Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8

Dritëro Agolli për (mos)ftesën e Rexhep Qoses:Më duken hamendje, ftesa do t’i shkojë

Prej disa ditësh qarkullon tek-tuk në disa media lajmi se Akademia e Shkencave ka vendosur të mos e ftojë Rexhep Qosjen në një veprimtari akademike me rastin e 100-vjetorit të shpalljes së pavarësisë. Dritëro Agolli në një intervistë sot në Gazetën Shqiptare thotë se “kjo mund të jetë hamendje e medias”, se nuk beson që “kritikat e Qoses janë arsye e fortë” dhe se “ftesa deri në nëntor, do t’i shkojë”.

“Mua akoma nuk më besohet që Rexhep Qosja të mos jetë ftuar nga Akademia e Shkencave... Kam lexuar në gazeta që ai nuk është ftuar dhe mendoj që këto mund të jenë dhe hamendje qoftë të shtypit, qoftë të mediave vizive” – i përgjigjet ai pyetjes “si e keni pritur këtë lajm”. Ndërsa pak më tej, në pyetjen e gazetares “Arsyeja e mosftesës ka qenë fakti që ai është treguar shumë kritik, a është kjo ngjarje domethënëse për mbytjen e zërave kritikë”, Dritëroi thotë: Nuk më duket një arsye e fortë kjo.. Nuk besoj të jetë kjo arsyeja që nuk e kanë ftuar, sepse të gjithë ata që do të mblidhen aty, diçka kanë kritikuar.

Dhe në fund e mbyll me një nga ato të vetat: “Unë besoj se do t’i shkoj ftesa. Unë jam 81 vjeç dhe jam shumë i gëzuar që do ta shoh se besoj se deri në 28 nëntor nuk do më bjerë damllaja”. (A.N)
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    e di Driteroi se keta akademiket e Tiranes jane si pleshta para gjigandit Rexhep Qose ...

Driteroi di gjithashtu se puna e fteses eshte nje testim ala-regjim salijevi dhe ala-smajli; ky i fundit shume e kritikon mentalitetin ballkanik, ndersa vete eshte mbartes i ketij mentaliteti ne formen dhe permbajtjen me te ulet ...

Gjithashtu, Driteroi shpreh shqetesimin se mos i bie damllaja ndokujt tjeter, qe eshte mesuar te beje punera te rendomta te ndyra prapa shpine ...

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    nuku kemi nevoje per komisare mafioz polpotistesh si pune e qose kapobandes.

ja per cfar do mbetet ne histori ky kriminel.

per 97-ten ne te cilen dha shum"porosi me vlera" te cilave ja sheh mire vleren ne varrezat e vlores beratit e tepelenes..

si dhe per 21 janarin ku bandat e shtabit bandit rrahen shtet e polici edhe me miratim e porosi te qoses..

ka shum mundesi qe qosja edhe ta ftojne nuku do vij..

1-se ska fytyre..
    2-se do i vij plasje qe sot mijra makina ne dit me shqiptar te kosoves e shkiperise kalojne lirisht ne rrugen berisha-basha-olldashi duke e bere de facto bashkimin..
    3-se kjo varavingo kosov shqiperi fal ksaj rruge behet jo per 18 sahat por per 1 ore..
    4-se pllani 21 janarit ku qosja ishte bashkpuntor..nuku shkoj aq mire..
    5-se po vjen dita qe te dal ajo qe kam thene prej kohesh... se qosja eshte hartues i listave shikore-klosore-sylore-lpk-iste-bedri islamo-kelmendoiste .. per ekzekutimet mafioze khmer rruzhe te qindra veprimtareve te dalluar.. qe nga ahmet krasniqi e der tek gazetari bardhyl.. etj..
    megjithate sic duket pllani.. mafia causho qosiste 21 janaroiste bamiro ino ramoiste.. petro korabo ed ruciste gjiko gjinushiste do bejne nje anti-feste provokuese.. me rastin e 100 vjetorit e ne kte do merret dhe mendimi i mjeshtrit qose qe te benet sa me konfliktuese e sa me 97-tshe..

etjetj..

---

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Pyka nxiret me pyk...then nga REXHEP QOSJA,per 21 janarin.

ai eshte nji nga INTELEKTUALET E PAKET SHQIPTAR qe i mungojn shqiptareve ....

per te udhehequr menderisht shqiptaret drejt mirqenies si individ dhe shtet.

ne 100 vjetorin e PAVARSIS duhet te marin pjes te gjith SHQIPTARET,

Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    kur salijevi ishte komisar i zborit te studentave te mjeksise ne vitet '70, professor Qosja i kundervihesh akademikeve serbe me veprat me dinjitoze te albanologjise ...

sot, zombite do(bi)çe sigurim-puniste, te ardhur nga erresira klon-gulagiste, nuk jane ne gjendje as te qendroje ne pranine e gjigandit Qosja ...

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    e kam nje loje une qe te nxjerr b.ithjashte ty dujbllok..

jemi te kodrat e liqenit..
    aty luajne tavllo domino e lexojne shekllo-temo-zp-ne.. nja 1000 sigurimso koomitet qendroras.. prokuroro enveroro nga me te terbuarit..

marrim nje cange e u japim allarme ketyre 1000-ve..
    e mo ckini qe na mblidhni thon ata..
    e ne u themi.. do u japim nga nje cop kartë.. ku do shkruani emrin e nje politikani qe ju doni ta shihni ose ne litar o te therrur me hanxhar.. ose te tequr zvarre e te percelluar ne pazar..

mir thon ata e marrin kartat e nxjerrin stilografet e shkruan sejcili ne qewjf te vet.. pa u pare nga sho shoji..

u vem nje kuti perpara.. e u themi..kur te mbaroni pune.. hidhini te qo kutia kartonat..

mir thon ata..
    e ne presim..

mbarojne se shkruari e se cfryari ata..e kelltup karterat ne kuti.. nji nga nji gjith krenari..

hapim kutine me komision..

dhe shëkojme..

cna del thoni ju..

per cilin kan votuar xhelato enveristet.. qe ta shohin.. atje ku thamë.. bile dhe me keq..

e sheh si te kap mat un tyjan mo dujruc e duj bllokqenerii..

te 999 xhelatet kan skalitur vetem emrin e nje politikani.. sali berisha..

vetem njerit nuku i quhet vota se.. nga inati aq shum e ka bere qelizem karten e shkrete.. me stilograf.. sa nuku i lexonet mire..

megjithate kur i themi.. na moreee..e kujt eshte qo karta qe nuku lexonet mire..

e imja bertet njeri..
    po cke shkruar mo i themi..

sali berisha kam shkruar a derbardhe..thot ai.. pse cme pandehni muan ju revizionist mo.. e me lakra ne kokë..hm..

lol

keshtu dhe puna e qoses..

po tu a bejm kte votim atyreve.. e tu themi ke doni na kosovaret..
    te gjithe do shkruajn.. qosen..se na ka ndihur tere kohes e na ka kontrimutezuar ne di revolucionet tona.. si ne te 97-tes si ne te 21 janarit..

ja keshtu jan gjerat o dujkicoblush..

lol

--

o po qy re..

.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 01-07-2012 më 10:58

Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    zombi b.ithpalare, qe ndot forume ngado qe vete ... je duke bere autogola pas autogolash ... te jane mbaruar idete e ndyra dhe je zhytur ne fanta-zombizem sigurims komitet centralist ...

na zbulove edhe nje nga prefesionet e tua te dashura te mashtrim-perversionit ... qenke ne komision zgjedhor ... nuk ke faj zombik, aty merret goxha para ...

paska besim te madh salijevi tek ti, qe te beson komision zgjedhor ... sepse nuk ka rendesi se kush voton, sa votojne, per ke votojne, si votojne ... rendesi ka kush i numeron votat ...

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Nje Qose me pak, nje plehre me pak ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •