Close
Faqja 25 prej 26 FillimFillim ... 1523242526 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 259
    i/e regjistruar Maska e issa
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Vendndodhja
    GRADEC NEGOTINE E POLLOGUT GOSTIVAR
    Postime
    32
    Citim Postuar më parë nga JacobGold Lexo Postimin
    Degjo turk, ky eshte forum publik dhe sijcili e ka te drejte ti pergjigjet sejcilit! Po deshe merr pjese po sdeshe keput qafen nga dhomi qe ke dalur por mos mendo se rrit cilisine tende shtazarake duke me fyer mua!

Ju terrorristet vetem me ardhjen e teknologjise dhe fale disa studimeve perendimore e keni mesuar se synetlleku mund te kete veti miresjellse tek disa njerez, dhe vetem tek disa njerez qe mund te kene infektim! Perpara se te dilnin keto studime nga perendimi juve e benit dhe vazhdoni ta beni vetem per rite fetare dhe asgje tjeter! Te tjerat jane propagande e felliqur e juaja qe te jostifikoni shtazallekun tuaj!
    - Se pari kekoj nga moderatoret eketij forumi te kene pegjegjsi ke lejojne te postoj ne forum dhe cfare postimi, ne (muslimanet nuk jemi as turq e as terorist) e kush don te mare pjese ne forum le te shprehet si te doje jo te ofendoj te tjeret qe nuk lejohet e nese e mbani anen ather hallal ju qofte e mos mendoni se ne "teroristet turq " jmi me pak te vlefshem se ju genjeheni lexo mire kush ka qene Avicena mjek dhe fiziolog musliman i botes arabe d.m.th. kane dite para teknologjise se sodit per infeksione dhe sherim te tyre......lexo ckane bere semundjet infektive ne mesjete e para ne europe e ckane bere ne vendet muslimane nuk kane eksistuar deri ne ardhjen e ketyre europianeve me teknologji lexo medicinem arabe mos te them (islame) te kohes e ti me then k...... me teknologjine e inkvizicionit e te prifterinjeve te feliqur e pedofile(pederast)
    -Skemi nevoje ti tregojme dikujt se eshte mire o keq ate qe bejme bejme per vete e per te miren tone.por ju duhet te dukoheni dhe te dini te flisni drejt e jo me emocione dhe anime .
    SE FUNDI FEJA SHQIPETARIT ESHTE SHQIPTARIA-QOFTE KISHA APO XHAMIJA

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Epo, hape e lexoje edhe ti kushtetuten e nje vendi te qyteteruar, e kerko se mos gjesh ne ate kushtetute te flase per lirine e plagosjes, copetimit apo mutilacionit te nje femije nga prindi i vet!!Po i gjete, na i sill ketu ne forum qe t'i lexojme edhe ne. Po nuk i gjete, mbylle sqepin, var turirin dhe vazhdo e lih per lavdine e kishes greke dhe te Janulles, por mos guxo t'u drejtohesh shqiptareve si "gdhendes"; e shumta mund te jesh sahanlepires i grekerve!!

O ti "gdhendesi" egzemplar nuhist!! Na trego pakez se cilin besim apo cilen liri per te rritur femite e tu, te pengoi ty, vendimi i ketij gjykatesit?!
    E pastaj, zoti "gdhendes",a nuk te duket prej karagjozi, te perçartesh per shoqerira te perparuara e te vjellesh kunder nje gjykatesi gjerman, pjesetar te njeres prej shoqerive me te perparuara te globit??!

Prej Albos, deri tanime, mund te mesoj vetem arrogancen, por s'para me intereson! Pastaj, kur "gdhendesi" Albo, ngaterron "gardianin" me "xhelatin", mund vetem te me vije keq per te dhe arrogancen e tij!!

Jo mer "gdhendesi" i shtogut, jo!! Ti mund edhe ta arsimosh privatisht, femine, por shteti do te ta marre ne provim, per te verifikuar nese ia ke mesuar teorine e relativitetit, evolucionit, historine zyrtare, aritmetiken, etj, e aspak nuk i behet vone nese i ke mesuar perrallat e Janulles apo te Muhamedit!! More vesh ti, zoti "gdhendes"; mora thuaj!!
    Shteti te detyron ta arsimosh femine, e ne rast se nuk e ke mundesine, e arsimon ai ne vendin tend!!
    Nuk eshte "liri", "gdhendesi" filogrek, por "detyre"!!
    Gdhendu!!

Edhe Nuh Musa, nuk do te kishte mundur me qene me shume nuhist sesa xhaxhi Albo "gdhendesi"!! Jo eshte "i detyrueshem" e "jo, s'te detyron dot"!!
    Shko ere merru me Janullen, se na nxive faqen ne shqiptareve!!
    ...ahahahahahahahh.....je per te ardhur keq Albo!!
    Une jam baba i tre femive dhe mund te te them me plot gojen se, pa shoqerine(ne kuptimin "social", ne jemi thjesht "neandertale"!!
    Sipas teje, Albo "gdhendesi", femijte e tu edukohen me mire prej nje personi si ti, me perrallat Janulles, filogreqizmit e fetaro-biblizmit, sesa ne nje shkolle te tipit Oksford apo Harvard!!!

I rrisnin bujq e bari lopesh, o i pagdhendur!! Kush kishte mundesi e çonte ne shkolle!! E kupton apo jo, se je nje hiç pa shoqerine; madje me pak se hiçi!!
    Arroganca eshte veti e frikacakut!!
    Qymyri nuk mund ta gdhende diamantin edhe pse jane qe te dy prej karboni, o xhaxhi "gdhendes"!!
    Ti je dele e Janulles, ndersa une jam dash i Gjergjit e, nuk pres qe te me diktojne greket se cilin patriark te kem mbi krye, por jam respektues i asaj demokracie per te cilen u perpoqa qe ne kohen e Enverit!!
    Nji kshu, qe te gdhendesh ti, delja e grekut!!
    Te shkretet ata femij qe kane nje baba shpellar si ti.

Ske faj ti , fajin e ka Albo qe te mban akoma me forum. Une mora paralajmerim per perjashtim vetem se i thashe dikujt katundar.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Ore ju te gjermanise, a eshte veper penale nqs nje prind pi cigar ne shtepi ne prezence te femijes apo ne makine?
    Besoj se cigarja eshte shume here me e demshme se prerja e nje lafshe, no ?

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Ska pas faj ,dasma eshte menyra e vetme e femrave si ajo te shprehin natyren e lindur femerore,te duket bukur, me fustanat e blere neper shoping center-at e Vienes
    Kete muaj isha ne Viene e Paris dhe ajo qe me ka ra ne sy neper shoping center-at e ketyre dy qyteteve ishte numri i madh i frekuentusve femra muslimane,une nuk i kuptoja se pse blenin e shikonin fustana kur jane te mbuluara por tani e kuptova nga ti Nuh

P.S Nuh .pse ju andej nga Vienna u mbuloni edhe gojen femrave?!!
    Enush bebush,

me teje do te komunikoj ne menyre audiovizuale:

Pse nuk thirre kur ishe ne Vjene ???

tung

PS: thuaj se nuk te pelqejn kaftanet, hajt pash zotin na thuaj se nje "event" (ndoshta ndonje "sensation" party ???) ne perendim te pelqen me shume se nje "dasem shqiptare".....
    albanish by nature

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Ore ju te gjermanise, a eshte veper penale nqs nje prind pi cigar ne shtepi ne prezence te femijes apo ne makine?
    Besoj se cigarja eshte shume here me e demshme se prerja e nje lafshe, no ?
    Nuk e di a eshte por duhet te jete. Pirja e duhanit ne ambiente te izoluara si makina, duhet te konsiderohet krim.
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga JacobGold Lexo Postimin
    Degjo turk, ky eshte forum publik dhe sijcili e ka te drejte ti pergjigjet sejcilit! Po deshe merr pjese po sdeshe keput qafen nga dhomi qe ke dalur por mos mendo se rrit cilisine tende shtazarake duke me fyer mua!

Ju terrorristet vetem me ardhjen e teknologjise dhe fale disa studimeve perendimore e keni mesuar se synetlleku mund te kete veti miresjellse tek disa njerez, dhe vetem tek disa njerez qe mund te kene infektim! Perpara se te dilnin keto studime nga perendimi juve e benit dhe vazhdoni ta beni vetem per rite fetare dhe asgje tjeter! Te tjerat jane propagande e felliqur e juaja qe te jostifikoni shtazallekun tuaj!
    mir bre trim, herifi ta citoj hadithin !!!, cka nuk kuptove ???, shko ne xhami, tash per ramazan ke cdo dite para namazit te teravise ligjerata, dhe ndegjo se cka flet hoxha (kur nuk ka tema politike), pikerisht ato hadithe qe ja kthjellojn muslimanit jeten e tije, per ta gdhend ate ne profilin e moralit dhe per ta bere shembullore nder njerezit. Pastertia trupore eshte synonym per islamin, dil ne qytetin e lindjes dhe i sheh banjot publike qe stergjysherit e tu i kane ndertuar, ndryshe i quajm edhe "hamame"..........pikerisht synetimi ne islam nuk ka prapavije "fetare". Nje nder lidhjet e pelqyeshme ne aspektin fetare eshte pa dyshim edhe lidhja me Ibrahimin alejhiselam, per te nenvizuar perkatesine e muslimaneve ne vijen e shpalljes qe ka kaluar neper cifutet dhe te krishteret....kuptohet se islami eshte civilizimi me kulminant mbi rruzull, andej, nese ne kete aspekt dikush te meson, te keshillon, te inkurajon, atehere, MERE ATE, se ka vlere te larte !!!, se gjen tjeter kund.....

tungi
    albanish by nature

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Pra, siç e pohon edhe vete, rrethprerja eshte as me shume e as me pak se nje nderhyrje kirurgjike(absolutisht jo si shpimi i veshit) dhe si e tille duhet trajtuar!! Ne kete menyre ka vepruar edhe gjykatesi gjerman, duke e klasifikuar "rrethprerjen" per arsye fetare si nje nderhyrje kirurgjike te lejueshme vetem ne rast nevoje, pike!
    .....po qe se e pyet kete gjykates, qe te ndaloje me ligj "bredhin" per krishtelindjet, si mendon do te te pergjigjej ky shoku gjykates ???, apo thjesht, shitjen e vezeve gjate pashkeve ???

Nuk ka argument kunder synetimit, qe eshte nje rrit shoqerore tash e 3500, me kete ne rrangun me te larte te identitetit KULTURORE te nje populli apo gruppi !!!, cdo argument kunder, do te ish thejsht tendecioz !!!

Cka nuk te ben servilizmi.....ta deh trurin.....

Nje gjykates nuk mund te nxjerre ligj jashte kufinjve te Kushtetutes, prandaj, çdo gjykates, eshte sovran!!
    ...kush me shume se gjermanet e din kete realitet ???......te kujtoj "reichsbürgergesetz"-et e hitlerit.....cdo gje nen kornizen e kushtetutes.....ashtu edhe milloshi vepronte............cdo gje ne "korniza"...........o milet, shihni, NUK FOLI UNE, FOLEN LIGJI !!!.......

tungi
    Ndryshuar për herë të fundit nga Nuh Musa : 24-07-2012 më 04:23
    albanish by nature

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Nuk e di a eshte por duhet te jete. Pirja e duhanit ne ambiente te izoluara si makina, duhet te konsiderohet krim.

Dmth shoqeria po ecen drejt nje rruge ku cdo gje duhet te kontrollohet nga shteti.

A po krijojme ne me ndergjegjet tona nje police-state, apo thjesht jemi brainwashed ne ate drejtim?

Hard to say , really.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ..........pikerisht synetimi ne islam nuk ka prapavije "fetare". Nje nder lidhjet e pelqyeshme ne aspektin fetare eshte pa dyshim edhe lidhja me Ibrahimin alejhiselam, per te nenvizuar perkatesine e muslimaneve ne vijen e shpalljes qe ka kaluar neper cifutet dhe te krishteret....

tungi
    .....ahahahahahahah....."nuk ka prapavije fetare, por njera nder lidhjet e pelqyeshme ne aspektin fetar....".......ahahhaahahhaahah....sa keq qe e paska mbyllur Scion temen e "Thenie komike fetare", se ateje e kishte vendin ky nuhizmi!!

P.S. Scion i dashur!! Pse e mbylle ate vetrinen e perlave fetare??!!
    Jarigas

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    .....ahahahahahahah....."nuk ka prapavije fetare, por njera nder lidhjet e pelqyeshme ne aspektin fetar....".......ahahhaahahhaahah....sa keq qe e paska mbyllur Scion temen e "Thenie komike fetare", se ateje e kishte vendin ky nuhizmi!!

P.S. Scion i dashur!! Pse e mbylle ate vetrinen e perlave fetare??!!
    Jarush,

Lala e din se ti ku te djeg, andaj edhe atje te prek !!!, si zakonisht edhe kesaj rradhe te mbetet goja hapur me hahaja dhe hihija....

Nje......nuk ka lidhje fetare, kete te deshmojn poashtu hadithe, ku nga konvertitet nuk eshte kerkuar rrethprerja per t'u identifikuar ata me tej si musliman (nuk te kam faj une se je hut per nga dituria), pra, nje konvertit nuk e ka te domosdoshme te behet synet !!! - ja lala Nush ku te tregoj nje mesele te re, dhe ta marr njekohesisht frigen per t'u ri-konvertuar ne musliman......cka pret, hop hop ???

Dy......njekohesisht krijohet nje lidhje shpirterore me Ibrahimin alejhiselam, per te deshmuar lidhshmerine e popullit arab me stergjyshin e tyre, me tej, per te deshmuar perkatesine ne vijen e shpalljes, ngase edhe cifutet dhe te krishteret e orientit e praktikonin synetimin.........ose, ndoshta Muhamed Mustafaja e ka patur edhe si "fore" per te ja u bere me te lezetshem konvertimin cifuteve dhe te krishtereve ???, si thua ti ???, kjo e dyta tingellon me bukur per veshin tend servil dhe popuizmin qe e ke ne shpirt....si zakonisht, muslimanet punojn vetem me shere dhe hile, a ???

tungi shoki......

PS: cka mendon, ti ndalojm bredhat per krishtlindje ???, e din sa MILIONA bredha shkaterohen vetem per qejfin e "koqeve" (shprehje truallsore kjo) ???...apo nuk prish pune, se eshte formuar nje industri rreth tyre dhe jane faktore ekonomik ???.........synetimi eshte faktore ekonomi ???
    albanish by nature

Faqja 25 prej 26 FillimFillim ... 1523242526 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •