Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 46
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Vetvrasjet per dashurine jane ne nje fare menyre akte egoizmi. Me kujtohet nje burre ne moshe jo te vogel por mbi 60-te vendosi te vdiste dhe ai pasi vdiq e shoqja. Nuk hengri me e piu, dhe brenda dy muajsh vdiq dhe ai. E donte shume vertet dhe me erdhi keq, por me erdhi akoma me keq kur nuk gjeti kurajo te jetonte per femijet e tij, qe jetonin afer tij. Ata perjetuan drame te dyfishte. Nuk i solle femijet ne jete vetem per gruan, dhe kur ajo s'eshte me te sillesh sikur ata nuk ekzistojne gjithashtu. Ju detyrohesh njerezve qe te duan.
    Feelings change - memories don't.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Epo Malsor ca vajza jane rrit me idene qe me djalin e pare qe do dashurojne do lidhin gjithe jeten, e keqja edhte se zgjedhin djem qe nuk ndajne se bashku te njejtin ideal. Me jen keq dhe per djalin. Meritonte nje ndarje, e jo tragjedi qe nuk do kete kurre shanc ta ndreqi gabimin e bere me vajzen qe iku. Ajo ja hoqi kete mundesi.
    aman moj mia cka flet..te ishte linde e rrite atje ne malsite e mia edhe mund te thonim keshtu..mund ta justifikonim se ka qenne naive dhe eshte genjyer lehte .te ishte nje 15 vjeqare edhe mund te justifikohej veprimi i saj nga dashuria ideale...kjo derdimenja ne mes te korqes qenka rrite..dhe me shkolle qenka qene dhe bukur do vite i paska pase..nuk genjehet nje moshe e tille..nese e pranoni se mund te genjeheni edhe 21 vjeqare atehere mbajeni me shendet ate shprehjen '' femra genjehet edhe me nje karamele ''..gjithe jeten te genjyera keni me qene..

duket ka qene ndonje debile qe ka besuar shume ne jeten princerore qe do i ofronte princi i kalter ne tirane..disa nuk duan tja dine cka bejne vetem e vetem te rregullohen ne tirane..

askush ne bote nuk e meriton te japesh jeten per te..aq me pak nje djale..sa per djalin besoj do jet nje gjemb i hequr nga kemba..eshte liruar me ne fund..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Ngushellime familjes
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Nuk vetvriten vetem femrat malesor, por dhe meshkujt.
    Feelings change - memories don't.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-06-2012
    Postime
    661
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Nuk vetvriten vetem femrat malesor, por dhe meshkujt.
    Meshkujt jane me te guximshem te bejne vetevrajse.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    kjo e paska dashur me shume se veten ,i eshte kthyer dashurija ne semundje .

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Sa keq,vertet e paska dashur shume te poshtrin,po pak fajtore edhe nena e saj...meq qe nga fillimi paska biseduar vajza per lidhjen e saj, e kjo duke e pare qe zhgenjimi ka ndikuar ne gjendjen e saj psikologjike,eshte dashur pak me e vemendshme te jete!

Pse qenka i poshter ai? Duhet te rrinte me ate patjeter e te martohej, vetem qe mos vriste vetem kjo?

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Pse qenka i poshter ai? Duhet te rrinte me ate patjeter e te martohej, vetem qe mos vriste vetem kjo?
    E ndegjo pra,kur e shihni se vajza eshte e sinqert e ndieshme mos i jepni shpresa te rrejshme,tregojini me kohe qe e ke per avanturat e juaja idiotske.... keshtuu pra

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Ngushllime Familijes,gjest debilesh jan keta vetvrasje.
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •