Urime gjithe besimtareve muajin e madherishem te Ramazanit,agjerim sa me te lehte ata qe e agjerojne!
Urime gjithe besimtareve muajin e madherishem te Ramazanit,agjerim sa me te lehte ata qe e agjerojne!
ku mund ti shikoj oraret e syfyrit dhe iftarit online??
Me fat dhe mbaresi, begati, prokopi,lumturi,harmoni, dhe gjithe te mirat e kesaj bote per te gjithe besimtaret,ju sjellte ALLAHU i madh dashuri ne shtepite tuaja dhe bashke me ju edhe per te gjithe shqiptaret brenda dhe jashte kufijve
Gezuar te gjitheve
Pranoni edhe nga ana ime urimet me te sinqerta per muajin e Ramazanit.
Zoti na pranofte agjerimin,na lehtesofte ate,ne pranofte lutjet e tona,na Bekofte dhe kure mos na largofte prej meshires se tije.
Patshi nje agjerim sa me te lehte.
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
urime muajn e shejnte te ramazanit per te gjith besimtaret musliman,, agjerim sa me te lehte dhe allahu ua pranoft .
Dita e harxhuar mė kot ėshtė ajo e kaluar pa qeshur.
amin inshalla... agjerim te lehte dhe Zoti jua plotesofte te gjitha lutjet
"Me mire nje dhimbje pa emer,sesa nje emer me dhimbje"
Urime muaji i madherishem i Ramazanit, agjerim te lehte dhe te prauar nga zoti te dashure vllezer dhe motra.
Urime tė pėrzemreta dhe me fat muajin e Ramazanit, uroj agjėrim tė lehtė per ju, Zoti jua pranoftė kėtė agjėrim. PAQE![]()
Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.
Krijoni Kontakt