Close
Faqja 4 prej 23 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 229
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga USA NR1 Lexo Postimin

Vella usa nje video.

Shiko se cfare bejne vellezerit e Ximit Abedin ne Pakistan. Ushtria e Allahut, 'meshiruesit e meshireberesit'. Jo qe seshte meshirues e meshireberes, por feja e tij ka pru shume dhune ne toke.

Shiko keta po e kritikojne Ameriken, por keta nese hapet nje teme per talebanet menjehere fillojne me akuza se si po e urrej fene islame dhe myslimanet dhe e mbyllin ose e fshijne ate postim ose ate teme. Shpresoj qe shqiptaret e arsimuar e njerez te vullnetit te mire qe vetquhen myslimane te ndergjegjesohen e te mos i quajne keta vellezer, se keta jo qe si kemi vellezer por keta jane armiqe te njerezimit e te Zotit. Vellazeria duhet te jete mes kombit e me njerez normale e jo me njerez qe bijne gjak dhe dhune ne emer te fese se tyre.

'They seek guidance from Allah'. Where do you see guideance here?!

Po edhe njehere ta shikojme se cka ndodhe tek vellezerit tane ne Afganistan e Pakistan. 'Sheriati eshte krejt per paqe'.

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga xhori Lexo Postimin
    mendoj qe edhe po te qante kur bombardonte, do ta quanit skanaloze
    po kur vihen bomba dhe thuhet: allahu eshte i madh, si do ja vinit emrin kesaj?

Ushtria e Pakistanit i torturon njerezit ne emer te Allahut. Talibanet i vrasin njerezit ne emer te Allahut, bile keta jane myslimane te vertete, e lexojne Kuranin dhe Hadithet dhe dhunen e justifikojne po ne keto shkrime, po ne kete fe 'te paqes e te meshires'. Nuk jane myslimane si keta tanet, keta fene e marrin seriozisht dhe e praktikojne per dallim nga ne.

Duhet me thene si jo, para se me ja pre njeriut koken duhet me thene gjithsesi Allahu Ekber, se pastaj je qafir nese e mbyt njerin pa thene ne fund Allahu Ekber.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    http://www.youtube.com/watch?v=Yt8BtS_u0RY

Ushtria e Pakistanit i torturon njerezit ne emer te Allahut. Talibanet i vrasin njerezit ne emer te Allahut, bile keta jane myslimane te vertete, e lexojne Kuranin dhe Hadithet dhe dhunen e justifikojne po ne keto shkrime, po ne kete fe 'te paqes e te meshires'. Nuk jane myslimane si keta tanet, keta fene e marrin seriozisht dhe e praktikojne per dallim nga ne.

Duhet me thene si jo, para se me ja pre njeriut koken duhet me thene gjithsesi Allahu Ekber, se pastaj je qafir nese e mbyt njerin pa thene ne fund Allahu Ekber.
    Me vetëdije i shkruan këto gomarllëqe apo je i dehur me ndonjë narkotik? Ik ore se të është mjegulluar truri me këtë anti-islamofobinë, un jam Musliman dhe jam krenar për atë që jam, por kjo sdo të thotë që un nuk i dua të krishterët, ateistët apo budistët, kjo sdo të thotë që un jam terroristë dhe kam zemër të therrë një njeri, gjë që ska të bëj me një njeri që beson në diçka.
    Sui generis

i/e regjistruar Maska e user010
    Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Mirë e ka o çuna.. mos ta shikojmë muhabetin si punë tifozllëku.. kur flasim për vlerën e jetës, në këtë rast për Afganët nuk do të thotë se pa tjetër mbrojmë myslimanët me ç'do kusht.

Un personalisht kam opinion negativ për fanatizmin fetar, por ajo që është për të thënë duhet thënë, për këdo qoftë.

Se harrova...

Aman ore Rapsoul me atë avatarin sa na shkule sytë.. nuk të lexojmë dot

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Vella usa nje video.

Shiko se cfare bejne vellezerit e Ximit Abedin ne Pakistan. Ushtria e Allahut, 'meshiruesit e meshireberesit'. Jo qe seshte meshirues e meshireberes, por feja e tij ka pru shume dhune ne toke.

http://www.youtube.com/watch?v=JvTpZ...eature=related

Shiko keta po e kritikojne Ameriken, por keta nese hapet nje teme per talebanet menjehere fillojne me akuza se si po e urrej fene islame dhe myslimanet dhe e mbyllin ose e fshijne ate postim ose ate teme. Shpresoj qe shqiptaret e arsimuar e njerez te vullnetit te mire qe vetquhen myslimane te ndergjegjesohen e te mos i quajne keta vellezer, se keta jo qe si kemi vellezer por keta jane armiqe te njerezimit e te Zotit. Vellazeria duhet te jete mes kombit e me njerez normale e jo me njerez qe bijne gjak dhe dhune ne emer te fese se tyre.

'They seek guidance from Allah'. Where do you see guideance here?!

Po edhe njehere ta shikojme se cka ndodhe tek vellezerit tane ne Afganistan e Pakistan. 'Sheriati eshte krejt per paqe'.

http://www.youtube.com/watch?v=ovyEbYk0SpM
    Pershendetje dhe ty vella

keto qe kritikojne Ameriken jane mire se te ardhur,duhet thene se cdo njeri gabon si edhe Amerikanet .. (por nje dite vjen qe vete kane me thene se SHBA paska qene shteti me Demokratik ne Bote)
    shkrimi jot :Po edhe njehere ta shikojme se cka ndodhe tek vellezerit tane ne Afganistan e Pakistan. 'Sheriati eshte krejt per paqe'.

ketu nuk pajtohem se vellezer nuk i kam te Pakistanit dhe Avganistanit ne fakt duhet te them te verteten keta dy shtete i urrej por jo edhe Popullin e pafajshem.. Sheriati apo Feja Muslimane eshte per paqe ,pajtohem plotesisht se feja nuk i lejon me i vra keta 16 police Pakistan, jo vetem feja Muslimane por asnje tjeter..(edhe pse vete nuk besoj ne feje i Rrespektoj te gjithe me nje fjale secili per veti)
    por Populli Pakistan si dhe te Avganistanit jane shumica te pa shkolle e pa civilizim per fakt te keq .. Prape me vjen keq ,nganjehere e mendoj si ndihen ato femi atje.
    Bota me e mire do te ishte, Paqe per te gjithe.por kjo nuk do te ndodhe si po shihen punet..derisa jane disa miliardere ne vendet arabe qe investojne ne kete rryme dhe vet kane nga 40 gra e 40 Ferrari..

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Citim Postuar më parë nga JacobGold Lexo Postimin
    Nuke em strait to allah
    They will nuke themselves one day before the infidels do

Shia & Sunni = Peaceful religion (Armageddon).

---

Perktheja ketyre fetareve qe jan per paqen dhe te drejtat e njeriut ne emer te Zotit (Allahut).
    Il Club Più Titolato Al Mondo

Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin
    Me vetëdije i shkruan këto gomarllëqe apo je i dehur me ndonjë narkotik? Ik ore se të është mjegulluar truri me këtë anti-islamofobinë, un jam Musliman dhe jam krenar për atë që jam, por kjo sdo të thotë që un nuk i dua të krishterët, ateistët apo budistët, kjo sdo të thotë që un jam terroristë dhe kam zemër të therrë një njeri, gjë që ska të bëj me një njeri që beson në diçka.
    What makes you different from all other Muslims is you are Albanian first. Most people in the US don't know this.

Çfarë ju bën të ndryshëm nga të gjithë muslimanët tjetër është që ju janë shqiptarë së pari. Shumica e njerëzve në SHBA nuk e dinë këtë.
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-09-2011
    Postime
    329

Skandaloze eshte sjellja e tyre ndaj mike pritjes Amerikane!

Mesiguri qe do te dhikoni dhe shqipo ne ate vidjo

Nje myslo i vdekur eshte nje terrorrist me pak

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga ricky_ch Lexo Postimin
    Mos e ke ngatërruar termin terrorist?
    Të njëjtën e kemi bërë edhe ne në Kosovë,
    por nuk ishim terroristë.
    Ne cdo lufte zoteri fiton ai qe vret me shume armiq.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga JacobGold Lexo Postimin
    http://www.youtube.com/watch?v=0GzMnRungA4

Skandaloze eshte sjellja e tyre ndaj mike pritjes Amerikane!

Mesiguri qe do te dhikoni dhe shqipo ne ate vidjo

Nje myslo i vdekur eshte nje terrorrist me pak
    Ky din me shume per Biblen se krishteret.

'I know more about the Bible than you. You're fucking pathetic bro.' Ky mendon se Bibla e meson me sha e me kercenu. Pasues i Jezusit dhe profeteve behesh duke share e duke tregu gishtin e mesem te dores. Pastaj thone se amerikanet spo na dojne e po na sulmojne. Normal qe te sulmojne oj zemer e kendojne Bye Bye kur praktikon terrorizem e dhune e mundohesh me qit bomba ne rruge e me vra civile. Keni pshtu qe Amerika eshte vend demokratik, me baze krishtere e vend i rregullit e civilizimit, shiko se cfare ju ben Rusia apo Kina, per nje ushtar ua vran 400 veta, keta sqenkan terroriste, ani arabet kane marredhenie shume te mira me ta, e keta qe po i sulmojne terroristat islamike (qe qesin bomba ne civile) qenkan me terroriste. Shiko si ju rrahin ushtria e Pakistanit, burrin 70 vjec e rrahin, se le ma keta qe do i zhdepin me dru.

Nuk po them se keta myslimane duhet te vriten apo te praktikohet dhune ndaj tyre e amerikanet te hakmirren, por keta myslimane jane te humbur tej mase, keta mendojne se lirine e fjales vetem keta e meritojne, per tjeret spaska liri te fjales, kush praktikon liri te fjales perpos ketyre.
    Ka pasaporte amerikane, mendon se ka te drejte me i sha njerezit, jo more pasaporta e nenshtetesia nuk te jane dhene me i kercenu krishteret, po keta jane budallenje qe ta kane jep ate pasaporte.

Faqja 4 prej 23 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •