Postuar më parë nga
jarigas
Epo, hape e lexoje edhe ti kushtetuten e nje vendi te qyteteruar, e kerko se mos gjesh ne ate kushtetute te flase per lirine e plagosjes, copetimit apo mutilacionit te nje femije nga prindi i vet!!Po i gjete, na i sill ketu ne forum qe t'i lexojme edhe ne. Po nuk i gjete, mbylle sqepin, var turirin dhe vazhdo e lih per lavdine e kishes greke dhe te Janulles, por mos guxo t'u drejtohesh shqiptareve si "gdhendes"; e shumta mund te jesh sahanlepires i grekerve!!
O ti "gdhendesi" egzemplar nuhist!! Na trego pakez se cilin besim apo cilen liri per te rritur femite e tu, te pengoi ty, vendimi i ketij gjykatesit?!
E pastaj, zoti "gdhendes",a nuk te duket prej karagjozi, te perçartesh per shoqerira te perparuara e te vjellesh kunder nje gjykatesi gjerman, pjesetar te njeres prej shoqerive me te perparuara te globit??!
Prej Albos, deri tanime, mund te mesoj vetem arrogancen, por s'para me intereson! Pastaj, kur "gdhendesi" Albo, ngaterron "gardianin" me "xhelatin", mund vetem te me vije keq per te dhe arrogancen e tij!!
Jo mer "gdhendesi" i shtogut, jo!! Ti mund edhe ta arsimosh privatisht, femine, por shteti do te ta marre ne provim, per te verifikuar nese ia ke mesuar teorine e relativitetit, evolucionit, historine zyrtare, aritmetiken, etj, e aspak nuk i behet vone nese i ke mesuar perrallat e Janulles apo te Muhamedit!! More vesh ti, zoti "gdhendes"; mora thuaj!!
Shteti te detyron ta arsimosh femine, e ne rast se nuk e ke mundesine, e arsimon ai ne vendin tend!!
Nuk eshte "liri", "gdhendesi" filogrek, por "detyre"!!
Gdhendu!!
Edhe Nuh Musa, nuk do te kishte mundur me qene me shume nuhist sesa xhaxhi Albo "gdhendesi"!! Jo eshte "i detyrueshem" e "jo, s'te detyron dot"!!
Shko ere merru me Janullen, se na nxive faqen ne shqiptareve!!
...ahahahahahahahh.....je per te ardhur keq Albo!!
Une jam baba i tre femive dhe mund te te them me plot gojen se, pa shoqerine(ne kuptimin "social", ne jemi thjesht "neandertale"!!
Sipas teje, Albo "gdhendesi", femijte e tu edukohen me mire prej nje personi si ti, me perrallat Janulles, filogreqizmit e fetaro-biblizmit, sesa ne nje shkolle te tipit Oksford apo Harvard!!!
I rrisnin bujq e bari lopesh, o i pagdhendur!! Kush kishte mundesi e çonte ne shkolle!! E kupton apo jo, se je nje hiç pa shoqerine; madje me pak se hiçi!!
Arroganca eshte veti e frikacakut!!
Qymyri nuk mund ta gdhende diamantin edhe pse jane qe te dy prej karboni, o xhaxhi "gdhendes"!!
Ti je dele e Janulles, ndersa une jam dash i Gjergjit e, nuk pres qe te me diktojne greket se cilin patriark te kem mbi krye, por jam respektues i asaj demokracie per te cilen u perpoqa qe ne kohen e Enverit!!
Nji kshu, qe te gdhendesh ti, delja e grekut!!
Krijoni Kontakt