ene un me then drejten shum prish ne rroba. sidomos tani qi vie ne vera e kam noji dit pushim, kap e blej. shyqyr si spi cigare, se do kisha ngel n'rrug
ene un me then drejten shum prish ne rroba. sidomos tani qi vie ne vera e kam noji dit pushim, kap e blej. shyqyr si spi cigare, se do kisha ngel n'rrug
baby if u give 2 me
i'll give it 2 u
i know what u wan
Flm per mendimet.
Thone se "syri dhe goja nuk kane te ngopur".
Por duhet bere kujdes ,sepse shendeti nuk riparohet ,ndersa po nuk u veshe mire tani, do kesh kohe te nesermen.
Une perpiqem te beje balancen e duhur ne shpenzimet per raportin ushqim/rroba,por t'ju them te drejten rrobat po na kushtojne shume, jane cmimet shume te larta.
sinqerisht
hope31
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Per rroba, Shopping eshte semundje e keqe per ne femrat!
cfare pyetje...une per vete te gjitha leket i bej rroba dhe makiazhe....jam e cmendur per to..garderoba po plas e shkreta![]()
Mundohu te jesh vetvetja!
Ylli you are the best;)
Un i prish gjysmat e lekeve makin dhe shoqeri
te tjerat rroba dhe per te ngrene
..~*~Stick to the sky~*~..
aman cna keni prek ne pike te dobetpo na iken petlla se kemi shpenzuar kete vit.une per vete fiksim kam rrobat,makiazhet,kepucet,cantat,syzet,dhe mos te le pa permendur dhe kartat e celularit dhe ndryshimin e fytyrave te tij:P
[size=0.6]DaCa O NoApTe As Fi PlEcAt
DiMiNeAtA Ai StIi Ce-Ai Ce-Ai ViSa
Si AdORmI aSa LaNgA InImA mEa!
Lasa LuMeA Sa ZiCa Ce VrEa
N-o MaI cReDe AsCuLtA-Ti InImA
StiI pReA bIne,NuMaI tIe Ti-As Da
JuMaTaTe DiN pErNa MeA![/size]
Une nuk shpenzoj, jam ekonomistja e babit une, ma ka futur babi ne gjak kursimin.
Me shume shpenzoj per udhetime jashte shtetit ose around U.S dhe rroba..
Keep it REAL!!!
Une shpenzoj per gjera kryesore te dites, por me duket se do ta teproj pak kur shoh te ardhurat e mija te rriten nga e-business, work from home business. Te ardhura te mira qe me ndihmojne te shpenzoj me teper per gjerat qe dua. Kam deshire te udhetoje, makine, nje kompjuter me te mire, rroba, per graduate school, per librin qe dua te botoj, dhe te ndihmoje njerezit qe kane nevoje
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Niko D'Angelo : 16-04-2003 mė 12:23
Winners Don't Quit
Shpenzimin me te madh ma ze qeraja e shpise.
Plus te mbrendshmet dhe parfumet.
L'amore e' come la febbre, si guarisce a letto.
Krijoni Kontakt