Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 46
    i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836

Vetëvritet studentja me armën e babait, e tradhtoi i dashuri

Nuk e përballoi dot ndarjen me të dashurin, vetëvritet me armën e të atit studentja 21-vjeçare. Brinjola Lami, studente e vitit të dytë në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja, dega e Frëngjishtes në Tiranë, qëlloi veten dje me një plumb në kokë. Mësohet se arma me të cilën u vetëflijua 21-vjeçarja ishte e babait të saj, punonjës i Policisë Kufitare në Kapshticë. Ngjarja ndodhi në mesditë në lagjen Nr.4 të Korçës. Viktima është ndodhur e vetme në banesë, pasi prindërit e saj kishin shkuar në spital për të vizituar një të afërmin e sëmurë, ndërsa i vëllai më i vogël kishte dalë me shokët e tij. Bazuar në hetimet paraprake të Policisë, 21-vjeçarja ishte kthyer në shtëpi rreth një javë më parë. Sipas dëshmisë së nënës së saj, dhënë në polici pas ngjarjes, e bija kishte pësuar tronditje të fortë psikologjike pas ndarjes nga i dashuri. Ajo e kishte parë djalin me të cilin kishte disa kohë që ishte lidhur në afrimitet intim më një vajzë tjetër. E zhgënjyer nga i dashuri i saj, ajo kishte marrë vendim për t’u ndarë prej tij, por një javë më pas, nuk e ka përballuar dot ndarjen duke marrë vendimin ekstrem për t’u vetëvrarë. Ajo ka marrë armën e të atit që ndodhej në një komedinë në dhomën e gjumit e më pas e ka përdorur atë për t’u vetëflijuar. Disa momente më pas, prindërit e saj janë larguar nga spitali. Siç mësohet, i ati është ndaluar në një nga kafet e qytetit për të pirë një kafe me disa miq të tij, ndërsa e ëma është kthyer në banesë. Ajo e ka gjetur derën të mbyllur, ndërsa thirrjes për ta hapur nuk i është përgjigjur askush.

E ndodhur në një situatë të tillë, gruaja ka kërkuar ndihmën e fqinjëve, të cilët kanë munduar ta hapin derën dhe të gjejnë vajzën pa jetë në mes të pellgut me gjak. Pas sinjalizimit, në banesë mbërriti me të shpejtë babai i saj, e më pas edhe policia. Grupi hetimor përjashtoi pistën e një vrasjeje të mundshme nga babai i viktimës. Kjo pasi të dy bashkëshortët kanë dhënë të njëjtën dëshmi për sa i përket vendit ku kanë qenë, dëshmi e cila është mbështetur edhe nga fqinjët, si dhe nga personat që janë ndodhur në spital. Policia gjeti në vendin e ngjarjes tri gëzhoja, çka solli dyshimet paraprake se autor i mundshëm mund të ishte vetë babai i viktimës. Por, pas hetimeve të kryera, një pistë e tillë hetimi ra dhe të dy bashkëshortët Lami u lanë të lirë pasi u morën në pyetje për ngjarjen. Dyshohet se 21–vjeçarja, pasi është gjendur e vetme në shtëpi, rreth orës 13:00, ka marrë armën e të atit dhe ka qëlluar dy herë në ajër për të kuptuar sesi përdorej ajo. Më tej, ajo e ka vendosur pistoletën në kokë dhe e ka shkrepur atë duke u vetëflijuar.
    Hetimi, 21-vjeçarja i rrëfeu së ëmës zhgënjimin
    Sipas dëshmisë së nënës së viktimës, dhënë në polici, vajza 21- vjeçare ishte kthyer mjaft e tronditur nga Tirana si pasojë e tradhtisë së të dashurit të saj, mësohet se nënë e bijë kishin marrëdhënie mjaft të afërta. 21-vjeçarja ia kishte rrëfyer të ëmës që në fillim lidhjen e saj, e madje së fundmi i kishte treguar edhe për ndarjen për shkak se e kishte parë të dashurin ta tradhtonte me një vajzë tjetër.

http://www.panorama.com.al/wp-conten...-vetevrare.jpg

/panorama
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Zbulohet SMS për të dashurin: Më mirë të vdes se të të shoh në krahët e një tjetre

KORÇE/ Djali nga Tirana nuk merr pjesë në ceremoninë mortore.
    Zbulohet SMS-ja e fundit e studentes dërguar të dashurit.

“Nuk mundem të jetoj pa ty.
    Të dua shumë.
    Më mirë të vdes sesa të të shoh në krahët e një tjetre”.
    “Nuk mundem të jetoj pa ty. Të dua shumë. Më mirë të vdes, sesa të të shoh në krahët e një tjetre”. Ky është mesazhi që studentja Brinjola Lami i ka dërguar ish-të dashurit të saj pak çaste para se t’i jepte fund jetës me armën e të atit. Në kushtet e një tronditjete të fortë psikologjike, 21- vjeçarja i ka shkruar atij sms-në e fundit nga ku i bënte të ditur se jeta e saj nuk kishte më kuptim pa të. Mesazhi është zbuluar nga policia e Korçës në celularin e viktimës. Grupi hetimor ka verifikuar telefonin e saj për mesazhe të mundshme apo për thirrjet e fundit që ajo ka kryer, nga ku ka gjetur edhe sms-në e mësipërme. Burime të policisë bënë të ditur se ende nuk është marrë në pyetje djali nga Tirana, student edhe ai, me të cilin 21-vjeçarja kishte pasur një lidhje prej më shumë se një viti. Lidhjen e vajzës e kanë pohuar edhe prindërit e saj, gjatë deponimeve të tyre për grupin e hetimit. Burime të Policisë bënë të ditur se babai i Brinjola Lamit, studente në vitin e dytë për frëngjisht në Tiranë, ka pohuar se kishte qenë në dijeni të lidhjes së të bijës me djalin nga Tirana. Ajo i kishte vënë në dijeni të dy prindërit, që në fillim të njohjes dhe lidhjes. Por një javë më parë, vajza e tyre ishte kthyer në Korçë mjaft e tronditur. Ajo i kishte komunikuar së ëmës se ishte zhgënjyer nga i dashuri i saj dhe kishte vendosur t’i jepte fund lidhjes. Sipas dëshmisë së nënës së viktimës në polici, e bija ishte shprehur se e kishte parë të dashurin e saj në çaste intimiteti me një vajzë tjetër, me të cilën kishte zbuluar se ai kishte një lidhje paralele. Për këtë shkak ajo ishte ndarë, por nuk ka mundur ta përballojë këtë situatë derisa i dha fund jetës me armën e shërbimit të të atit. Ky i fundit punonte si efektiv policie në pikën doganore të Kapshticës. Ndërkaq, dje mes lotëve i është dhënë lamtumira e fundit Brinjola Lamit. Në ceremoninë mortore ishin edhe dhjetëra studentë të kursit të saj të ardhur nga Tirana, shoqet e dhomës së saj e mjaft miq të tjerë me të cilët 21- vjeçarja kishte pasur raporte miqësore. Ndërsa ish- i dashuri i saj për të cilin ajo u vetëflijua nuk ishte i pranishëm për ti dhënë lamtumirën e fundit. Nuk ka të dhëna nësë ai ka munguar, apo nëse familja e vajzës nuk e ka pranuar atë. Fqinjët e familjes Lami pohuan se kishin dëgjuar të shtënat e armës, por askush nuk e kishte menduar se mund të ndodhte një ngjarje e tillë.
    Fqinji: Dëgjuam tri të shtëna
    “Dëgjuam 3 të shtëna. Menduam se ishin fishekzjarre. Fëmijët e lagjes luajnë cdo ditë me to dhe tashmë shpërthimet e tyre na janë bërë rutinë. Unë i thashë bashkëshortes se dikush qëlloi me armë, por ajo më tha se janë fëmijët që luajnë në rrugë dhe hedhin fishekzjarre vend e pavend. Pastaj kur erdhi e ëma e Olës (kështu e njihnim në lagje), hapi derën dhe e gjeti të mbuluar vajzën në gjak. Ishte e tmerrshme”. Kështu u shpreh dje fqinji i familjes Lami, Ali Braho.

KORÇE/ DHORJELA DEMKOLLI

/panorama
    Ndryshuar për herë të fundit nga daniel00 : 27-06-2012 më 03:37
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Gjynah...te kishte vrare ate maskarain te parin...!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-06-2012
    Postime
    661
    Sa e dobet.

Budallallek.
    a momente më pas, prindërit e saj janë larguar nga spitali. Siç mësohet, i ati është ndaluar në një nga kafet e qytetit për të pirë një kafe me disa miq të tij, ndërsa e ëma është kthyer në banesë. Ajo e ka gjetur derën të mbyllur, ndërsa thirrjes për ta hapur nuk i është përgjigjur askush.

E ndodhur në një situatë të tillë, gruaja ka kërkuar ndihmën e fqinjëve, të cilët kanë munduar ta hapin derën dhe të gjejnë vajzën pa jetë në mes të pellgut me gjak
    Kur nuk pergjigjet njeri atehere mendohet se nuk ka njeri brenda, ose hap deren me celes qe ke vet. Nuk thirret komshiu te hapi deren me force, ose si hajdutet.

Gabim i gazetarit apo "llogjika"? o.O

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    me vjen keq per kete vajzen qe ishte kaq e re...vetvrasja nuk duhet te jete asnjehere zgjidhja por ja qe fatkeqesisht per disa njerez ndonjehere behet e pashmangshme...uroj dhe qe ish i dashuri i saj ta marre veten sa me shpejt nga kjo tronditje kaq te rende...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Njerez te dobet.
    Njerezit bashkohen e ndahen se keshtu vazhdon jeta, nuk eshte justifikim per te vrare veten.
    Pastaj kto femrat idiote vete terhiqen nga kurvaret dhe pastaj presin besnikeri?

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    ah sa e lehte eshte te gjykosh o xfiles, e sa e veshtire eshte te heshtesh...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    E ke gabim, une nuk gjykova asnjerin, nuk gjykova djalin pse e tradhetoi,
    nuk gjykova vajzen pse vrau veten, madje beri mire,
    thjesht fola realitetin e gjerave.

Kemi qene te gjithe te rinj e te dashuruar, nuk vret veten robi per pune dashuriçkash.
    Me e lehte se sa gjykimi eshte te justifikosh vetvrasjen per motive te tilla kaq banale.

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    ti gjykove pikerisht njeriun duke e quajtur te dobet, idiot, etj...dhe nuk bere ate qe duhet bere, dmth te gjykosh gjestin, veprimin e gabuar. s'ka c'i duhet as justifikimi e as gjykimi nje te vdekuri...

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Ngushellime familjareve
    Ndryshuar për herë të fundit nga Marya : 27-06-2012 më 09:17
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •