Forza Italia
Forza Italia
Shqiptare
Italia edhe pse ka gjysmėn e skuadrės nga lojtarėt e Juventus, por kėsaj radhe besoj nė kualifikimin e Gjermanėve, por si gjithmon me rezerva se ndeshje tė tilla janė tepėr vėshtirė tė parashikohen.
Sui generis
Hard sex, ose italisht '' Mettiamo le bionde a 90 gradi ''. Finale Itali - Spanje.
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
gjermania nuk e ka mundur asnjehere italiene ne kampionate boterore dhe europiane. as edhe nje here te vetme...
me objektivitet te plote mendoj se kete radhe gjermania do e thyej kete tabu.
Vasudhaiva Kutumbakam
Lol, une kam qene qysh e vogel me gjermanine, asnjehere me italine. Madje boterorin qe fitoj italia kundrejt gjermanise, kam qene duke pare ndeshjen ne shtepi me 10 italjan e prape beja tifon per gjermanine![]()
Pavarsisht se pastaj dola ne qender duke festuar me italjanet hahaha!
La vita non si spiega, si VIVE!
Eshte Ozil ai qe ben diferencen![]()
SPECIAL ONE
RAUL # 7
Gjermania eshte lut pa fund mbreme qe ne gjysemfinale te kishte anglezt dhe jo italjont. Kercenimet e Ozil qe italia na ka frike jane pikerisht deklerata frike. Italia historikisht ka qene macja e zeze e gjermanise. Une i kam ndjek te gjitha ndeshjet e gjermanise dhe nuk eshte se ky ekipe eshte kaq i frikshem sac e bejne mediat ,gjermania mund te jete e pamposhtur ekonomikisht
,por ne futboll sigurisht qe mund te mposhtet. Dhe njerzit flasin pa fund per kte super gjermani a thu se ka fitu rrjesht boterore e evropiane ,por harrojne qe ky ekip ska fituar asgje qe nga 1996 ,plot 16 vjet.
Megjithate kto dy ekipe kane dhuruar gjithmone spektakel ne perballjet midis tyre ,prandaj dhe quhet klasikja evropiane. E famshmja ndeshja e shekullit daton qe ne boterorin e meksikes ne ate gjysemfinale thriller 4-3 per italianet me beckenbauerin qe luante me dore te thyer. Pastaj thrilleri tjeter vjen ne 2006 ,pikerisht ne toke te gjermaneve me 2 gola te italianeve ne 2 min e fundit te kohes shtese. (Finalen e 82 spo e permend sepse ska qene thriller ,ne ate ndeshje ka pas vetem nje ekip) qe ishte italia.
Kshu shoke dhe shoqe. Levit i zien koka deri te enjten ,te ndeshesh me nje ekip qe se ke mposhtur kurre ne ndeshje zyrtare do te thote vertet dhimbje koke ,aq me teper qe italia ne kte gjysemfinale vjen me nje moral super te larte ,te mposhtesh greqine dhe te mposhtesh angline jane 2 gjera te ndryshme ,ku sigurisht ajo qe te ben me shume dem eshte nje fitore super e lehte sic ishte ajo ndaj grekeve.
Kam pershtypjen se do shohim nje 120 minutc tjeter ,por ksaj rradhe pa penallti ,vendos nje gol ne shtese. Nqf se vertet sdo luaje schvajni sic flitet neper media atehere gjermani do kete probleme.
Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.
Jam I Mendimit Qe Gjermania Do Te Fitoje Kete Ndeshje Por Ne Finale Do Te Humbi Me Portugaline. Thjesht Mendim
Krijoni Kontakt