Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821

Nëna drogon të bijën për ta martuar me nipin

Nëna e tetë fëmijëve u gjet fajtore nga një gjykatë në Londër për rrëmbimin dhe drogimin e vajzës së saj më të vogël, pasi kjo e fundit kishte refuzuar të martohej me kushëririn e saj. Shamin Akhtar, 58 vjeçe, vendosi ta drogonte të bijën për ta martuar me nipin e saj, për të respektuar një pakt që ajo kishte bërë më të motrën që të martonte vajzën me djalin e motrës. Prokurorët e kanë përshkruar këtë veprim si makthim më të keq të një fëmije. Shamin Akhtar, djali i saj, Shamrez Khan, 34 vjeç, dhe dhëndri Zahid Mahmood, 36 vjeç, u shpallën fajtorë për drogim, burgosje dhe rrëmbim të qëllimshëm. Pasi vajza kishte refuzuar martesën me djalin e tezes së saj, e ëma i kishte ofruar pak qumësht të ngrohtë. Më pas vajza ishte ndjerë e turbullt dhe e pafuqishme për të lëvizur. E ëma i kishte marrë të gjitha sendet personale, përfshirë dhe pasaportën, për ta dërguar te “burri”, por plani dështoi
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    uh,,,, me leje a mund te shkruaj me te medha

WTF

Besoj, cdo koment me shume se kaq vetem sa i ben nder ketyre funderrinave qe si duket po gelojne neper bote.
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-09-2011
    Postime
    329
    Po te mos ishte per islamin mashkujte ne ato vende qe sot jane mysliman do te ishin te gjithe pedo sepse nuk e kane aftesine llogjike te joshin nje femer dhe ta dashurojne me vullnetin e saj, prandaj duhet forca fizike madje jo vetem e jotja per e gjithe familjes dhe e farefist!

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Keta indianet jane robte me te cuditshem ne kete bote.
    Si njerez pa shpirt me duken mua,edhe pse seshte mire ti pergjithesosh njerezit.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    20-02-2011
    Vendndodhja
    Malaga (España)
    Postime
    206
    Prindri gjithmone do te miren e kalamajve se dini ju

i/e regjistruar Maska e Bora`
    Anëtarësuar
    13-10-2011
    Postime
    74
    Injoranca vjen me gjith fuqine e saja dhe keto jane prova te gjalla.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •