Dio cane, nn e possibile lui e pulito![]()
Conte non patteggia, Palazzi chiede per lui una squalifica di un anno e tre mesi
Dio cane, nn e possibile lui e pulito![]()
Conte non patteggia, Palazzi chiede per lui una squalifica di un anno e tre mesi
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
Pa filluar sezoni, flitet per gjera te tilla. Prit kur te filloj kampionati dhe zakonet duke ber hile.
Shpresoj qe tia heqin ate paruken, mbase to bie e verteta qe aty, sepse me paruke e dime qe eshte i ndershem, pa paruke...
Il Club Pił Titolato Al Mondo
3 vjet e gjysem skualifikim ka kerkuar FIGC per Bonucin.
Per xhuventinet, ky eshte nje process qesharak, sepse e gjith shoqata e pulita![]()
Modeli i ri i flokėve tė Bonuccit.![]()
![]()
███
Ndėrrojmė temė..... nejse.
Do ikėsh ta shofėsh ndeshjen me Realin se stė vjen ky rast mė, 1 herė nė vit tė vjen kjo mundėsi tė vijė Milani nė Amerikė. :P
Kurse dje nuk arrita ta shikoj dot ndeshjen, si tu dukėn? Nocerino 2 gola, duhet ta nxjerrim sulmues tė mirfilltė. lol
Abate dhe Robinho lexova qė ishin paraqit mirė.
Ndėrsa nga merkato lexova qė Montpellier kishte refuzuar ofertėn e Gallianit pėr Yanga-Mbiwa. Galliani kishte deklaruar qė ėshtė ēėshtje e mbyllur, siduket do ta mari vitin tjetėr me parametra zero.
Mė shumė flitet qė Kaka tė mbėrrij nė Milano, si tratativa e vetme e mundshme.
Tė pėrshėndes me kėtė foto sa 1000 fjalė. :P
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga no name : 11-08-2012 mė 07:44 Arsyeja: hoqa shkrimin e citimit se permbante ofendime
███
Highlights e ndeshjes me Olimpia qe u luajt jasht Boston:
Un do shkoj te Merkuren ne stadium per ta par ndeshjen. Sipas milannews.it, ne Amerike qenkan 45 milion qe interesoen/ndjekin futbollin dhe 9 milion prej tyre jan tifoz te Milanit.
Cdo here qe ka lujt Milani ne Amerike, gjithnje ka patur tifozllik ne stadium, u pa edhe ne Miami, edhe pse zona e Miamit nuk mbahet shume per futboll. Pjesa me e madhe ndodhet ne New York, Texas, Michigan, dhe California.
Ne Amerike, tregtia elektronike e Milanit eshte rritur mbi +140%. Tek acmilan.it, mbas Italishtesh, trafiku i dyte me i madh vjen nga Amerika.
Merkatoja do shkoj deri ne ditet e fundit. Galiani do takoj Perez te Merkuren perpara ndeshjes. Pervec Kaka mund te flitet dhe per Khedira, ne qofse Reali mer Modric. Yanga-Mbiwa mund te behet edhe ne ditet e fundit sepse lojtari ka kerkuar qe te largohet dhe klubi nuk ka interes ta mbaj kur nuk do me qendru.
Per mua Kaka nuk duhet te jet aq e rendesishme, mbase nje mesfushore i sakte do bente me shume pune.
Niku, tė mėrkurėn mi thuaj pak atij Cassanos "Resta con noi terrone di merda" se ka fillu tu e drredh pak qė kur iku Thiago dhe Ibra. Te Cassano kam shpresa kėtė vit dhe tek Pato.
E vėrtetė qė Kaka varet gjithēka nga Modriē, por siē duket ky i fundit 99% kėtė vit kalon tek Reali. Kaka tek Milani e dua mė shumė pėr atė qė dha pėr Milanin nė tė kaluarėn se tė gjithė e dimė qė nuk ėshtė mė ai Kaka i 2007-tės kur i jepte Milanit Championsin. Pastaj nuk do mė pėlqente sepse do i zėj vendin K.P Boateng. Princi nė atė rol ėshtė spektakėl mė vete. Por lexova qė Allegri tek Milannews.it kishte deklaruar nqs Kaka do tė vinte do e provonte nė rolin e Pirlos, dmth para mbrojtėsave. S'me duket ide e keqe.
Gallianit nuk jam kam mė besėn nė merkato. E kam sharė sa tė duash kur mori Nocerinon nė minutat e fundit tė merkatos, qė s'kam lėnė forume tjerė e faqe nė FB. Le tė presim deri nė ditėn e fundit tė merkatos.
███
Hajt t'iu pershendes dhe une me nje embelsire speciale. Edhe mos u merni me ekipe tjera se kemi ekipin ton, me te titullumin ne bote.
Shpresoj qe te vijne pakete Kaka dhe Sahin. Do na benin pune shume. Sahin eshte shume i ri dhe e ka te ardhmen perpara, pavaresisht se Mourinho i urren lojtaret me karakteristikat e atij.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Emri me i ri nga orbita Real qe degjova sot eshte Diarra. Bolliku modh ne mesfushe do ja prishi mendjen Perez te shesi ndonjerin ...
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
Krijoni Kontakt