Close
Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 95
    he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    PDK-ne e kan marre çetnikt ne dore e Gjeneral Selimi din si te merret vesh me ta. Duhet te mirret shembull se si ti rezistohet arrogances, prepotences, shantazheve, kercenimeve.. tipike si te paramilitareve te milloshit, qe sot PDK-ja ushtron ne Kosove. Nuk fitohet kunder klaneve mafijoze thaqiste duke ul kryet. Shpresoj qe qytetaret ta largojne friken e te reagojne ne mbrojtje te dinjitetit te tyre qe u shkilet çdo dite e ore nga gangsteret e hashimit. Nuk duhet shume.. mjaftojne dy tri raste te kunderpergjigjeve adekuate.. dhe populli merr guxim e nuk i ben hesap ma per njerez.
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    per cilet pjestar te UCK-s po flet kush isulmoj kurse trimat vetvendosjet kur organizuan protest per bllokimin e kufirit me serbi ju i derguat forcat speciale kunder shqiptarve dhe e liruat kufirin me serbi per te hyr malli nga beogradi tash kerkoni nga vetvendosje jo zotri ju qe thireni ne emer te luftes qlirimtare pse nuk i bllokuat rruget psee a ke pergjegje per ket pse kerkon nga te tjeret vetvendosja gjdo her kas ber thirje kunder beogradit dhe krupeve te cilet hyn ne kosove tu ndalohet hyrja kurse ju veq llomotitni dhe shpifeni
    perse nuk duelen sot ne gazimestan e merdar

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga halla mine Lexo Postimin
    PDK-ne e kan marre çetnikt ne dore
    a mendon se te shitet kjo hehehe
    fjal femijesh

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

halla mine;

Citim Postuar më parë nga halla mine Lexo Postimin
    PDK-ne e kan marre çetnikt ne dore e Gjeneral Selimi din si te merret vesh me ta. Duhet te mirret shembull se si ti rezistohet arrogances, prepotences, shantazheve, kercenimeve.. tipike si te paramilitareve te milloshit, qe sot PDK-ja ushtron ne Kosove. Nuk fitohet kunder klaneve mafijoze thaqiste duke ul kryet. Shpresoj qe qytetaret ta largojne friken e te reagojne ne mbrojtje te dinjitetit te tyre qe u shkilet çdo dite e ore nga gangsteret e hashimit. Nuk duhet shume.. mjaftojne dy tri raste te kunderpergjigjeve adekuate.. dhe populli merr guxim e nuk i ben hesap ma per njerez.
    oj halla mine kta rrugaqet si kamishi e latifat jan msuar me LDK-n besa e zotit kta kan mu rreh si lopa kta rrugaqet e hahimit mendojn se qytetaret jua kan friken gabojn rend kta duhet te rrihen si gjoja ket gjuh e kuptojn kta kta kamishat e latifat e disa rrugaq tjer te hashimit po harrojn qe deri pas lufte ne shtepit e tyre kishin vetem 2 siguresa te rryjmes ku nerast se e ndizeshin nje poq te qenefit siguresa tjeter dote dilte nga sistemi kta ish pulagji e bandit ne mutrovic njihet mir ky rrugaqi kamisahi per problemet e ti

Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga Lepuri i But Lexo Postimin
    a mendon se te shitet kjo hehehe
    fjal femijesh
    Jo s'besoj qe m'shitet valla.. ktu n'forum jo. Se ktu sa po marr vesh une diku 90% te pjesemarresve nuk ju ha k.. as per Kosove e as per Shipni. Ketu eshte krejt problemi.

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Lepuri i But

Citim Postuar më parë nga Lepuri i But Lexo Postimin
    perse nuk duelen sot ne gazimestan e merdar
    o lepurush ti mendon se vetem ni her ne vjet kosova na qenka e rrezikuar jo jo ajo esht gjdo dit e rrezikuar pytja juaj pse nuk dolem sot kjo pytje esht jo serioze jam i sigurt por un dota bej nje pytje pse u nderpere protesta e veteranve dhe e invalidve te luftes e cila ishte per sot pse ata nuk bllokuan rruget te cilet thirren ne emer te lufes

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

beni33

policia e kosoves ishte mar me maica ironia ska kufi jo maicat por mej ngeh zhag neper osfalt o trima te hashimit kjo spektaktakel i policis nuk pin i=uj ne opinion po te shokohet pa emocione te gjitha videot se si silleshin policia e kosoves me serb shum but tuke ju than molim te nemoj parea mendo ta beni nje krahazim me protestat kunder vetvendosjes vetem ky krahasim sa brutalitet kur kta polic shanin protestuesit shqiptar menen e moter ket e kam perjetu edhe vet ne protesten ne merdar ne dimrin e sivjetem urerjtje e shfrenuar nga ana e policis speciale kunder vetvendosjes kurse po kata polic kur esht ne pytje shkau sillen si melaqe edhe nese serbet perdorin mjete te forta kunder tyre

Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    oj halla mine kta rrugaqet si kamishi e latifat jan msuar me LDK-n besa e zotit kta kan mu rreh si lopa kta rrugaqet e hahimit mendojn se qytetaret jua kan friken gabojn rend kta duhet te rrihen si gjoja ket gjuh e kuptojn kta kta kamishat e latifat e disa rrugaq tjer te hashimit po harrojn qe deri pas lufte ne shtepit e tyre kishin vetem 2 siguresa te rryjmes ku nerast se e ndizeshin nje poq te qenefit siguresa tjeter dote dilte nga sistemi kta ish pulagji e bandit ne mutrovic njihet mir ky rrugaqi kamisahi per problemet e ti
    Keta jan zorraxhi e harama.. kur shohin nja t'urte e t'nershem nuk e lajne mi qel syte, n'kry i hypin.. Nuk egziston dialog me çiftat e tyne, veq cili ma i forte..
    Deri sa edhe familja e Adem Jasharit u distancu e s'don me jau pa surratin, çka do ky popull ma shume per me u çu e me ja kallzu venin?? Po presin pejgamerin zaher..

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    policia e kosoves ishte mar me maica ironia ska kufi jo maicat por mej ngeh zhag neper osfalt o trima te hashimit kjo spektaktakel i policis nuk pin i=uj ne opinion po te shokohet pa emocione te gjitha videot se si silleshin policia e kosoves me serb shum but tuke ju than molim te nemoj parea mendo ta beni nje krahazim me protestat kunder vetvendosjes vetem ky krahasim sa brutalitet kur kta polic shanin protestuesit shqiptar menen e moter ket e kam perjetu edhe vet ne protesten ne merdar ne dimrin e sivjetem urerjtje e shfrenuar nga ana e policis speciale kunder vetvendosjes kurse po kata polic kur esht ne pytje shkau sillen si melaqe edhe nese serbet perdorin mjete te forta kunder tyre

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Lepuri i But

Citim Postuar më parë nga Lepuri i ButLepuri i ButLepuri i But Lexo Postimin
    ARIANI_TB

ku ishin sot trimat kuq e zi te vetfundosjes te albin-donqiq-qebes hahaha
    perse i sulmuat pjestaret e UÇK-se e jo serbet ne gazimestan e ne merdare?

Nacionale
    Presidentja Jahjaga e dënon sulmin ndaj autobusëve
    Presidentja e vendit, Atifete Jahjaga, e ka dënuar sulmin me koktej molotovi ndaj pesë autobusëve me udhëtarë serb në Prishtinë duke e cilësuar atë si... 0Komentet 1 Foto Nacionale
    Presidentja Jahjaga dënon sulmin mbi policët
    Presidentja e Republikës së Kosovës, Atifete Jahjaga, ka dënuar sulmin mbi pjesëtarët e Policisë së Kosovës nga grupe huliganësh të dhunshëm nga... 0Komentet 1 Foto Siguri
    FSK stërvit në Krivollak
    Kadetë nga vendi dhe rajoni po vazhdojë ushtrimet stërvitore në kampin veror në poligonin ushtarak në Krivollak të Maqedonisë. Kadetët nga Kosova,... 0Komentet 4 Foto Nacionale
    Presidentja Jahjaga e dënon sulmin ndaj autobusëve

Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •