Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 54 prej 54
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    06-07-2012
    Postime
    109
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    akoma nuk eshte marre vesh se kush ishte personi qe kreu kete masaker???

sdq shume e cuditshme se si mediat thuajse e kane eleminuar totalisht kete lajm. sikur u harrua kaq shpejt.
    perendimoret jane te preokupuar sepse shtetet perendimore çdo dite qe kalon po e kuptojne ne çfare burgimi mental kan qene,po e kuptojne se si i kan shfytezuar dhe si i shfrytezojne ,si lopet qe nxirren te kullosin ne mengjes qe ne mbremje ti marin qumeshtin.

gjithsesi admiral tani ,meqe terrorizmi nuk ben me pune ,pasi askush ,perveç disa analfabeteve ne kete forum,nuk e beson me perrallen e terrorizmit islamik,do fillojne ti preokupojne njerezit duke treguar neper media se si islamiket radikale nga afganistani po e cenojne pasurine e perendimoreve duke u a marr me ane te disa viruseve super te perparuar .

qe tani e imagjinoj,ne te gjitha mediat perendimore ,te bashkuara per nje lajm sensacional.

mulla omari nga malet e tora bores ka zvilupuar nje virus super efektiv dhe ka marr pasuri te shumta nga bankat pernedimore dhe bankat nuk jan me ne gjendje ti kthejne kursimet pronareve te tyre.

Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    akoma nuk eshte marre vesh se kush ishte personi qe kreu kete masaker???

sdq shume e cuditshme se si mediat thuajse e kane eleminuar totalisht kete lajm. sikur u harrua kaq shpejt.
    Admirali, izraelitët nuk e kujdesit çfarë mendoni për këtë masakër. Ata nuk i japin një mallkim atë që unë mendoj. Ata do të jeni për të gjetur personin përgjegjës, pa konsultuar CNN apo Fox. Kur ata gjejnë bastard ai do të merren jashtë.
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    interpoli ka publikuar identikitin e personit qe u hodh ne ere.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Vasudhaiva Kutumbakam

Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    interpoli ka publikuar identikitin e personit qe u hodh ne ere.
    Ai duket si Princi i Dorks.

There should be a law of the universe against being murdered by a neo maxi zoom dweebie dork

Nuk duhet të jetë një ligj i universit ndaj u vra nga një Dork neo zoom sipër dweebie
    Ndryshuar për herë të fundit nga FreeByrd : 02-08-2012 më 19:25
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •