Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 20
    Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Nuk eshte ne Afrike moj adulte por nuk eshte ne shengen

Apo ben sikur nuk kapish
    UK ėshtė gati 39 vite anėtare e BE-sė, nuk ėshtė shengen thua? Reshersho mė shumė dhe do tė shohėsh se ku do tė dalin rezultatet, nuk ėshtė shengen pėr ty e mua qė vim nga pjesa mė e mjeruar e Europės me emrin Ballkan.

shnet.
    Sui generis

Citim Postuar mė parė nga RaPSouL Lexo Postimin
    UK ėshtė gati 39 vite anėtare e BE-sė, nuk ėshtė shengen thua? Reshersho mė shumė dhe do tė shohėsh se ku do tė dalin rezultatet, nuk ėshtė shengen pėr ty e mua qė vim nga pjesa mė e mjeruar e Europės me emrin Ballkan.

shnet.
    Reshershova po prap nuk me reshulton si antare ne shengshen
    Revolution 1848

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga [HD] Lexo Postimin
    Pershendetje.

Cfare nenkupton marja e statusit vend kanidat.

E vertete eshte se pasi marja e statusit si vend kanidat ne BE heq plotesisht heqjen

e vizave me koh te plote,dhe jo viza tre mujorshe?

Cilet jan faktoret e tjer pozitiv se marjes se statusit vend kanidat.

Per popullin do lejohet qe te punoj ne zonen shengen pas marjes se statusit?

Hyrja ne BE tregon se plotson standartet e vena dhe hyn dhe del si te duash ne vendet shenge .
    Njekohesisht ka drejta pune ne vende te tjera te BE .

psh : Nje shqiptar me leje te plote qendrimi ne itali njekohesisht dhe leje punesimi te perhershme ka te drejten e punesimit ne vendet e BE-s .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Hyrja ne BE tregon se plotson standartet e vena dhe hyn dhe del si te duash ne vendet shenge .
    Njekohesisht ka drejta pune ne vende te tjera te BE .

psh : Nje shqiptar me leje te plote qendrimi ne itali njekohesisht dhe leje punesimi te perhershme ka te drejten e punesimit ne vendet e BE-s .
    Izadora kėtu ka njė dallim, nqs e ke lexuar mirė pyetjen, HD pyet nėse kėto tė drejta i gėzojnė ato vende qė kanė statusin kandidat pra qė nuk janė tė anėtarėsuara. Njė gjė e tillė nuk ndodh meqė status kandidat ka Maqedonia apo edhe Kroacia por asnjėra nuk i gėzon kėto tė drejta para anėtarėsimit tė plotė.
    Sui generis

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Reshershova po prap nuk me reshulton si antare ne shengshen
    Eurostar nuk tė dhash pėrgjigje pasi pyetjet qė parashtrohen i ke me instancė provokimi jo se don tė debatosh.

UK ėshtė anėtare e BE-sė por jo e shengenit qė sillet brenda BE-sė kėtė e kanė vendosur vet pėr shkaqe "sigurie" siē thonė gati 4 dekada pėrfaqėsuesit e kėtyre vendeve.
    Sui generis

Eurostar nuk tė dhash pėrgjigje pasi pyetjet qė parashtrohen i ke me instancė provokimi jo se don tė debatosh.

UK ėshtė anėtare e BE-sė por jo e shengenit qė sillet brenda BE-sė kėtė e kanė vendosur vet pėr shkaqe "sigurie" siē thonė gati 4 dekada pėrfaqėsuesit e kėtyre vendeve.
    Nuk dua te provokoj. Une kam shume respekt per ty. Nuk e di se perse e ke mare personale kur ne po flasim per ate qe po flasim.

Nejse....gjithsesi une kam te drejte
    Revolution 1848

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    Postime
    8,793
    Izadora kėtu ka njė dallim, nqs e ke lexuar mirė pyetjen, HD pyet nėse kėto tė drejta i gėzojnė ato vende qė kanė statusin kandidat pra qė nuk janė tė anėtarėsuara. Njė gjė e tillė nuk ndodh meqė status kandidat ka Maqedonia apo edhe Kroacia por asnjėra nuk i gėzon kėto tė drejta para anėtarėsimit tė plotė.
    Petja eshte e shtruar ne menyre jo te qarte :-)

Nqs je kandidat dhe te jane hequr vizat dhe ke te drejte tre mujorshe levizje ne BE dhe paus 6 mujorshe , pra te drejte turismi dhe jo punesimi .

Une e mora antarsim te plote :-))

Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Petja eshte e shtruar ne menyre jo te qarte :-)

Nqs je kandidat dhe te jane hequr vizat dhe ke te drejte tre mujorshe levizje ne BE dhe paus 6 mujorshe , pra te drejte turismi dhe jo punesimi .

Une e mora antarsim te plote :-))
    Nuk ka paus 6 mujorshe, por mund te dalesh 3 X 3

d.m.th 3 muaj andej dhe 3 muaj ketej.

O Izy ku ke humbur tu befsha une ty
    Revolution 1848

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    Postime
    8,793
    Thashe se mos kishin nevoje per me shume pushime prandaj ju dhashe 6 muaj lol

C'kemi honey

Sa zemer gjere qe je o te keqen e syut te bukur
    Revolution 1848

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •