Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 69
    Po per cfare akuzohej ky?

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Po per cfare akuzohej ky?
    Ka keqtrajtuar Pimp-sat dhe Trafiqantet e miellit Joy Florinas :P
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Edmond Koseni nje gomar me plot kuptimin e fjales...Ish kapterr nderlidhje ne komisariatin e Ersekes....
    Trafikant droge,armesh,prostitucioni bashke me kunatin e tije Xhafen i denuar ne Itali 4 vjet per favorizim dhe shfrytezim prostitucioni dhe sot ndodhet ne burgun e Peqinit.
    Xhaferri dikur ishte dhe roja personale e Etmondit...
    Etmondi u akuzua per pervetesimin e 14-20 kg kokaine e paster te sekuestruar 2 vellezerve kosovare nga fushmbreti i Elbasanit,qe gjoja e hodhi ne lumin shkumbin.....Komisar Etmondi ka rrahur e sakatuar qindra e qindra djem te rinj nga Elbasani,duke ju hequr nga qafa dhe varset qe mbanin......Thjesht eshte nje kriminel ordiner qe nuk munt ta meritoje stemen e policise shqiptare

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Kete ta conin shef policie ne Bajram Curri apo Burrel, vetem atehere mund te flitet nese eshte trim apo jo.

Jam shume i sigurte qe perfundonte ne qese te plastmasit.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Oopppssss, e paska rikthy Mond Kosenin ne pune Ilir Meta.

Kije inot sa te dush, por jepi hakun. Koseni e boni zap Elbasonin, por qejfi s'ja kishte te shkonte ne Prefekture tjeter. Ec e merre vesh pse.

Mond Koseni u bo pjese e luftes ne PS, kur arrestoi Nehat Kullen. Nehati ishte nje nga mbeshtetesat "e forte" te Tos Nanos.
    e majko e ngjate si pioner para nehat kulles,po koken e bardhe ner ceken me kateshin qe ihiku na gjykata edhe e kapi .edhe ne lushnje qe ne tepelen mo baloz.po drejtor qarku i elbasanit ai stabilizoj shqiperin e mesme edhe ne tir kush bente si ifort do rrish mir apo te thrrasim kosenin e peqinit.dhe me shtangistin ai nuk ka mar pjes edhe pas formimit te lsi ne asnji fushate politike..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    Kete ta conin shef policie ne Bajram Curri apo Burrel, vetem atehere mund te flitet nese eshte trim apo jo.

Jam shume i sigurte qe perfundonte ne qese te plastmasit.
    per dike qe se njeh mos ja fut kot,

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Nuk e njof kete Kosenin, por njof mire keto dy vendet qe te permenda me siper dhe jam shume i sigurte qe ne 98-99 nuk mund te bente te njejta gjera qe ka bere ne elbasan.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga HEN-RI Lexo Postimin
    Edmond Koseni nje gomar me plot kuptimin e fjales...Ish kapterr nderlidhje ne komisariatin e Ersekes....
    Trafikant droge,armesh,prostitucioni bashke me kunatin e tije Xhafen i denuar ne Itali 4 vjet per favorizim dhe shfrytezim prostitucioni dhe sot ndodhet ne burgun e Peqinit.
    Xhaferri dikur ishte dhe roja personale e Etmondit...
    Etmondi u akuzua per pervetesimin e 14-20 kg kokaine e paster te sekuestruar 2 vellezerve kosovare nga fushmbreti i Elbasanit,qe gjoja e hodhi ne lumin shkumbin.....Komisar Etmondi ka rrahur e sakatuar qindra e qindra djem te rinj nga Elbasani,duke ju hequr nga qafa dhe varset qe mbanin......Thjesht eshte nje kriminel ordiner qe nuk munt ta meritoje stemen e policise shqiptare
    pse te ka mar ni varse ty o lepurush ...ato qindra qaf lesh qe benin lek me drog e prosti ne itali edhe u hapshin per mes bulevardit me qen i tyre .po e di shum mir qe ne mes te pazarit ja pat heq pantallonat..ja ato cubat qe zaptonin nji te dobet e ja conin motren ne itali per te bere marcapjede,,ai e derdhi ne lume drogen o lepurush ne prani te medias se po ta magazinonte e dinte se ku do shkonte.dhe mos harro nqs ti je i ndershem te tjeret rrojne ne hijen tende duke abuzuar me emrin tend kjo mund ti ndodhe gjithkujt...

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Kjo ceshja e taksistit eshte ekzagjeruar pa kuptim, ashtu sic e tha me lart nga njerez te lidhur me politiken. Qe te ta permbledh shkurtazi, ky fare personi taksist ka qene person ne kerkim dhe i denuar nga shteti italian me 4 vite burg per "Pimping" (Tutor) ndersa policia shqiptare e kerkonte per vrasje dhe trafik. Ne momentin e arrestimit, personi eshte kapur me presh ne dore dhe i reziston arrestimit. Kaq ka qene episodi qe ne media sizakonisht bejne "qimen tra".

Ne fund fare, personin e arrestuar e denojne 10 vite (6 shqiptare + 4 italiane).
    Po kane qene ashtu ia ka bere mire. Kriminela te tille e meritojn! Nejse sipas kesaj teme atij i eshte dhene nje shans i dyte pra koha do e tregoj nese eshte i mire apo i keq. Shpresoj te jete i mire edhe te uli krimin. Nese ate e do edhe e respektojn qytetaret e Elbasanit dmth ka bere pune te mire.
    Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 02-07-2012 më 15:44
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    Nuk e njof kete Kosenin, por njof mire keto dy vendet qe te permenda me siper dhe jam shume i sigurte qe ne 98-99 nuk mund te bente te njejta gjera qe ka bere ne elbasan.
    e mir mir ashtu eshte si thua ti??

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •