Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 69
    Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296

Edmond Koseni fiton pas 11 vitesh “duelin” me shtetin

TIRANE - Ish-drejtori i Policisë së Qarkut të Elbasanit, Edmond Koseni ka fituar pas 11 vitesh betejën për drejtësi me shtetin e shqiptar. Ai është shpallur i pafajshëm nga Gjykata e Apelit në Tiranë për të gjitha akuzat e ngritura ndaj tij.

Sipas vendimit të marrë nga trupi gjykues i përbërë nga Edlira Petri, Gjin Gjoni dhe Zamir Poda, Edmond Koseni shpallet i pafajshëm dhe Ministria e Brendshme e Shqipërisë detyrohet t’a rikthejë dhe sistemojë në punë këtë shtetas në rolin Drejtues i Lartë i Policisë së Shtetit. Jo vetëm kaq, por Kosenit duhet t’i paguhet paga si punonjës policie që nga koha e pezullimit nga detyra (u pezullua në dhjetor të vitit 2001).

Edmond Koseni u bë i famshëm dhe tepër i njohur si një nga drejtuesit më aktivë të policisë shqiptare gjatë periudhës, kur vendi ynë u përfshi nga trazirat e vitit 1997 e në vazhdim. Ai u shqua për luftën e jashtëzakonshme që u shpalli bandave të armatosura që terrorizuan vendin tonë dhe sidomos rajonin e Shqipërisë së Mesme.

------------

Drejtesia vonon, vonon 11 vite,

Bravo Mondi, tmerri i mafjes
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Une se njoh personalisht por njerez te mi qe e njohin thone vertet qe eshte burre me ****.
    me vjen mire qe fitoi ndaj padrejtesise
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    le ta bejne drejtor policie ashtu sic ishte por po vazhdoi ky te rrafe njerez si bente ne 97-en, atehere ky do futet ne burg sepse ligjet sot kane ndryshuar. asnje polic s`ka te drejte te beje vetgjyqesi.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    le ta bejne drejtor policie ashtu sic ishte por po vazhdoi ky te rrafe njerez si bente ne 97-en, atehere ky do futet ne burg sepse ligjet sot kane ndryshuar. asnje polic s`ka te drejte te beje vetgjyqesi.
    per mua AI ESHTE KRYEPOLICI SHQIPTAR..... FALKONE shqiptar...

AI jo vetem ne qarkun e elbasanit por dhe ne gjith vendin u kalli daten
    cubave qaf lesh kur ndegjonin emrin e tij dridheshin si lepuri,ne mes te pazarit
    ja hiqte brekushet,.dilte vet para plumbit nuk priste nga vartesit te dilnin ne ball.
    ai i mbronte njerezit e thjeshte vetem me i llaf goje e tij u vinte ne vend drejtesia.... por media i shpalli lufte duke e goditur poshte mesit,por politikanet shqiptar dhe media e paguan shume shtrejte mungesen e KOSENIT ne policin shqiptare si kokshkret dhe i drejte qe eshte... llumi korrupsionit ne tiran nuk mund te lejonte gjeneralin kokshkret
    te vazhdonte me tej se po ju preknin interesat e tyre direkt....

megjithate urime MONDIT per fitoren e pafajsise
    njerez trima e te drejt si ai i nevojiten vendit kurdohere.....

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anëtarësuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Kam te aferm ne Elbasan por edhe ku kam mundur te degjoj,te thone se duhet rikthyer perseri.
    Te pakten,ruante qetesine e qytetareve pavaresisht gabimeve qe bente si i ri qe ishte.
    Shpresoj te kete ndryshuar sepse kane kaluar vite dhe eshte rritur.

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Per te qene i pa anshem dhe teper i sakte po ju tregoj disa nga bemat e Edmond Kosenit dhe pastaj gjykoni ju.

Edmond koseni kishte gjithmone nje tavoline te rezervuar prane bar kafe EGNATIA dhe sapo hynte Edmondi aty cdo klient zhdukej.

Nese do ju tregoj te tjera.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    nga eshte ky Mondi?

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Me cfare kam degjuar ky ishte nje rrugac me uniform polici. Ky per nje vend parkimi rrifte qytetar te pafajshem. Ndoshta ka qene i ashper me kriminelet por edhe qytetaret e thjesht i trajtonte keq.
    I LOVE GOD

j&g

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Keto llojet e llafeve "me kane thene, kam ndegjuar ... etj" jane muabetet e tipit "Shpif sa te mundesh se dicka do mbetet". Ketyre pretendimeve, vetem dje Gjykata i dha vendimin perfundimtar, dhe vendosi drejtesine ndaj nje kryepolici i cili performonte ne ate kohe me mire se kushdo tjeter ne qytetet perkatese.

E verteta eshte shume tjeter nga ajo qe zakonisht paraqitet ne publik, thjeshte, ky u ra ne hak forte klanit te droges dhe nje cete politikanesh ne qeveri, te cilet mbronin interesat e tyre nga ky trafik e qe ne ate kohe vinte nga Turqia, neper Maqedoni e Shqiperi per te perfunduar ne Tregun Italian.
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

me sa di une ky ka qene gay apo jo?

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •