Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 34 prej 34
    i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Tetovare vetem ushqimi me orar mund te hypesh pak ne peshe,pikrisht tani qe kisha ca obligime edhe pa kurfar orari haja,shyqyr isha dobesuar,keshtu me thane ca gra duke me bere pyetje qfare diete ti po mban e spo na tregone:hahahah

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    Tetovare vetem ushqimi me orar mund te hypesh pak ne peshe,pikrisht tani qe kisha ca obligime edhe pa kurfar orari haja,shyqyr isha dobesuar,keshtu me thane ca gra duke me bere pyetje qfare diete ti po mban e spo na tregone:hahahah
    Oj Nete po une pritoj mi,s eme darken po e kemi me orar,por mengjesin jo,ndonjeher ngelem pa buk..
    dhe te ta them te drejten,ha shume pak buk mi,ha edhe shume ngadale,saqe ndonjeher nga merzia cohem nga tryeza se shume ngadal...

une kur shkoj dikund a te dajte e te hall ateher me vjene buka emire dhe kam apeit :P
    se kshu ke shpija hmm
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga tetovarja87 Lexo Postimin
    Oj Nete po une pritoj mi,s eme darken po e kemi me orar,por mengjesin jo,ndonjeher ngelem pa buk..
    dhe te ta them te drejten,ha shume pak buk mi,ha edhe shume ngadale,saqe ndonjeher nga merzia cohem nga tryeza se shume ngadal...

une kur shkoj dikund a te dajte e te hall ateher me vjene buka emire dhe kam apeit :P
    se kshu ke shpija hmm
    Mengjesin eshte mire ta hash, edhe pse ndoshta nuk ke oreks provo me diqka qe te shkon,te kisha keshilluar edhe mjalte origjinal motrush qdo mengjes nga nje luge ushqimi,dhe nje gote qumesht kete ben si terapi per qdo mengjes

Edhe nuk je aq e dobet ti,pak kujdes perfekt

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Citim Postuar më parë nga keis Lexo Postimin
    jam nje vajze 17 vjecare..e gjate 166 cm, peshoj 48 kg..e di qe kam nje peshe normale po sjam e kenaqur me trupin tim..dua te heq dhjamin e tepert qe kam ne zonen e barkut,per te pasur nje bark te sheshte..ne pamundesi per te shkuar tek nje dietolog mendova ta paraqes ketu shqetesimin tim..dua te theksoj gjithashtu qe ndjek nje diete ushqimore te rregullt dhe merrem me ushtrime 3 deri ne 4 dite te javes. mund te me ndihmoni per kete problem?
    Pershendetje keis,ketu ke disa ushtrime per nje bark te shesht.
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •