Tetovare vetem ushqimi me orar mund te hypesh pak ne peshe,pikrisht tani qe kisha ca obligime edhe pa kurfar orari haja,shyqyr isha dobesuar,keshtu me thane ca gra duke me bere pyetje qfare diete ti po mban e spo na tregone:hahahah![]()
Tetovare vetem ushqimi me orar mund te hypesh pak ne peshe,pikrisht tani qe kisha ca obligime edhe pa kurfar orari haja,shyqyr isha dobesuar,keshtu me thane ca gra duke me bere pyetje qfare diete ti po mban e spo na tregone:hahahah![]()
Oj Nete po une pritoj mi,s eme darken po e kemi me orar,por mengjesin jo,ndonjeher ngelem pa buk..
dhe te ta them te drejten,ha shume pak buk mi,ha edhe shume ngadale,saqe ndonjeher nga merzia cohem nga tryeza se shume ngadal...
une kur shkoj dikund a te dajte e te hall ateher me vjene buka emire dhe kam apeit :P
se kshu ke shpija hmm
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Mengjesin eshte mire ta hash, edhe pse ndoshta nuk ke oreks provo me diqka qe te shkon,te kisha keshilluar edhe mjalte origjinal motrush qdo mengjes nga nje luge ushqimi,dhe nje gote qumesht kete ben si terapi per qdo mengjes
Edhe nuk je aq e dobet ti,pak kujdes perfekt![]()
Krijoni Kontakt