
Statsitikat marre nga World Trade Organziation.
per veshje por me shum per syza dhe kepuc
SO CLOSE UR EYES AND LET ME KISS U & WHILE U SLEEP I WILL MISS U
Temė rrėnqethėse !
Where does a thought go when it's forgotten?
SHPENZOJ SHUME SI NJERI JAM SHUME DORELESHUAR PASI ZOTI TZ MERR NE NJE DORE E TA JEP NE TJETREN ME KTE PARIM ECI GJITHMONE![]()
Zombie !
Vallai o miq me shume per cigare me duket se shpenzoi....!
Nuk po ze ne goj billat se keto me kepusin ne veshje apapapa shpija,makina keto te dyja ma kepusin shpirtin kur i jap,te tjerat jane te vogla nuk i ndjej shume.
Psss nje e vajtur ne disco ikin minimumi $50 (gjysmat jan tip PPPP)
Bledi!
"O bindu o permendu o merr malet e cemendu"
amon amon shpenzimet ...
Une pervete shpenzoj ma shume me femratPo para femrave te parat jan Robet Armani,Levis.....
P.S Robet jane te para sepse gjithmon tregojne karakterin e nje njeriu, mendoj une
~laterz~
Jam JETUS jo TREGUS!.
Te mocmit thone; Rroba mban arna, stomaku jo. Hani e pini miq e shoke.
Ka nje raport dhe nuk jam dakord te thuhet se me shume duhet shpenzuar per rroba se per ushqim.
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Mu nqs syri ma shef, dhe zemra ma ben tik..... e bleva ne vend dhe mos kete utilitet![]()
Wawww... :p
per veshje jam e semure![]()
Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!
BeRaTsE 83
Krijoni Kontakt