Esselamu alejkum ue rahmetull-llahi ue berekatuhu, vëllezër të dashur në Islam, kërkoj falje që ndërhyj, por kjo që jeni duke bërë ju nuk më duket aspak e hajrit, ne nuk na intereson aspak ajo që ju jeni duke e mbushur gjithë temën me të njëjtat fjalë dhe jam i sigurt se nuk do ti jepni përgjigje njëri-tjetrit deri sa të vendosin moderatorët që të mbyllet kjo temë.
Pra, lerni atë çështje se ka tha në apo s'ka thanë Bin Bazi, se fundja nuk vetëm është Bin Bazi që duhet ndjkur dhe s'ka të tjerë. Në rastëse ka thanë bib Bazi duhet ketë thanë me argumente nga Kur'ani dhe Sunneti, përndryshe nëse nuk e ka thënë me argumente, ajo i refuzohet dhe nuk është e hajrit që të ngrehet pluhur pa qenë e nevojshme.
Ju lutem që të qëndrojmë në atë që të sjellim material të dobishëm për të gjithë ne që ta kuptojmë të vërtetën, se kush janë ata që ai Muhammedi (sal-lAllahu alejhi ue selam) ka pasur për qëllim që janë grupet e devijuara dhe ne vetëm ajo na intereson, pikërisht që të mos jemi ne prej atij grupi, kurse ata që mendojnë ndryshe se ajo që kemi sjellë material me argumentet tona, le të sjellin argumentet e tyre dhe kjo është qëllimi i temës. Ma kryesorja është ta kuptojmë atë grupin e vetëm që është prej të shpëtuarve.
Le të mundësojmë që të përmirësojmë gjendjen tonë duke e kapur të vërtetën dhe duke ju shmangur së kotës. Të këshillohemi ndërmjet veti dhe pa ofendime dhe mendjemadhësi.
Mos ma merrni për keq këtë që ju thash, se qëllimi im është ta ndjekim rrugën e drejtë, që ajo rrugë është vetëm se një dhe s'ka tjetër, nëse duam të jemi prej të shpëtuarve.
Esselamu alejkum ue rahmetull-llahi ue berekatuhu
Krijoni Kontakt