Mire ben qe e nderruan por duhet ristauruar dhe si qytet i vjeter .Se deri tani eshte lene si mos me keq .
Tregojne dhe fotot me ato rruge te shpifura.
Mire ben qe e nderruan por duhet ristauruar dhe si qytet i vjeter .Se deri tani eshte lene si mos me keq .
Tregojne dhe fotot me ato rruge te shpifura.
Nuk i ben peshtypje asnjerit qe u desht kaq shum kohe per te fshire emrin e antishqiptarit dhe kriminelit me sadist qe polli ndonje here ky popull? Dicka e tille duhet te ishte ber 22 vjet me par nga i vetquajturi shteti demokrat i Shiperis.
Mua per vete me habit fakti qe para nji jave emri i diktatorit akoma figuronte ne shpatullen e malit.
Hajde vend kot Hajde.
Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne
kam jetuar ne mes te tyre. I njoh shume mire
E kisha fjalen per shtetin 'demokrat' te shqiperise, i cili paraqitet si i till qe ne 92-shin. Fshirja e slloganeve absurde te tilla ishte detyrim moral i shtetit shqipetar. Por ja qe sic them gjithmone. E verteta sado qe mundohet te mbulohet gjithmon le gjurmet e veta. Kesaj rradhe gjurma ishte nje faqe e ter mali![]()
Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne
Kjo nuk është shumë e drejtë... të gjitha vendet e mbështetën Enverin pa përjashtim.. nuk erdhën lalët nga fieri dhe zbatuan ligjin komunist në veri!!
Nejse dua ta marrë këtë si një nisje të bëjë një bisedë me referim të përgjithshëm, pra flas për të gjithë ne!
Nuk ka gjë të keqe të kesh pas qejf xhaxhin.. të kritikosh njerëzit që ishin mbështetës të Enverit është sikur të shkojë një çun universiteti dhe të mburet tek ata të fillores, dua të them, aq mundeshim atëherë aq bëmë, u nisëm pothuaj se nga zero mos harroni!
Mua më pëlqejnë shumë fjalët e urta.. një e tillë lokale këtu thotë 'lakrën që tall në pjatë do e hash'! Shkurt dhe thjeshtë.. kush tall të parët për çështje politike shpesh është vet tifoz i një partie sot.. pra ai vetë është ne gropë. Bile aq thellë në gropë sa lë kokë po ti zësh në gojë politikanët miliarder!
Jo per ata qe e kishin 'xhaxha' nuk ishte keq. Jo qe nuk ishte keq atehere por edhe sote nuk do te ishte keq nese akoma jane mirenjohes per privilegjet qe iu beheshin, porsa te serviloseshin tek Dega. Mjaftonte te firmosnin ndo nji procesverbal, te beheshin deshmitare per dike qe jetonte ne veri apo jug apo ne myzeqe, dike qe jo vetem qe nuk e kishin takuar ndo nje here ne jeten e tyre por as emrin nuk ua dinin. C'eshte e verteta shqipetaret donin 'xhaxhin' me shume se babain e tyre. Keshtu qe ke shume te drejt kur thua nuk ka qen keq te kishe qejf xhaxhin!
Ndryshuar për herë të fundit nga Maqellarjot : 12-07-2012 më 15:40
wow wow cfare paskan bere artista fare
gje te madhe kan be
mire qe jan kaq artista pse nuk rregullojn rruget e beratit te vjeter ta pastrojn etc ?
kesaj un i them ajde vemi njehere nga berati rim qe rim prishim ate edhe dalim cik neper gazeta![]()
Kujt i Intereso me enveri saliu rama nano aman
Partizoni
Nuk jam në kundërshtim fare, dhe bën mirë që i shkruan këto sepse kujtojnë të vjetrit dhe mësojnë të rinjtë. Bile këto që shkruan janë të vogla në atë sistem u bërën akoma më të këqija.
(Nuk është keq të kesh mbështetur Enverin) = (nuk është e keqe të kesh bërë gabime)
Prandaj dhashë edhe shembullin me universitetin dhe shkollën fillore.
Gabimet kanë vlerën e tyre, vet jeta (biologjike) është zhvilluar me ndihmën e gabimeve. Është e vështirë të sterilizojmë jetën tonë, zgjidhjet dhe vendimet tona, gabimi ka vlerë kur shfrytëzohet për të ec më tej.![]()
Ja, njerezit bejne nej veper me koncept nga pas per te treguar kendveshtrimin e tyre te realitetit shqiptar, ketu flitet akoma per enver e per sali.
Pffff, shume keq.
https://www.behance.net/robberysk1100
Krijoni Kontakt