Close
Faqja 6 prej 10 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 91
    Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    Skisha ndermend te pergjigjesha me por ti gjithmon e ke ves te twist things nuk te thashe kirurg se per kirurg duhen 10 vjet, po per teknik kirurg eshte vetem 9 muaj, kurset ofrohen nga CHI institute, thompson institute edhe star institute ketu ne philadelphia po nuk pertove per me shume info kerko ne google. Mia po ka kurse 3 muaj i ofrojne keto institute qe kam permendur me siper por per pune te thjeshta kuptohet si ke thene edhe ti shofer kamioni bejne $80K & up, ndihmes infermieret fillojne me $15/ore min. nuk jane keq apo jo? Ketu eshte nje shkolle DPT qe ofrohen kurse per gjuhen 9 mujore. Tani asgje nuk te vjen lehte me mund sigurisht, por me mire te mundohesh per 2 vjet e para se sa gjithe jeten. Ose shumica ketu psh kane hapur kompani pastrimi pa shkolle edhe vetem me $5K paguan kontraten edhe te gjejne ata pune. Per me vone nuk e di por tani per tani ne amerike ke shume mundesi ndoshta ky aktori eshte edhe pa dokumenta prandaj e ka te veshtire. Nejse ka plot njerez qe ndihen me mire ne Shqiperi prinderit e mi psh i kane te gjitha kushtet ketu edhe i pelqen shqiperia edhe kane vendosur qe se shpejti do kthehen atje. Ose plot njerez nga kombe te tjera kthehen ne vendin e vet sepse atje ndihen si ne shtepi edhe te kompletuar.
    Shofer kamioni 80k ?
    Mos jane ata qe udhetojne neper liqenet e ngrira te alaskes moj?
    Nga ata qe i shohim ne nje program ketu ne angli .
    Cdo jave nje shofer iken per lesh.
    Pune e mire shume. Je ne front line all the time.
    Ceshte kjo ndihmes infermieri?
    Pse edhe infermierat kane ndihmesat e tyre? Interesting
    Dmth infermieri beka over 100k easy atje . Interesting again .
    Mundesite e ameriqes jane aq te shumta, sa shume njerez vuajne per buke atje.
    Not bad for a superpower ehh? Lol
    Une kam kusherinj dhe shoke te ngushte femijerie andej, qe te gjithe kane set up very high living standart qe shume edhe mund ti kene zili, mirepo edhe ata e pranojne qe life can be very very harsh per nje rrefugjat ne ameriqe.

Ti looney, mo duket se te kane perkedhel cik si shume prinderit ty .

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ca eshte kjo 'ameriqa' mer ? USA nuk eshte fushe me lule, por dhe gogol nuk eshte AMA. Varet ku e vendos veten. Vendin, ambjenti dhe njerezit qe te rrethojne. I would never raise my child ne Bronx. Mes llumit te lloj lloj rracave. Qe neser kthehem ne Tirone! Nuk sakrifikoj per nje jete te tille. Pike. Kush jeton ne USA e kupton cka dua te them, te tjeret back off, cuz I don't care!

i/e regjistruar Maska e cool_shqype
    Anëtarësuar
    30-05-2007
    Vendndodhja
    jetoj me lemoshat e nanes natyre
    Postime
    1,024
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Shofer kamioni 80k ?
    Mos jane ata qe udhetojne neper liqenet e ngrira te alaskes moj?
    Nga ata qe i shohim ne nje program ketu ne angli .
    Cdo jave nje shofer iken per lesh.
    Pune e mire shume. Je ne front line all the time.
    Ceshte kjo ndihmes infermieri?
    Pse edhe infermierat kane ndihmesat e tyre? Interesting
    Dmth infermieri beka over 100k easy atje . Interesting again .
    Mundesite e ameriqes jane aq te shumta, sa shume njerez vuajne per buke atje.
    Not bad for a superpower ehh? Lol
    Une kam kusherinj dhe shoke te ngushte femijerie andej, qe te gjithe kane set up very high living standart qe shume edhe mund ti kene zili, mirepo edhe ata e pranojne qe life can be very very harsh per nje rrefugjat ne ameriqe.

Ti looney, mo duket se te kane perkedhel cik si shume prinderit ty .
    Sic e ke zakon dhe e ben temen si "kopshti pa drek" me shakte pa krip qe i ke mesuar ne ate ishullin qe as dielli nuk do ta shohe...... deri diku te falet se rrike gjith diten para TV duke pa Alasken dhe se si gjejne shikueshmeri te larte ne nje spektator te nivelit te ulet qe i merr ashtu si ja japin gjerat......
    NE KA VEND ME TE BEGATE DHE ME TE LIRSHEM QE TE GJESH PUNE E TE BEHESH DIKUSHI ESHTE VETEM AMERIKA qe jo vetem mban me ndihma, pensione, ilace, parazite bithlesh qe rine para TV (si zotrrote) por edhe gjith boten...ne qofte se dikush vuan per buken e gojes eshte se vuan prej trurit te vogel, ose nuk i punon ndonje hemisfer.
    Ne SHBA jepen c'do vit rreth 50.000 viza pune per disa lloje profesionesh qe etiketohen si ne shuarje ose ne mungese personeli duke filluar qe nga kepucar, robaqepes, orendreqes e deri tek doktoret e shkencetaret. Sa per shofere, infermiere e ndihmesinfermiere jane nga punet me te paguara dhe ka kerkesa.
    Tegjitha arihen me pune dhe duke vrare kaplloqen dhe jo me ndrikullizma me goten e cait perpara. Hape cadren tani se qielli u nxi e shiu filloi ....
    each second is eternity as eternity is now,
    and now, now is forever

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Opo mire qe i ka hape syte ameriqa lokeve si puna jote se ndryshe ju highlanders sdo kishit bereqet kurre ne shqiperi me ato mendte qe keni.
    E njejta gje dhe ne uk. Po bejne bereqet loket.
    Kjo eshte per arsyen se uk eshte kopsht me lule, edhe pse dielli s'del shpesh , meqe permendi kopshtet pinqu.
    Ty coolio, skam cte them se aq tru ke, po shyqyr qe ameriqa ka nevoje per njerez pa tru me shume sesa ata me tru. E the edhe vet bile .

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Ca eshte kjo 'ameriqa' mer ? USA nuk eshte fushe me lule, por dhe gogol nuk eshte AMA. Varet ku e vendos veten. Vendin, ambjenti dhe njerezit qe te rrethojne. I would never raise my child ne Bronx. Mes llumit te lloj lloj rracave. Qe neser kthehem ne Tirone! Nuk sakrifikoj per nje jete te tille. Pike. Kush jeton ne USA e kupton cka dua te them, te tjeret back off, cuz I don't care!
    mir the pink. ka amerik e amerik

jeten ne bronx ja fal vetem dy tre viteve te para te mergimit hajde me hater pese.

po te jetojsh 22 vite ne bronx. vrit veten.

poetik kur keni goj me fol ne ju parazitet e socialit anglez mos ngelt njeri pa fol lol
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Ne Bronx nuk jeton vetem llumi i shqiptareve. Mos ja keputni kot dhe ju! Kam nje kusheriren e burrit atje. Jane rregulluar fare mire. Vetem ajo merr mbi 100k ne vit lol, plus dhe burri ka pune shume te mire.Pune e tyre pse zgjodhen te rrinin aty. Njerez intelektual, dhe hyjne e dalin vetem intelektual ne shtepine e tyre. Cuni i tyre ka mbaruar Columbia University dhe tani jeton ne Manhattan. Me pune te mire, etj. Ne Bronx u rrit ai.Nuk ka rendesi vetem ku jeton, por sa ke deshire te ecesh perpara, lol.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 11-07-2012 më 11:22
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Njr gje eshte e sigurt, qe Amerika nuk eshte per parazitet. Ata shteti i mban me buke sa per te mos vdekur fare. Lonee une di qe mesararisht nje infermiere merr te 50k lol. 100, hera e pare qe degjoje. Pastaj varet nga kulifikimet, vitet etj. Jo te gjitha infermieret paguhen njesoj. Dhe ato ndahen sipas kategorive te vecanta. Gjithsesi infermierjs paguhet mire ketu, duke e krahasuar me Shqiperine apo shtete te Europes.
    Feelings change - memories don't.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Mori drejtim tjeter kjo tema lol. Personi per te cilin behet fjale jeton shume mire ne new york edhe keto jane info nga njerez e qe e njofin keto qe thote i ka thjesht reklame per filmin. Prandaj mos e shani kot ameriken. Pa pune ska! Edhe aktori i Home alone i famshem ishte ne femijri edhe tani eshte thjesht askushi. Eshte veshtire per aktoret kudo qe jane edhe kujdo kombesie qe i perkasin.
    Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 11-07-2012 më 15:04
    I LOVE GOD

j&g

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    The point is people .. te mbijetosh ne us and a , u have to work smart .. not hard ..lol

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga cool_shqype Lexo Postimin
    Sic e ke zakon dhe e ben temen si "kopshti pa drek" me shakte pa krip qe i ke mesuar ne ate ishullin qe as dielli nuk do ta shohe...... deri diku te falet se rrike gjith diten para TV duke pa Alasken dhe se si gjejne shikueshmeri te larte ne nje spektator te nivelit te ulet qe i merr ashtu si ja japin gjerat......
    NE KA VEND ME TE BEGATE DHE ME TE LIRSHEM QE TE GJESH PUNE E TE BEHESH DIKUSHI ESHTE VETEM AMERIKA qe jo vetem mban me ndihma, pensione, ilace, parazite bithlesh qe rine para TV (si zotrrote) por edhe gjith boten...ne qofte se dikush vuan per buken e gojes eshte se vuan prej trurit te vogel, ose nuk i punon ndonje hemisfer.
    Ne SHBA jepen c'do vit rreth 50.000 viza pune per disa lloje profesionesh qe etiketohen si ne shuarje ose ne mungese personeli duke filluar qe nga kepucar, robaqepes, orendreqes e deri tek doktoret e shkencetaret. Sa per shofere, infermiere e ndihmesinfermiere jane nga punet me te paguara dhe ka kerkesa.
    Tegjitha arihen me pune dhe duke vrare kaplloqen dhe jo me ndrikullizma me goten e cait perpara. Hape cadren tani se qielli u nxi e shiu filloi ....
    hahaha na shkrive ty qesh mer dreq ,e paske qenis ...

Faqja 6 prej 10 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •