Close
Faqja 11 prej 23 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 229
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    ke plotesisht te drejte FreeByrd.
    hahahaha. edhe ti beson ne aftesite aktruese te ushtareve amerikane??? vertete e mendon keshtu?
    Just because he SAID he's having fun killing insurgents doesn't mean he is actually having fun. Did it ever occur to you these pilots are scared to dearth and their macho talk is just a mask to hide their own fears?
    atehere per cmimet oscar si aktoret me te mire, le te harrojme tom hanks, jack nicholson apo anthony hopkins.
    and the oscar goes to::::::
    the american soldiers

hahaha. cfare teorie.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e user010
    Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga FreeByrd Lexo Postimin
    Ah, yes, the evils of capitalism. It's the greed of Wall Street that fuels the American imperialists in Afghanistan. Thank you. Thank you, user010, for that Enver Hoxha moment. Your words so inspired me I ran out into the streets and sang "The Internationale"!

Are you a true Albanian?? Was your family's Albanian soul murdered by Comrade Hoxha? How man times do I need to say it, shout it?

We're in Afghanistan for blood. We kill Taliban and al-Qaeda for payback. The jets fly over Afghanistan because of 9-11.

Ah, po, të këqijat e kapitalizmit. Është lakmia i Wall Street që karburantet të imperialistët amerikanë në Afganistan. Ju faleminderit. Faleminderit, user010, për atë moment Hoxha Enver. Fjalët e tua kështu që frymëzoi mua unë vrapoi jashtë në rrugë dhe kënduan "The Internationale"!

Jeni një shqiptar i vërtetë? U shpirti shqiptar familjes suaj vra nga shoku Hoxha? Sa herë njeriu nuk kam nevojë të them atë, bërtas atë?

Ne jemi në Afganistan për gjak. Ne vrasin talebanët dhe al-Kaedës për shpagim. Avionët fluturojnë mbi Afganistan për shkak të 9-11....
    Më falni ju që lexoni, nuk e kam zakon por do i kalojë masat tani, sepse këtu puna ka arritur aty ku nuk mbanë më..

Problemi është se mbrojtësit e Amerikës duan të na mbyllin gojën, i pari ishte fattlumi që erdhi dhe bëri sulm personal pa argumente.. por nejse me fatlumin mbaroi.. dhe aman nuk kam oreks të merrem më..

Tani na vjen ky tjetri, freebyrd, do detyrohem dhe tja kthejë Anglisht tani.. (mos qeshni aq sa di u pa puna...) ore ti freebyrd, I do not speak English fluently so some tolerance is advised.

I do not allow anyone to behave in that manner, your behavior was rude, you have no right to make such an offensive personal reference. Maybe is my bad English, but as far as I know "shout it" means "mbylle, qepe gojën", so if this is the case I ask you to apologize because I have stated my opinion here in a polite manner accompanied with arguments!

It is not my problem if you cannot stand freedom and free speech, you went crazy as soon as someone talked with arguments and in a manner that put your consciousness in worry. Supporting crimes, and people's death is a hard job for our consciousness, I understand that.. however I will not tolerate an other impolite reference, leave my ethnicity and my family alone, in addition put aside any other personal reference, just bring your opinion about this matter here!

You can always talk in a polite manner, put this hidden violence and threats, away! Thank you for your understanding! I am not a Taliban supporter, in contrary I have a very bad opinion about them! However I will not allow my self to become an immoral american zombie!

Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Citim Postuar më parë nga user010 Lexo Postimin
    Më falni ju që lexoni, nuk e kam zakon por do i kalojë masat tani, sepse këtu puna ka arritur aty ku nuk mbanë më..

Problemi është se mbrojtësit e Amerikës duan të na mbyllin gojën, i pari ishte fattlumi që erdhi dhe bëri sulm personal pa argumente.. por nejse me fatlumin mbaroi.. dhe aman nuk kam oreks të merrem më..

Tani na vjen ky tjetri, freebyrd, do detyrohem dhe tja kthejë Anglisht tani.. (mos qeshni aq sa di u pa puna...) ore ti freebyrd, I do not speak English fluently so some tolerance is advised.

I do not allow anyone to behave in that manner, your behavior was rude, you have no right to make such an offensive personal reference. Maybe is my bad English, but as far as I know "shout it" means "mbylle, qepe gojën", so if this is the case I ask you to apologize because I have stated my opinion here in a polite manner accompanied with arguments!

It is not my problem if you cannot stand freedom and free speech, you went crazy as soon as someone talked with arguments and in a manner that put your consciousness in worry. Supporting crimes, and people's death is a hard job for our consciousness, I understand that.. however I will not tolerate an other impolite reference, leave my ethnicity and my family alone, in addition put aside any other personal reference, just bring your opinion about this matter here!

You can always talk in a polite manner, put this hidden violence and threats, away! Thank you for your understanding! I am not a Taliban supporter, in contrary I have a very bad opinion about them! However I will not allow my self to become an immoral american zombie!
    You are free to say what you wish and I am free to retort your errant judgment. I'm not going to stand by and let you write off the complexities of the war in Afghanistan as cruel children playing video games with innocent people's lives.

Of all the peoples on this earth Albanians should best understand our quest for blood vengeance.

Ju jeni të lirë për të thënë atë që ju dëshironi dhe unë jam i lirë të fjalëve gjykimin tuaj endacak. Unë nuk jam duke shkuar për të dalë nga dhe le të ju shkruani off kompleksitetin e luftës në Afganistan si fëmijë mizore duke luajtur video games me jetën e njerëzve të pafajshëm s.

Nga të gjithë popujt në këtë tokë shqiptarët duhet të kuptojmë më mirë kërkesën tonë për hakmarrje gjakut.
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Going to hell for this...

Bye Bye Ms. American Pie... n.q.s. do te isha une do kisha zgjedhur: “Bang, bang, bangity bang ,bang bang bang bang!”

__________________________________________________ _-

Gjithsesi, me pelqen jashtmase trajtimi i ceshtjeve ketu ne forum. Sidomos syleshet qe ne vend te shohin faktin qe dikush po vritet, fillojn e bejne tifozlliqe personale se kush pale ka te drejte: Amerikanet ( Paqesor? Kriminel? Blablabla?) Afghanet (Kriminel? Viktima? Blablabla?)
    Per nje moment harrojme anen humane, dhe kalojme direkt ke lufta se perse behet e gjithe kjo, kush ka te drejte fundja fundit?

Per rastin ne fjale, eshte shume e thjeshte, krimineli ne kete rast eshte Amerikani. Madje do te thoja edhe gjakftohte ne maksimum per te kryer nje veprim qe do ti marri jeten nje/disa qenieve te tjera njerezore. Eshte shume e thjeshte, pse duhet te kalojme se kush kishte te drejte. Lufta midis te mires dhe te keqes ka mbaruar me kohe. Sot fiton i forti, e mira dhe e keqja jane thjesht detaje te vogla qe lojtareve te medhenj, nuk u interesojne aq shume.

Persa i perket ceshtjes shume interesante qe u shpalos ketu ne forum. Fatki qe USA ka ndihmuar Kosoven, nuk duhet t'i beje Shqiptaret te verber neqoftese nje Amerikan, ose nje pjese e popullsise se qytetareve te USA kryejne nje krim, te kaloj ne heshtje. Krimi eshte krim, i kryer ky nga nje Kosovar, Amerikan, Afgan, Norvegjez ose cfardolloj nenshteteise, kundrejt cfaredo lloj nenshtetesie qofte. Dhe aq me pak qe pasi dikush t'u veje emrin kriminel, te dali dikush me i zgjuar, qofte ky nje amerikan ose nje sylesh shqiptar te thote qe gjithcka eshte e drejte, sepse ata para ca vitesh, bene nje veprim te sakte qe i shlyen gjithe veprimet e tjera te tyre. veni llogjiken ne perdorim njerez, mos kaloni ne ndjenja. E njejta gje vlen edhe per syleshet fetar, qe u vendosin direkte emrin "i drejte, i gabuar" nje ceshtje, ne baze te fese se personazheve te nje ngjarje.
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Freebyrd duhet të paktën të jesh i sjellshëm, nuk ndjejë se dua të merrem më me këtë.

Of all the peoples on this earth Albanians should best understand our quest for blood vengeance.
    Mua më mërzit kjo që thua.. ça përshtypje ke ti se ne Shqiptarët jemi të gjithë bisha të pa mëshirshme që gëzohemi me gjakun e tjetrit??!!

Por jo mor djalë jo.. se ka edhe Shqiptarë që e vënë rradaken të punojë, nuk e shkrim ne trurin që të bëhemi në fund mbrojtës qorr të njërës palë ose të tjetrës. Në as një mënyrë nuk mbroj as Amerikanin as Talibanin, talibanët që janë krijesat e Ameikanëve, ata i stërvitën dikur.. edhe Talibanët edhe Bin Landen-in me shokë.. sa ironike, sot heq kapelen për Amerikanin dhe nesër për punë interesash...

Ti freebyr do ishte mirë të shikosh edhe anën tjetër, e cila shpesh përbëhet nga ushtarë Amerikan të penduar... kërko, dhe ekzamino para se ti biesh gjoksit me 101% siguri!!! Si shokë pa ta them.. "djalë i vë peshë të madhe vetes duke folur për vrasjet e njerëzve në atë mënyrë".

Është besimi tim i fortë se në jetë paguan tre herë për një vendim të keq.. ka parapagesë (ulja e vetes në atë nivel të ulët), ka pagesë (jetesa në atë nivel të ulët), ka dhe pas-pagesë (pasojat e vendimit të keq pasi ke korrigjuar gabimin)!

Të jesh mirë freebyrd!

Lexoje këtë:
    http://www.prosebeforehos.com/wordpr...s-wise-men.jpg

Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Freebyrd duhet të paktën të jesh i sjellshëm, nuk ndjejë se dua të merrem më me këtë.

Mua më mërzit kjo që thua.. ça përshtypje ke ti se ne Shqiptarët jemi të gjithë bisha të pa mëshirshme që gëzohemi me gjakun e tjetrit??!!

Por jo mor djalë jo.. se ka edhe Shqiptarë që e vënë rradaken të punojë, nuk e shkrim ne trurin që të bëhemi në fund mbrojtës qorr të njërës palë ose të tjetrës. Në as një mënyrë nuk mbroj as Amerikanin as Talibanin, talibanët që janë krijesat e Ameikanëve, ata i stërvitën dikur.. edhe Talibanët edhe Bin Landen-in me shokë.. sa ironike, sot heq kapelen për Amerikanin dhe nesër për punë interesash...

Ti freebyr do ishte mirë të shikosh edhe anën tjetër, e cila shpesh përbëhet nga ushtarë Amerikan të penduar... kërko, dhe ekzamino para se ti biesh gjoksit me 101% siguri!!! Si shokë pa ta them.. "djalë i vë peshë të madhe vetes duke folur për vrasjet e njerëzve në atë mënyrë".

Është besimi tim i fortë se në jetë paguan tre herë për një vendim të keq.. ka parapagesë (ulja e vetes në atë nivel të ulët), ka pagesë (jetesa në atë nivel të ulët), ka dhe pas-pagesë (pasojat e vendimit të keq pasi ke korrigjuar gabimin)!

Të jesh mirë freebyrd!

Lexoje këtë:
    http://www.prosebeforehos.com/wordpr...s-wise-men.jpg
    It's not polite to put words in my mouth. I never said Albanians rejoice at other people's blood. I said Albanians would understand our quest for payback.

Kjo nuk është e sjellshme të vënë fjalët në gojën time. Unë kurrë nuk tha se shqiptarët gëzohen në gjakun e njerëzve të tjerë. I tha se shqiptarët do të kuptojnë kërkesën tonë për shpagim.

PS
    If Bertrand Russel was living the the World Trade Center on 9-11 he would have no doubts the US would not smoke the peace pipe but go on the warpath.

Nëse Bertrand Russel u jetuar në Qendrën Botërore të Tregtisë më 9-11 ai do të ketë asnjë dyshim se SHBA nuk do të pinë duhan tub e paqes por të shkojnë në luftë.
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    User010, fillimisht e respektoj mendimin tend edhe pse s'jam dakort me ato qe thua. Duke ndjekur cfare ke shkruajtur me duket se mendimi yt ne pergjithesi permblidhet me kete "Nuk e kuptojë si dreqin do sjelli dhuna. lufta dhe vrasjet mirëqenie dhe prosperitete!" fjali. Ajo cfare ti kerkon eshte utopi, dicka qe s'ka ekzistuar ndonjehere ne historine e njerezimit. Njeriu gjithmone eshte zene per rezerva (ushqime, token) deri tek vellai me vellane (lexo lajmet si zihen per tokat ne Shqiperi), dhe kjo s'ka per te ndryshuar.

Shih vendin ton si eshte katandisur me kufijte sepse s'kemi pasur fuqi ti dalim zot grabitqareve. Lufta per kete synim behet, per te vjedhur rezervat e tjetrit. Ne mos te ishte Amerika, do ishte Japonia, apo Gjermania, apo Anglia etj. te gjitha keto shtete qe jane superfuqi tashme ne nje kohe apo tjetren kan bere lufta. E vetmja gje qe mund te bejne eshte te jene sa me humane. Prandaj i gjithe ky diskutim u perhap sepse disave nuk ju duket humane thirrja "bye bye Miss A. pie". Nuk besoj qe ka njerez aq te pashpirt qe e duan luften. Po ja qe ndodh. Kur ndodh pyet veten interesat e mija nga cila pale mbrohen, dhe nga kjo zgjedh qendrimin tend.

Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Soni ke shumë të drejtë, që është punë interesi.

>Nuk besoj qe ka njerez aq te pashpirt qe e duan luften

>pyet veten interesat e mija nga cila pale mbrohen, dhe nga kjo zgjedh qendrimin tend.

>It's not polite to put words in my mouth. I never said Albanians rejoice at other people's blood. I said Albanians would understand our quest for payback.
    < Okay, understood and accepted!
    Is not only my belief here, that it is not about bad and good and "payback"!! it is about profit! The war in Iraq and Afghanistan was a must! In the end no weapons of mass destruction were found.. Bin Lannden was not an Iraqi, he had a cooperation with America for years.. they never brought Bin Landed to justice.. nor brought his american friends to justice.. never let him speak and reveal all he knew in public! Anyway you can help this discussion by bringing, photos of the plane wreckages on 9/11 and whatever else you consider important.

Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Soni ke shumë të drejtë, që është punë interesi.

>Nuk besoj qe ka njerez aq te pashpirt qe e duan luften

>pyet veten interesat e mija nga cila pale mbrohen, dhe nga kjo zgjedh qendrimin tend.

>It's not polite to put words in my mouth. I never said Albanians rejoice at other people's blood. I said Albanians would understand our quest for payback.
    < Okay, understood and accepted!
    Is not only my belief here, that it is not about bad and good and "payback"!! it is about profit! The war in Iraq and Afghanistan was a must! In the end no weapons of mass destruction were found.. Bin Lannden was not an Iraqi, he had a cooperation with America for years.. they never brought Bin Landed to justice.. nor brought his american friends to justice.. never let him speak and reveal all he knew in public! Anyway you can help this discussion by bringing, photos of the plane wreckages on 9/11 and whatever else you consider important.
    We have an expression
    "you're a day late and a dollar short"

You'll get no arguments from me about Iraq. I was against the war in Iraq from the beginning. In fact a lot of Americans were strongly opposed to the military action. We knew there were no weapons of mass destruction and Saddam was not connected with al-Qaeda. All those thousands of American soldiers and tens of thousands of Iraqi civilians died because of President George Bush's inept and stupid decisions.

We did bring Osama to justice. We gave him a bad case of lead poisoning. LOL
    That's one man's death we rejoiced and offer no apologies. He's lucky my family didn't catch him. We would have shaved his head, his beard, forced fed him pork chops and piped in Rap Music and made him watch Richard Simmons exercising 24 hours a day. Now that's a living hell for a Jihad boy. Call it Harlan County justice.

Why would I want to bring photos of 9-11 to this forum?

Ne kemi një shprehje
    "ju jeni një ditë me vonesë dhe një dollar të shkurtër"

Ju do të merrni nuk ka argumente nga unë në lidhje me Irakun. Unë isha kundër luftës në Irak që nga fillimi. Në fakt shumë prej amerikanëve u kundërshtua me forcë të veprimit ushtarak. Ne e dinim kishte asnjë armë të shkatërrimit në masë dhe Sadami nuk ishte i lidhur me al-Kaedën. Të gjithë ata mijëra ushtarë amerikanë dhe dhjetëra e mijëra civilëve irakianë vdiqën për shkak të vendimeve të paaftë dhe budallaqe Presidentit Xhorxh Bush.

Ne e bëmë të sjellë Osama para drejtësisë. Ne i dhamë atij një rast të keq e helmimi me plumb. LOL
    Kjo është vdekja e një njeriu që ne u gëzuan dhe nuk ofrojnë keqardhjet. Ai është me fat familja ime nuk e kap atë. Ne do të kemi rruar kokën e tij, mjekra e tij, i detyruar ushqyer atë bërxolla derri dhe në tubacione Music Rap dhe e bëri atë të shikojnë Richard Simmons ushtrimin 24 orë në ditë. Tani që është një ferr i gjallë për një djalë të Xhihadit. Thirrje kjo Harlan County drejtësisë.

Pse do të dua të sjell fotot e 9-11 të këtij forumi?
    Ndryshuar për herë të fundit nga FreeByrd : 16-07-2012 më 12:46

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Freebyrd, ti je aty ne foto? lol

Faqja 11 prej 23 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •