Close
Faqja 10 prej 23 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 229
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    08-04-2009
    Postime
    243

Smile

Citim Postuar më parë nga Flower-NY Lexo Postimin
    Scandaloze eshte kur shikon shqiptaret qe flasin kundra amerikes
    ... Vetem disa jihads lejohen
    Skandaloze është ta injorosh të vërtetën dhe ta përkrahësh krimin.

Skandaloze është kur dikush nuk mund ta dallon propagandën
    nga e vërteta!

Skandaloze është ta përkrahësh dikend, derisa ai
    ka pranuar fajin për krimet e bëra!

Më poshtë videot ku ushtarët pranojnë krimet e bëra:

Ndryshuar për herë të fundit nga ricky_ch : 14-07-2012 më 14:45

i/e regjistruar Maska e user010
    Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Propagandën Amerikane ka plot Amerikan që nuk e besojnë.. që në kohën e Vietnamit kishte plotë Amerikan që ishin kundra luftës... Amerika gjithmonë është bazuar tek lufta.. nuk do të jetojë pa të.. dhe për Kennedy thuhet se industria luftarake e hoqi qafe... Nuk e di përse shumë Shqiptarë të Amerikës mbrojnë luftën dhe propagandën më shumë se vet Amerikanët?

Këtu lexon plot bukuri.. Amerikani derdh gjakë për Evropianin koprac që ri para kompjuterit me kafe etj.. Këtu lexon se Amerika duhet të shpëtojë fëmijët dhe gratë Afgane që vuajnë.. le të shpëtojnë një herë fëmijët e tyre që marrin armë nëpër duar, le të shikojnë një herë veten që përdornin zezakët si qenër.. nga i zuri dhimbja tani për të zinjtë e huaj? Nga na dolën këta Amerikanët kaq humanista?? që mbanin deri dje skllevër nëpër shtëpi! Nuk shikojnë vendin e tyre një herë.. që janë futur kokë e këmbë në cektësinë e sistemit kapitalist duke harrua moralin dhe vlerat njerëzore!

Vetëvrasjet që mbi kalojnë vrasjet në luftë janë një gjë që tregojnë se gjërat nuk janë ashtu siç i paraqesin. Përse një ushtar që kryen punë të shenjtë, pra sjell demokracinë dhe mbron Evropën frikacake dhe koprace vret veten?? Mos vallë lufta nuk është aq e shenjtë?? Por ka edhe veteranë që vrasin veten, kush lufton me të drejtë nuk ka pse vret veten.

http://pre.cloudfront.goodinc.com/po...ldiers_001.png

Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Kosova nuk ka shume nafte me sa di une.

Pastaj normalisht qe Amerika lufton kryesisht per veten e vet se pari e pastaj per demokracine e te tjereve. Dhe perderisa NATO mbahet nga Amerika, Amerika do sillet si kapo e planetit. Sa here futet NATO ne lufte, luften e ben Amerika dhe te tjeret cojne ushtare sa per te thene qe po marrin pjese.

Te dalin shtetet e tjera dhe te shpenzojne me shume per ushtrine dhe te futen ne Ruande e te bejne bamiresi. Pse nuk e bejne? Se nuk u plas shume.

Dhe Amerikes nuk i plas shume. Amerika futet ne vende ku ka probleme ose ku organizohen terroristet. Por keto i zgjedh sipas interesit.
    Thue hapur që është punë interesi përse e lodh muhabetin kotë??

Sa për shpenzimet.. të paguash 5 lekë dhe të marrësh pas 20 lekë është shpenzim??? Lufta sigurisht sjellë shpenzime tek populli Amerikan.. por kokat që bëjnë luftën nuk kanë ndonjë humbje!! Kush është ajo qeveri që prish sikur dhe një dollar pa pasur një fitim??

Sa për Ruandën.. cilat shtete të dalin?? Mos do dali France me Anglinë që për interesat e tyre e mbushën Ruandën me gjak?

Dua të them se është interesi në mes, Amerika është e madhe dhe bëhet si kapo.. dhe Shqipëria po të ishte e madhe.. ashtu do bënte.. uuhhh kemi neve në Shqipëri pirsa gjaku sa të duash!

Pra do ishte mirë, në vitin 2012 ti lëmë përrallat dhe të flasim gjuhën e realitetit, kush është kapo bën ça do, të tjerat për patriotizëm dhe demokraci as nuk ja u vë veshin.

E imagjinon dot një puntor të CIA, të thotë.. po po çuna jam një javë pa gjumë.. nuk di ça do bëjmë me ato gratë afgane.. si ti shpëtojmë
    Pra qëndrimi në jetë nuk është si një bluz që e heq dhe e vesh prapë, nuk mund të të therri zëmra sot për grat dhe fëmijët Afgan dhe nesër të planifikosh si do bësh krime vetë!!

Sa për Kosovën naftë nuk ka.. por Amerikani një interes e ka, ajo e di, që erdhi nga ana tjetër e planetit, dhe mirë bëri sigurisht, sepse e dimë mirë ça ka bërë Serbi tek Kosovarët dhe tek të tjerët. E mira me Kosovën është se ka të drejt, kështu unë e mbrojë atë pa pasur u ndjerë i fajshëm (guilty).

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga user010 Lexo Postimin
    Propagandën Amerikane ka plot Amerikan që nuk e besojnë.. që në kohën e Vietnamit kishte plotë Amerikan që ishin kundra luftës... Amerika gjithmonë është bazuar tek lufta.. nuk do të jetojë pa të.. dhe për Kennedy thuhet se industria luftarake e hoqi qafe... Nuk e di përse shumë Shqiptarë të Amerikës mbrojnë luftën dhe propagandën më shumë se vet Amerikanët?

Këtu lexon plot bukuri.. Amerikani derdh gjakë për Evropianin koprac që ri para kompjuterit me kafe etj.. Këtu lexon se Amerika duhet të shpëtojë fëmijët dhe gratë Afgane që vuajnë.. le të shpëtojnë një herë fëmijët e tyre që marrin armë nëpër duar, le të shikojnë një herë veten që përdornin zezakët si qenër.. nga i zuri dhimbja tani për të zinjtë e huaj? Nga na dolën këta Amerikanët kaq humanista?? që mbanin deri dje skllevër nëpër shtëpi! Nuk shikojnë vendin e tyre një herë.. që janë futur kokë e këmbë në cektësinë e sistemit kapitalist duke harrua moralin dhe vlerat njerëzore!

Vetëvrasjet që mbi kalojnë vrasjet në luftë janë një gjë që tregojnë se gjërat nuk janë ashtu siç i paraqesin. Përse një ushtar që kryen punë të shenjtë, pra sjell demokracinë dhe mbron Evropën frikacake dhe koprace vret veten?? Mos vallë lufta nuk është aq e shenjtë?? Por ka edhe veteranë që vrasin veten, kush lufton me të drejtë nuk ka pse vret veten.

Ky Amerikani te shpetoj byth.en,qe ti te shkruash i lire ne kete forum,kjo ishte me e pakta qe beri, e me e shumta ishte qe i solli lirine nje populli shqiptar qe jetonte ne nje pjese te botes te quajtur KOSOVE.
    E kuptove tash?

Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Zoti të të ndihmojë fattlumi.. nuk kam ça tjetër të të them.

Njeriu shpesh duhet të gjej një justifikim para se të bëj keq, pra kjo 'të shpëtoi bythën' është nje sjellje klasike për të veshur ti rolin e bamirësit dhe unë rolin e mos-mirnjohësit!

Duke e vendosur ti këtë skenar në mëndje, do mundesh të justifikosh më vonë një shprehje dhune.

Si shokë ta them.. qetësohu, dhe më sill argumente, argumentet janë ato që më bëjnë mua mos të më zej gjumi.

Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Neve(shqiptareve)zoti na pat harruar krejt,keshtue kam humbur besimin ne te prej vitit 1999.
    U desht nje "zot"i tokes qe te nderhyje per ta ndaluar zhdukjen e nje populli.Kjo ishte Amerika dhe ushtaret e saj.Une tere jeten do i heq kapelen dhe do i perkulem kesaj Amerike.
    Ti merru me afganet,dhe shtazet qe u perngjajne atyre.

Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Nxitohesh shumë fattlumi, un u shpreha për mbështetjen e Amerikanit në Kosovë, nuk e harrova atë, është ironike që fjalët e mia që jan njësojë me të tuat janë fiks mbi fjalët, me të cilat më sulmove!!

Nejse, un nuk do merrem më me këtë, dhe kaq shumë ishte, nuk kuptoj përse paralelizoni Kosovën me Amerikanin, përse quani kundërshtimin tonë kundër krimeve të Amerikës në Irak e Afganistan si një mos mbështetje për lirinë e Kosovës, tjetër njëra tjetër tjetra.

Ti thuaj ça të duash, kur unë nuk kam informacion për ça ka bërë e nuk ka bërë Amerikani në ballkan un nuk ja vë peshën vetes ta quaj atë pëllumb të bardhë.

Dhe ndaloni me këto tabelat, se nuk po mbrojmë talibanët!

Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Te thashe,une u heq kapelen gjithmone,ashtu do bejne edhe femijet e mi.

Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Citim Postuar më parë nga user010 Lexo Postimin

Ah, yes, the evils of capitalism. It's the greed of Wall Street that fuels the American imperialists in Afghanistan. Thank you. Thank you, user010, for that Enver Hoxha moment. Your words so inspired me I ran out into the streets and sang "The Internationale"!

Are you a true Albanian?? Was your family's Albanian soul murdered by Comrade Hoxha? How man times do I need to say it, shout it?

We're in Afghanistan for blood. We kill Taliban and al-Qaeda for payback. The jets fly over Afghanistan because of 9-11.

Ah, po, të këqijat e kapitalizmit. Është lakmia i Wall Street që karburantet të imperialistët amerikanë në Afganistan. Ju faleminderit. Faleminderit, user010, për atë moment Hoxha Enver. Fjalët e tua kështu që frymëzoi mua unë vrapoi jashtë në rrugë dhe kënduan "The Internationale"!

Jeni një shqiptar i vërtetë? U shpirti shqiptar familjes suaj vra nga shoku Hoxha? Sa herë njeriu nuk kam nevojë të them atë, bërtas atë?

Ne jemi në Afganistan për gjak. Ne vrasin talebanët dhe al-Kaedës për shpagim. Avionët fluturojnë mbi Afganistan për shkak të 9-11....
    Ndryshuar për herë të fundit nga FreeByrd : 15-07-2012 më 10:40
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Jacobson stained,
    edhe une jam kosovar dhe e dua Ameriken,keshtuqe suus kur flet per kosovaret pasi mbi 98% e duan Ameriken.
    Me shiqu me teorine e Islamit 'sy per sy e dhemb per dhemb' amerikanet kane pasur te drejte me perdore arme atomike pas 11 shtatorit.

Po te ndodhte sulmi i 11 shtatorit ne Rusi apo Kine te dyja shtetet do te kercenoheshin se do te perdornin arme atomike per hakmarrje.

Keta ushtare nese kane kryer krime atehere do te duhej te futeshin ne burg e jo te dalin te bejne intervista e prononcime. Lufta e Amerikes ne Irak e Afganistan nuk eshte qe te sulmohen ato vende, por te shkatrrohen celulat terroriste islamike.

Mos harroni se gjithkund ne bote ka njerez te keqinje, edhe ne Amerike ka njerez te mire e te keqinje. Ne ne Youtube shohim vetem propagande anti-amerikane ndersa pak shohim dokumentare ku shihen amerikane qe iu ndihmojne popullates vendase. Ne keto vende eshte shume veshtire te futet demokracia pasi demokracia per ta eshte sikur nje bombe, ata mendojne se ne demokraci duhet me dal me lujt me arme e me gjujt bomba. Demokracia funksionon ne nje shoqeri te civilizuar, edhe ne demokraci ndodhin shume padrejtesi, por ne sistemet tjera ato padrejtesi jane te dhjetera here me te medha.

Mos m'i mbroni talebanet se keta njerez cak e kane me vra ata qe nuk pajtohen me ta, pa marre parasysh se cka jane, keta me shume vrasin myslimane sesa krishtere e te tjere.

Faqja 10 prej 23 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •