Close
Faqja 12 prej 23 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 229
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Freebyrd, ti je aty ne foto? lol
    Jo nje shok i veti kur ishin ne Teksas.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga user010 Lexo Postimin
    Soni ke shumë të drejtë, që është punë interesi.

>pyet veten interesat e mija nga cila pale mbrohen, dhe nga kjo zgjedh qendrimin tend.
    Interesat e mia i mbrojë vetëm unë.. të bëhet amerika akoma më e fuqishme, nuk është interes për mua! Nuk kanë lënë vend pa futur hundët dhe pa bër dëm.
    Dakort, mirepo ti pervec interesit tend mepas mbron edhe interesin e familjes, te fisit, pastaj te shoqerise, qytetit, shtetit/popullit. Keshtu ndodh apo jo? Dhe kur je tek mbrojtja e shtetit, do mbrosh edhe aleatet qe ka shteti yt gjer sa ato te tregojne veten te dobishem ndaj teje. Mund te mos jesh dakort ndaj disa zgjedhje qe ben Amerika por nuk mund te thuash qe nuk mbron interesat e tua, me sakte popullit tend ne veri te kufirit.

i/e regjistruar Maska e user010
    Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    >Why would I want to bring photos of 9-11 to this forum?
    You did mentioned the fact of 9/11.. so out of curiosity someone might ask to see the plane wreckage very specifically this.. but better forget it, it's better we forget the whole thing.. all I wanted from this discussion is accomplished already very successfully!

Soni tek linku që të dhashë.. dhe po ta jap prapë fjalët e mia për veriun nuk ndryshojnë nga të tuat, por me gjith atë pes mësime na i mësoi jeta.. ujkun që shikon ore e minutë si do kafshojë, pra Amerikanin, nuk e bëj shokë.. ok na puqen intereset deri diku.. por aqë jo më tej!!!

Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    >Why would I want to bring photos of 9-11 to this forum?
    You did mentioned the fact of 9/11.. so out of curiosity someone might ask to see the plane wreckage very specifically this.. but better forget it, it's better we forget the whole thing.. all I wanted from this discussion is accomplished already very successfully!

Soni tek linku që të dhashë.. dhe po ta jap prapë fjalët e mia për veriun nuk ndryshojnë nga të tuat, por me gjith atë pes mësime na i mësoi jeta.. ujkun që shikon ore e minutë si do kafshojë, pra Amerikanin, nuk e bëj shokë.. ok na puqen intereset deri diku.. por aqë jo më tej!!!
    We'll never forget 9-11. It now belongs to our historic days of infamy like Pearl Harbor and the Alamo.

Ne kurrë nuk do të harrojmë 9-11. Ai tani i përket ditëve tona historike e turp si Pearl Harbor dhe Alamo.
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Ne Siri ka filluar "Lufta Civile", ku Asadi me armet Ruse dhe Kineze vret me "qindra" njerez ne dite pa meshire dhe me cfare te ken ne dore.

Per fat te keqe, nuk ka video "skandaloze" duke kenduar perpara vrasjes sepse ushtria e Sirise eshte shume transparente dhe pro-Demokraci. !

Se shpejti do "shperthej" ndonje lajm "skandaloz" ose ndonje video tjeter "skandaloze" qe gjith fajin e ka CIA ose Bushi ose Amerika. Sipas sondazheve mendoj se ket here do ta haj Bushi me shume sesa ndonje "Putin" apo "Mao-Cepingu" ne Kine.
    Il Club Più Titolato Al Mondo

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623

Ahh, mendova qe ishte e nenvizuar fjalia dhe jo si link per shkrimin tend te meparshem. Atehere argumenti tjeter qe do te kisha dhene do ishte presidenti Woodrow Wilson dhe roli i tij per te mos e copetuar Republiken e Shqiperise si mbas deshires se shteteve Evropiane ne konferencen e Parisit. Pra, kur kemi qene ne rrezik te copetimit te Republikes ne 1919 edhe po ashtu Kosova ne 2008, SHBA ka marre iniciativen te na mbeshtes dhe te na mbroje. Nder kohe ka treguar qe eshte aleate dhe mban interesat e jona. Kjo s'eshte interes deri diku sic e shprehe ti, por interes i madh mendoj une. Se c'ben me Lindjen e Mesme nuk me intereson dhe aq shume, sesa cfare ka bere per mua. Sic the vete, duke vene interesin tim fillimisht, pastaj te tjeret jane dytesore. Nejse.

i/e regjistruar Maska e user010
    Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Po të lexova.. për këtë flet saktë.. dhe e keqja është se nga rreth e rrotull gjitonët nuk ndalojnë me të bërë plane...

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Citim Postuar më parë nga mint Lexo Postimin
    Kot per kuriozietet.

mos ke tymos gje motherbordin e pc tende?
    mint
    cdo njeri ka mendimin e ti
    sa per tymosje ta kam len ty zotni

te jesh me talebanet sje shqiptar
    Partizoni

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    [QUOTE=s0ni;3456090]User010, fillimisht e respektoj mendimin tend edhe pse s'jam dakort me ato qe thua. Duke ndjekur cfare ke shkruajtur me duket se mendimi yt ne pergjithesi permblidhet me kete "Nuk e kuptojë si dreqin do sjelli dhuna. lufta dhe vrasjet mirëqenie dhe prosperitete!" fjali. Ajo cfare ti kerkon eshte utopi, dicka qe s'ka ekzistuar ndonjehere ne historine e njerezimit. Njeriu gjithmone eshte zene per rezerva (ushqime, token) deri tek vellai me vellane (lexo lajmet si zihen per tokat ne Shqiperi), dhe kjo s'ka per te ndryshuar.

Shih vendin ton si eshte katandisur me kufijte sepse s'kemi pasur fuqi ti dalim zot grabitqareve. Lufta per kete synim behet, per te vjedhur rezervat e tjetrit. Ne mos te ishte Amerika, do ishte Japonia, apo Gjermania, apo Anglia etj. te gjitha keto shtete qe jane superfuqi tashme ne nje kohe apo tjetren kan bere lufta. E vetmja gje qe mund te bejne eshte te jene sa me humane. Prandaj i gjithe ky diskutim u perhap sepse disave nuk ju duket humane thirrja "bye bye Miss A. pie". Nuk besoj qe ka njerez aq te pashpirt qe e duan luften. Po ja qe ndodh. Kur ndodh pyet veten interesat e mija nga cila pale mbrohen, dhe nga kjo zgjedh qendrimin tend.[/QUOTE

Te jemi me te qarte; ketu behet fjale, si e kuptoj une, per raste te caktuara krimi, vrasje ndaj te pafajshmeve (bile edhe duke kenduar) e jo per luften ne pergjithesi. Dhe ti, qofte fjala edhe per luften, justifikon (bile, edhe lufterat qe mund te ndodhin ne te ardhmen), keto krime ne baze te historise se luftrave n`te kalueren? Dhe per shkak te interesit? E kuptoj une drejt, kete qe ke shkruar me lart, soni? Jemi ne shekullin 21 pas eres sone, apo para saj?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sami Hyseni : 17-07-2012 më 03:03

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    06-07-2012
    Postime
    109
    Citim Postuar më parë nga mario_kingu Lexo Postimin
    mint
    cdo njeri ka mendimin e ti
    sa per tymosje ta kam len ty zotni

te jesh me talebanet sje shqiptar
    te kesh mendimin tend nuk don te thote se ke te drejte,sidomos kur mendimi vjen nga emocionet.

un jam shqiptar dhe nuk jam me talebanet,porse nuk jam as me ata te cilet vrasin po njerezit e tyre per te ndermarre luftera.

nuk jam me nje shtet i cili e ka ndertuar historine e tij mbi lufterat.don nje shembull???
    te sfidoj te gjesh nje 10 vejçar ku usa nuk ka qen ne lufte me ndonje vend tjeter.

Faqja 12 prej 23 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •