Trim ka pas vetem 1 ne Shqiperi dhe ky ka qene Naim Zyberi.....te gjith te tjeret kane bere trimin....sa per kete Mondin ne qofte se ka patur te drejte shum mire qe e ka fituar gjyqin dhe shteti le ta vere ne komisariatin e "Bregut te Pudres" nga Plepat e Dursit deri ne Ksamil te Sarandes, aty ku trusti i lulelakres dhe i prostit jane ulur komkryq e pastaj te shohim......
each second is eternity as eternity is now,
and now, now is forever
eh moj moter ka shum gjera qe ato qe te sheh syri gjuha nuk i shpreh dot....
nuk kam te bej me kete person minimumi asnji lidhje.....
po kam jetuar ne ELBASAN para tij dhe kur ishte dhe mbas tij ne kerthizen e shqiperis.
thjeshte bej krahasime.......si emigrant si njeri i tjeshte te pij nji kafe ne vendin tim?..te shes apo te blej dicka?..te shaj apo te akuzoj dike pa frike per padrejtsit qe ben ne dem te shoqerise?un nuk e mundem sot si dikur kur ne cdo or te nates kudo qe isha te ndihesha pa frike te ndihem ne vendi tim.. per mua kjo qe risia e kosenit e katnarit injorant ????qe te flesh i qete me familjen tende se dikush te mbronte !dikush qe mbronte te gjithe pa dallim .....askush nuk eshte perfekt dhe jo me kot thon qe zogun e zgjuar per sqepi e kapin......un them kete qe si ai ka me mijera SHQIPTARE,qe i duan te miren vendit dhe zeri i tyre nuk do jete larg dita qe te bashkohen ne sherbim te ATDHEUT....
Te pershendes
Pikesepari nuk dua te ofendoj aspak dhe Sdua ta marresh te tille kete postim. Por une nuk kam idene se sa e njeh elbasanin apo gjendjen e atyre viteve te nje represjoni policor te udhehequr nga Koseni dhe kunati I tij Xhafa. Ose ti ske aspak idene ose budallalleku flet me pare se arsyeja.
Sot po te servir nje tjeter gomarllek te peqinasit te urryer per qytetin e elbasanit, A e dini se: Koseni ndalonte djemte e elbasanit te dilnin me kanotjere sportive Apo me pantallona te shkurtra, shyqyr zotit e kuptoi gomarllekun qe po bente dhe e terhoqi praktiken e dhunes ne mes te rruges me djemte e rinj.
Tani po te jap pergjigje per zhavorin peqinas, e vertete qe peqini ka zhavor sa te duash, por kush te tha Ty qe zhavori vinte nga elbasani? Perpara se te dalesh ne perfundime ben mire te pyesesh mbi rrjedhen e ngjarjes dhe Jo tja mbysesh kot ashtu sic ben ketu ne çdo postim tendin.
Kur te marresh mundimin te me kundershtosh gjej argumente!
shkarkoj te gjithe degen e lushnjes o lepurush se kishin frike policet te zbatonin detyren,
edhe ndenji vetem ne dege,edhe e beri lushnjen te qet ashtu si eshte, pastaj e transferuan,sa kercenime i kan bere kosenit nuk i beri pazar kokes..jo lushnjaret po dhe burra me te mir ja hoqi breket ne mes te pazarit.....edhe sot e kaq vjet po ta shohin mondin kto cubat ulin koken dhe nderrojne rruge,prandaj DITO BEHASHE ,MOS E HA SAPOIN PER DJATHE.....
Po po, jo vetem djemte por as vajzat nuk guxonin te dilnin me pantallona te shkurtra e me kanatjere ne mes te rruges ne ate kohe se ishte e ndaluar
Ne ate kohe Mondi ka bere shume pune por edhe shume gabime ne Elbasan... ndoshta ishte koha e tille dhe ajo ishte rruga e vetme... ne fillim ishte mire se merrej vetem me kriminelet, por pastaj ia mori doren dhe harronte ku godiste...
Nje gje eshte e sigurte, qetesia ishte ne Elbasan. Ne '97 une kam patur babain te shtruar ne spital e me duhej te shkoja ne spital per te çuar ndonje gje per te ngrene apo per te veshur... e ndonjehere kam shkuar edhe naten vone (si femija i madh meqe nena ishte ne spital me babain) e pershkoja qytetin cep me cep, nga lagja e kinezeve e deri ne spital vetem fare, ne oren 8 te darkes shkoja ndonjehere e kthehesha pas ores 10, isha vetem 15-16 vjeçe, por kurre s'me ka ndodhur te me hidhte fjale ndonje njeri rruges, madje gjate rruges here pas here ndalonte makina e policise te me pyeste nese kisha patur probleme rruges.
Qetesia ka qene e siguruar, te mos harrojme se Elbasani ne çdo cep te saj kishte banda, çdo lagje me banden e saj... duhej nje dore e forte dhe Mondi i beri zap ne ate kohe.
Ndryshuar për herë të fundit nga milanistja_el : 09-07-2012 më 06:08
Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Ky merrte rryshfete nga bosat e droges prandaj dhe fliste ashtu pa frike se e dinte qe se prekte njeri.
Krijoni Kontakt