Close

Rezultati i Sondazhit: Kush do tė shpallet kampion i Evropės?

Votues
48. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Spanja

19 39.58%
  • Italia

29 60.42%
Faqja 14 prej 20 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 200
    Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    O mik,une nuk pash asnje nga keto pasimet e De Rossit ! Une pash nderhyrjet e De Rossit,dhe grinten ! Ndersa Marchisio sot nuk ka lidhur 2 pasime. Ku vrapoi Marchisio sot? Ka vrapuar kot pastaj,se edhe ne lojen pa top ishte komplet pasiv. Eshte tjeter gje puna e trajnerit,lojtari duhet te japi maksimumin e asaj qe mundet atje ku eshte.
    De Rossi u perpoq ! Madje po ta vije re,luajti edhe me kembe te gjakosur,tipik shpirt gladiatori.Une Marchision nuk e pikasa asgjekundi,ti me habit mua !
    Tani car te them une,fakti qe une ndaj opinion te kundert me ty nuk me ben mua as idiot as injorant.
    Po ti ke nje gje ama,ke ego te keqe,nuk e ul ndonjehere ate lojtar qe pelqen.Marchision s te kam pare asnjehere ta ulesh,nderkohe qe dje Marchisio ka qene lojtari me i dobet qe ka pasur Italia ne fushe,kjo eshte e verteta,pranoje !
    Lojtari nuk eshte i mire kur esht me top ne kembe vetem.
    Lojtari i mire esht ai qe di te luaje edhe pa top ne te.
    Spanja prandaj eshte me lart nga te gjithe sepse luan shkelqyeshem me top ne kembe , e super-shkelqyeshem pa top ne kembe.

Marchisio eshte i vetmi lojtar ne mesfushe qe nuk u nderrua ne kompet europianin.
    Te duket cudi kjo gje ty?
    Jo per tranjerin, sepse e sheh sesa bredh lojtari ne fushe edhe sesa pressing ben.

Rate i marchsios nuk ra poshte 6 kurre kete europian.
    Shihi njere ato te rossit edhe bejme prape muabet.

Po te isha une ama tranjer, se fusja ne loje fare sot marchision sepse nje lojtar ne ate rol, ka nevoje per pushim. Ai sberi pushim fare kete europian, e sberi pushim fare komplet kampionatin italian. Vetem 2 here mund ta kete nderruar konte, komplet vitin.

Kemba e rossit me gjak? Posi ore, u corr ai edhe kjo tregon se me sa zemer luan.
    Me plasi mua per zemren e tij kur ai ishte fajtor per dy gola tek ndeshja.

Lere se mbase neser do flas pak me gjate se sot jam paksa akoma me nerva .

Spanja eshte me lart, mgjth italia kishte ekuipazh te hahej me ta,nqs tranjeri te ishte cik i zgjute.

i/e regjistruar Maska e roni_s
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    639
    Citim Postuar mė parė nga illyrian rex Lexo Postimin
    E merr Spanja

kur t'qel shelgjja kikirika.

kena mu knaq tu hanger kikirika

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga Scion Lexo Postimin
    Sa sentimental qe je mer dreq

Po nuk te hahet goja te thuac njehere qe Spanja e meritoi dhe Italia ishte lesh. Kaq e thjeshte per ta kuptuar?
    E meritoi , por sdo ta meritonte nqs do luhej tjeter skeme.

Une e permenda edhe para ndeshjes qe italia do humbte nqs skema do ishte e njejte si ajo e gjermanise. Isha shume pesimist sot e te gjitheve shokeve ju thashe te njejten gje.

Lesh me 10 lojtare ne fushe?

Te luash kundra skuadres me te forte ne bote me 10 lojtare ne fushe e ti pret fagma prej italise?

Come on .

i/e regjistruar Maska e roni_s
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    639
    no comment...
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Nuk mund te gjykosh ashtu Smth. Sepse ato neset sdo kishin te perfunduar, e une si me "dipllomaci" do te te kujtoja ate "nese" Spanje Kroaci 0:0
    E kuptove tani.

Behu cik stoik mer shok, cdo gje qe pame sonte ishte pjese e lojes. Edhe pergaditja e dobet fizike, eshte pjese e lojes, te ngelesh me 10 lojtare nuk ishte faji i Spanjes. Thjeshte, ishte nje fund tragjik per nje kombetare italiane qe c'do here ka treguar jo-stabilitet.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Scion : 01-07-2012 mė 20:46
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Sic te thashe edhe me lart.
    Une e dija qe spanja do fitonte me ate skeme.

Sa here me duhet tjua permend ? Lol

Mirepo them qe me skemen tjeter sdo ishte e njejta gje. .

Tranjeri mori nje ekip gjysem i sakatosur ne kete europian.

Detyrimisht qe dicka e tille, heret a vone do ndodhte.

Me mire qe ndodhi keshtu, qe ta heqin si tranjer se eshte medioker.

Po ta kishte fituar kete europian, asnjeri sdo i vinte re dobesite e tija.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Nė kėtė temė u duk edhe njėherė se sa tė palogjikshėm janė tifozėt italianė. Tifozėt holandezė, gjermanė, e tė tjerėt, kur humbėn skuadrat e tyre, e pranuan qė i merituan humbjet si dhe i uruan skuadrat fituese, ndėrsa italianėt mbetėn duke u spėrdredhur. Gallatė janė kėto analizat e gjata futbollistike tė Poetikut.

Nė njė postim mė sipėr u thashė italianėve se meqė Gjermania ishte dobėt, kjo nuk do tė thotė se Italia ėshtė mirė, dhe humbja qesharake e Italisė sot tregoi qė kisha tė drejtė. Humbja nuk ishte vetėm qesharake, por edhe poshtėruese, me njė rezultat shumė tė thellė. Spanja ishte mė lart nė ēdo drejtim dhe e meritoi kupėn, prandaj pranojeni e mos u spėrdridhni kot.

Gjermania dhe Italia janė dy fuqi tė mėdha futbolli, por nuk kanė trajnerė tė duhur. Kur Italia vendos trajnerė si Lipi dhe Gjermania trajnerė si Vogsti, rezultatet flasin qartė. Tani vetėm Spanja ka trajnerin e duhur dhe Don Boskos i duhet hequr kapelja qė ka ndėrtuar njė Spanjė kaq tė suksesshme.

Besoj se Gjermania dhe Italia nxorėn mėsime nga ky kampionat dhe do tė marrin masat e duhura.

Ėshtė e pafalshme pėr Gjermaninė qė vendos njė trajner si Lėvi, kur ka Hitzfeldin, Rehagelin e tė tjerė si kėta. Lėvi ndėrtoi njė ekip me 3 gjermanė dhe 8 tė huaj, dhe me sa mora vesh nė kėtė kampionat i theu edhe rregullat, duke i lėnė lojtarėt tė pinin alkool e tė pallonin dashnoret e gratė nėpėr hotele, gjė qė nuk e bėn asnjė ekip. Disiplina ėshtė njė nga gjėrat mė kryesore, po ē'tė presėsh nga Lėvi, qė i lyen flokėt me bojė tė zezė e mė shumė duket si stilist se sa trajner futbolli.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-02-2011
    Vendndodhja
    Malaga (Espańa)
    Postime
    206
    Te isha tifoz i italis sdo shkrusha me nforum per futboll
    E ka degjeneru fare sonte 4 me 0.
    Edhe lagja ime me pas lujt ne finale sdo kishim hum me ket lloj rezultati
    HaaaaaaHAaha

i/e regjistruar Maska e Bora`
    Anėtarėsuar
    13-10-2011
    Postime
    74
    Une e urrej sportin po ne kte rast jam e lumtur qe u mund italia se ashtu oshte nje muhabet :PP

i/e regjistruar Maska e Mbinjeriu
    Anėtarėsuar
    10-09-2009
    Postime
    397
    -E dija se Spanjollėt do fitonin,por nuk e kisha menduar se do shkonin deri nė atė pikė sa tė "detyronin"trajnerin Italian Prandelli tė mbante shėnime,nė mėnyrė qė leksionin qė morėn sonte tė mos e harrojnė kurrė,ndoshta edhe njė manual munden tė e bėjnė!

-Spanja,me plot meritė vazhdon tė shkruajė historinė,duke arritur me dėrgu futbollin nė njė stad me te avancuar,duke thyer rekord pas rekordi,rekorde qe veshtire do thyhen edhe per nje kohe te gjate,pasi kjo qe kane bere kjo gjenerate eshte e jashtezakonshme,e pa perseritshme,dhe mbi te gjitha duke treguar futboll te mire.
    Kjo goje nuk eshte per keta veshe

Faqja 14 prej 20 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •