Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5

Tema: Pa titull!

be yourself by yourself Maska e denku
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    in the casket garden
    Postime
    362

Pa titull!

Pa titull
    --------------------------------------------------------------------------------
    Nuk dua ti ve titull kesaj proze.Ndoshta ndihem aq bosh sa as fuqi mendore s'kam per nje cope titull.Kohen jam duke e vrare perpara ketij kompjuteri plot pluhur.Copeza mendimesh me gumezhijne ne koke dhe ndihem i turbulluar.Nuk them se ishte nje dite e keqe per mua sot,por ja qe kur dita i le vendin nates atehere fillon debati i paperfunduar me veten.
    C'bej ketu?Edhe sa kohe?Pse? Sikur?Keto pyetje me godasin si nje bresher i eger dhe me duketse reja e Fantocit nuk ka ndermend te me largohet.Nje klient me pyeti sot se nga jam.SHQIPTAR i thashe dhe ai u step pak.S'eshte e vertete me tha.Zoteri i thashe nuk jam ketu si nje etalon per rracen nga vije dhe as objekt eksperimenti per kuriozitetin tend.Krenaria e vendit tim u zgjua ne ato caste dhe me shume edukate i thashe:Veren e mbaruat,deshironi te paguani tani?Me veshtroi me syte e kapsallitur dhe po mundohejte vinte ne vete por medet pija ja kishte marre trurin dhe ja kishte vervitur
    ne humbetiren e jetes shabllone.Ndoshta ky njeri po priste nje njeri me bisht para tij sic na quanin nje here e nje kohe perpara.Ai iku me gjithe injorancen te ngjitur mbrapa si nje targe e nje makine rrangalle.E ndoqa me sy kete karakatine njerezore tek zvarritej dhe qeshte me shoket e tij dhe bashke zvarritjen e tyre largohej dhe inati qe me kishte kapur.
    E di qe dhe te nesermen te njejten pergjigje do jap dhe ndoshta nga njerez te tjere percmimi do me perplaset ne fytyre si nje grusht.Por nje gje mire e di ,une do zgjas deri ne raundin e fundit.Jam Shqipetar,krenar per varferine e vendit tim,per rruget e qytetit ,eren e detit.E lehte eshte o vendi im,mjaft te vij tek ty dhe sdo kete me percmime te huaja te thena ne anglisht,gjermanisht,italisht,greqisht,do rri me ty aty deri ne fund.Po te lutem me ler dhe ca kohe ti rrezistoje kesaj ndeshje te pabarabarte deri ne gongun e fundit.Dhe mos harro qe do te fitoj.

shkruar me inat kundrejt dobicave te huaj

Pershendetje!!!!!!
    Nuk mund te qortohem,sepse dhe vete njeriu model ka skadencen e tij....!!!!!!!!

Konservatore Maska e Dita
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    Sa e bukur kjo qe ke shkruar Denku!

Ajo perballja me castin kur personi tjeter e mer vesh se nga vjen, ndryshimi i mimikes, shtremberimi i fytyres dhe fjalet qe pasojne e te bien si gur.
    E kur ta quajne madje dhe per kompliment kur shprehen:

S'eshte e vertete"
    ....e pastaj duan ta hane veten me dhembe per ate qe nxorren sepse e kuptojne se ishte nje gafe.

dhe me duketse reja e Fantocit nuk ka ndermend te me largohet
    qe edhe kur dielli shkelqente e njerzit pelcisnin nga vapa atij i duhej te mbante nje cader mbi koke. Per mendimin tim gjetje me vend (po ki parasysh se kush te lexon duhet te njohe me pare Fantocin dhe historine tragji-komike te ekzistences se tij)

Me ke kujtuar me dhjetera caste te ngjashme qe i kam perjetuar edhe vete Denku, ndaj te falenderoj per keto kujtime, nderkohe qe eshte dicka per te qeshur po ta mendosh...une te falenderoj se m'u kujtuan momente te percmimit e te therrjes se shpirtit...PO nga ana tjeter me mire te kujtosh, se kjo te ben te mos gabosh ne te ardhmen e ta mban gjalle deshiren per t'u kthyer ne atdhe. (nje "dyluftim" mendimesh edhe nga une)

Po te lutem me ler dhe ca kohe ti rrezistoje kesaj ndeshje te pabarabarte deri ne gongun e fundit.Dhe mos harro qe do te fitoj.
    Te uroj Kthim te mbare ne Shqiperi....kur te jete koha e duhur.

Gjithe te mirat!

one in a million Maska e ^VJOSA^
    Anėtarėsuar
    11-05-2002
    Vendndodhja
    OLIMP
    Postime
    323
    Duke Te Pritur Ne Keto Dite Vjeshte

Do te vij. Me Prit.
    S'po e duroj dot malle.
    S'po e duroj dot malle. Po me bucasin veshet nga kjo thirrje. Kush therret keshtu valle? Kush cirret kaq trishtushem? Kush?...Oh jo nuk therret askush, nuk cirret askush. Askerkend nuk degjoj te flase keshtu. Po ku? Nga? Si i degjova keto fjale? Uf! Sa erresire u be! Ka filluar dhe te freskohet koha, po un s'e di pse po dridhem. Ja duart e mia. Bej te kap njeren me tjetren, po ato dridhen> O Zot! Jemi ne vjeshte, nuk eshte dhe aq ftohte. Vec te ftohtit, sikur dicka tjeter me shterngon. C'te jete ?! Valle, malli i ftohte? Bota ka shume gjera per te menduar. Ja qielli lart. Sot paska shuem yje, edhe hene. Ne toke ben fresk. Eshte vjeshte. Nuk eshte ftohte. E un po mendoj tani. Jo jo une nuk kam menduar asgje. Une vetem kam mall. Mall, per ty.

krijim nga Entela Hasani 1993
    LuM i RrEmByEr

be yourself by yourself Maska e denku
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    in the casket garden
    Postime
    362
    Falemnderit dhe pershendetje goca!
    Nuk mund te qortohem,sepse dhe vete njeriu model ka skadencen e tij....!!!!!!!!

El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    denku, e dua inatin tend....
    urime!
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

Tema tė Ngjashme

1. Film Dokumentar me titull “Kush Flet Shqip?”
    Nga Vicianum nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-04-2009, 09:04
  2. Pa titull
    Nga kulla nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 25-08-2004, 23:47
  3. Pa titull
    Nga Dreri nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-04-2003, 13:50
  4. Pa titull!
    Nga Mina nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 24-03-2003, 17:32
  5. Pa titull....
    Nga ELEKTRA nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 27-04-2002, 15:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •