Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 46
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    E ndegjo pra,kur e shihni se vajza eshte e sinqert e ndieshme mos i jepni shpresa te rrejshme,tregojini me kohe qe e ke per avanturat e juaja idiotske.... keshtuu pra
    po kur per disa muaj ne meshkujt kemi probleme psh financiare dhe keto te sinqertat na kthejne shpinen sa hap dhe mbyll syte ca i thu kesaj
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    po kur per disa muaj ne meshkujt kemi probleme psh financiare dhe keto te sinqertat na kthejne shpinen sa hap dhe mbyll syte ca i thu kesaj
    Besoj qe rralle nga ato veprojne ne kete menyre,tani une e pata me shume per ato vajza sikur kjo, qe nuk ka mundur ta perballoj zhgenjimin,besoj e ke lexuar mire temen!

Ato qe lakmojne vetem nga ana financiare dallohen,sa ke te dojne kur ske te kthejne shpinen.

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046

Pasiguri financiare ???
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Pasiguri financiare ???
    mu me ka ndodh e them haptas nuk me ecen sic doja punet dhe ajo me ktheu shpinen
    me tha jeta eshte e bukur duhet ta jetoj e jo te luftoj per te
    u lidh me nje qe kishte me lek se une u fejuan dhe u ndan tani ka perfundu keq e me keq me kerkon falje do qe te lidhemi bashke
    JO SEKS PARA MARTESE

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    mu me ka ndodh e them haptas nuk me ecen sic doja punet dhe ajo me ktheu shpinen
    u lidh me nje qe kishte me lek se une u fejuan dhe u ndan tani ka perfundu keq e me keq me kerkon falje do qe te lidhemi bashke
    plotesoja deshiren he burre..gjynah e shkreta..tani qe e ka shijuar jeten ka nevoje per mbeshtetje..po ja ben edhe kjo si puna e korqares e pastaj tere jetes ti do '' vuash '' tragjedine...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Ngushellime familjes, RIP! Mediat tona jane bere thjesht blog per th&th. A mund ta imagjinoni dot si ndihen familjaret kur lexojne per vajzen e vet??? Pse nuk merren me lajme edhe ti lene familjet e shkreta ti qajne femijet e vet edhe viktimen te prehet ne paqe. Sa per ate bastardin qe tradhetoj, thjesht te ndahej nuk kishte pse e tradhetonte.
    I LOVE GOD

j&g

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Goldian, ok gaboj e pesoj nuk do te thote qe ti duhet te hakmerresh ose te mbash inat. Nese e do lidhu perseri nese jo mos e genje edhe vazhdo jeten. Nuk eshte mire te perdoresh nje njeri vetem sepse ndodhet ne nje situate te keqe.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    Ngushellime familjes, RIP! Mediat tona jane bere thjesht blog per th&th. A mund ta imagjinoni dot si ndihen familjaret kur lexojne per vajzen e vet??? Pse nuk merren me lajme edhe ti lene familjet e shkreta ti qajne femijet e vet edhe viktimen te prehet ne paqe. Sa per ate bastardin qe tradhetoj, thjesht te ndahej nuk kishte pse e tradhetonte.
    lexoje pak artikullin pastaj thuj cunit huj bastard.

ai at pun ka bo e ka nda, nuk e ka tradhtu.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Ishte ndare pasi e kishte pare ne lidhje intime me nje vajze tjeter. Tani une e kuptova qe keta ishin ne lidhje ai i premtoj, e genjeu edhe i tha te dua (qe per shume bastard eshte thjesht nje fjale now a days) edhe ne te njejten kohe kjo e kishte pare ne nje lidhje intime me nje tjeter???? ndoshta edhe e kam kuptuar gabim.
    I LOVE GOD

j&g

Dark Angel Maska e smokkie
    Anëtarësuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    Ishte ndare pasi e kishte pare ne lidhje intime me nje vajze tjeter. Tani une e kuptova qe keta ishin ne lidhje ai i premtoj, e genjeu edhe i tha te dua (qe per shume bastard eshte thjesht nje fjale now a days) edhe ne te njejten kohe kjo e kishte pare ne nje lidhje intime me nje tjeter???? ndoshta edhe e kam kuptuar gabim.
    Djali i ka premtuar, i ka thene te dua, i ka mare lulen, i ka thene bye bye.
    Cdo gje eshte relative...

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •