Identifikohet kamikazi që shkaktoi masakrën e një dite më parë në Burgas të Bullgarisë ku mbetën të vrarë 8 persona. Sipas mediave izraelitë ai është një 33- vjeçar me nënshtetësi suedeze, i cili ka qenë i burgosur në Guantanamo.
(BalkanWeb)
Identifikohet kamikazi që shkaktoi masakrën e një dite më parë në Burgas të Bullgarisë ku mbetën të vrarë 8 persona. Sipas mediave izraelitë ai është një 33- vjeçar me nënshtetësi suedeze, i cili ka qenë i burgosur në Guantanamo.
(BalkanWeb)
Yep, I was forgetting my geography. They would have to fly over hostile air space to reach Iranian soil. Unless the Israelis have some mini carriers where they could strike from the seas they face some interesting problems. Probably some day in the future the Moassad will bring information to their Prime Minister the Iranians have a viable nuclear device and are planning for a surprise strike on Israel. Then the whole world has a problem.
Po, unë isha harruar gjeografi tim. Ata do të duhet të fluturojë mbi hapësirën ajrore armiqësore për të arritur tokën iranian. Përveç nëse izraelitët kanë disa transportuesit mini ku ata mund të ndodhë nga detet ata përballen me disa probleme interesante. Ndoshta një ditë në të ardhmen Moassad do të sjellë informacion për të Ministrit të tyre Kryeministrin iranianët kanë një pajisje praktike bërthamore dhe janë duke planifikuar për një grevë të papritur mbi Izraelin. Pastaj e gjithë bota ka një problem.
We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story
ajo çfare eshte me e habitshme ,eshte se izraelianet i kishin lajmeruar autoritetet bullgare per nje sulm te mundshem ,ashtu si kishin paralajmeruar amerikanet per sulmet ne seline e FBI, per sulmet e kullave binjake,ashtu si i kishin lajmeruar anglezet per sulmet e metropolitanes dhe autobuzave,ashtu si kishin lajmeruar edhe spanjollet.
ej kta izralianet kane nje sistem sigurimi te papame,sa her qe parashikojne ndonje sulm terroristesh ,as sekondi nuk levize dhe sulmi realisht ndodh.
Sipas Departamentit te Mbrojtjes te Amerikes, sulmi duket si nje akt i militanteve te Hezbollah, po akoma nuk ka prova te sakta.
http://www.reuters.com/article/2012/...8IK8GG20120720
Shqiptar Musliman apo Musliman Shqiptar eshte ceshtje qe vetem te semure psiqik si ti merren.Turk, Arab, Afganistanez, Shqipo etj etj etj, kur jane mysliman jane mysliman dhe te gjithe te njejte!
Shih vetin, ti vete quhesh myslo ne fillim dhe pastaj vjen e qenja e juaj e Shqiptarit!
Ka Arid Ukaj dhe ne popujte e tjere!
Une jam larg mbi 12000 km larg Shqiperise dhe kenaqesine e te takuarit me nje Shqiptar qofte dhe per te shkembyer dy fjale nuk e kembej me asgje. Megjithate kur mendoj qe ka dhe Shqiptar te semure si ti me mire do preferoja Kinezin apo Arabin.
Ndryshuar për herë të fundit nga angmokio : 20-07-2012 më 13:34
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
I don't know who is responsible for this suicide bombing in Bulgaria. Nevertheless the Israeli response will probably show this pattern. Designated agents of the Mossad were on their way to Bulgaria as soon as the news of the bombing was transmitted around the world. First they become bloodhounds to find the actual person or persons that conceived and planned the terrorist act. When that knowledge is available another set of agents plan the raid to execute the culprit. in most cases it won't be a quick hitting spectacular action like the US Navy SEALS bursting into Bin Laden's headquarters and shooting him down. Usually it a quiet stealthy murder without the fireworks of the Bin Laden raid. Regardless, the terrorists are now marked men.
Read about the Mossad:
http://rense.com/general32/ruth.htm
__________________________________________________ ____
Unë nuk e di se kush është përgjegjës për këtë bombardimin vetëvrasës në Bullgari. Megjithatë përgjigja izraelit ndoshta do të tregojnë këtë model. Agjentët e caktuar e Mossad ishin në rrugën e tyre në Bullgari sapo lajm e bombardimeve u transmetohet rreth botës. Së pari ata bëhen bloodhounds për të gjetur personin e vërtetë ose personat që konceptuar dhe planifikuar aktin terrorist. Kur se dituria është në dispozicion një tjetër grup të agjentëve të planifikojë bastisje për të ekzekutuar fajtor. në shumicën e rasteve kjo nuk do të jetë një veprim i shpejtë goditur spektakolare si të marinës vula amerikanë duke shpërthyer në selinë e Bin Ladenit dhe të shtënat atë poshtë. Zakonisht kjo një vrasje qetë fshehtë pa fishekzjarre e bastisjes Bin Ladenit. Pavarësisht nga kjo, terroristët janë tani njerëzit e shënuara.
Lexuar në lidhje me Mossad:
http://rense.com/general32/ruth.htm
We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story
akoma nuk eshte marre vesh se kush ishte personi qe kreu kete masaker???
sdq shume e cuditshme se si mediat thuajse e kane eleminuar totalisht kete lajm. sikur u harrua kaq shpejt.
Vasudhaiva Kutumbakam
Krijoni Kontakt