Ditari intim i qenit
Ora 8 Sa mire, ushqim per qen ! Kete preferoj !
9 e 30 Sa mire, njė xhiro me veturė ! Kete preferoj !
9 e 40 Sa mirė, njė shėtitje ! Kėtė preferoj !
10 e 30 Sa mirė, lojė me top ! Kėtė preferoj !
11 e 30 Sa mirė, tė luaj bishtin ! Kėtė preferoj !
12 Sa mirė, tė bluaj njė kockė ! Kėtė preferoj !
13 Sa mirė, tė ruaj shtėpinė ! Kėtė preferoj !
16 Sa mirė, tė leh ! Kėtė preferoj !
17 Sa mirė, ushqim pėr qen ! Kėtė preferoj !
17 e 30 Sa mirė, tė fle nė tapet ! Kėtė preferoj !
Ditari intim i maēokut
Dita e 983-tė e robėrisė time
Rrėmbyesit e mi vazhdojnė tė mė provokojnė me objekte tė vogla tė ēuditshme qė varen nė fund tė njė spangoje. Ata dėnden me mish tė freskėt nė darkė gjatė kohės qė mė detyrojnė tė ha ushqim tė thatė tė pėrpunuar. E vetmja gjė qė mė ndihmon tė mbahem akoma, ėshtė shpresa pėr njė arratisje, dhe kėnaqėsia e pakėt qė marr, kohė pas kohe , me prishjen e njė mobiljeje. Nesėr do tė ha mbase njė tjetėr bime dekorative.
Dita nr 987
Sot, tentativa ime pėr tė vrarė rrėmbyesit e mi, duke ju ngatėrruar nė kėmbėt e tyre ndėrsa ecnin, gati doli me sukses. Duhet ta provoj akoma qė nga maja e shkallėve. Me shpresėn qė t'u shkaktoj pėshtirosje dhe neveri tek ata tiranė tė ligj, e sforcova veten pėrsėri qė tė vjell mbi kolltukun e tyre tė preferuar.
Dita 999
I kėputa kokėn njė miu dhe u solla trupin,nė mėnyrė qė t'ju tregoja se ē'isha nė gjėndje tė bėja. Por ata vetėm sa u gėzuan me tė madhe dhe thanė plot fjalė me lavdėrime dhe krenari, duke mė thėnė se sa mace e mirė isha. Hmmm ..... nuk po funksionon sipas planit.
Dita 1681
Sadizmi i tyre ndaj meje nuk ka kufi. Pa asnjė arsye, u zgjodha pėr torturėn e ujit. Kėtė herė pėr mė tepėr, ata pėrdornin njė substancė kimike me shkumė dhe djegėse tė quajtur "shampo". Cila mendje e sėmurė mund ta ketė shpikur njė lėndė tė tillė ?
Dita nr 1718
Sot u mbajt njė lloj mbledhje e keqbėrėsve. U vendosa nė izolim persa kohė vazhdonte.
Megjithatė, munda tė dėgjoj zhurmėn dhe tė nuhas erėn pėr tė vjellė tė atyre tubave prej qelqi qė ata i quajnė "birra". Mė e rėndėsishme akoma, arrita tė informohem se arsyeja e izolimit tim ishte fuqia ime "alergjike". Duhet tė mėsoj se pėr ēfarė bėhet fjalė, qė tė mund ta pėrdor nė dobinė time.
Dita 1745
Jam i bindur se tė burgosurit e tjerė janė komedianė. Qenin e lėshojnė ēdo ditė tė dalė dhe duket nė njė mėnyrė anormale i lumtur pėr tu kthyer. Duket qartė qė ėshtė njė i vonuar mendor. Nga ana tjetėr, zogu duhet tė jetė njė informator sepse u flet papushim. Jam i sigurtė qė ai u jep levizjet e mia mė tė vogla. Sa kohė tė qėndrojė nė atė dhomė tė hekurt, siguria e tij ėshtė e siguruar. Por unė di tė pres. Ėshtė vetėm njė ēėshtje kohe...
Krijoni Kontakt