Close

Rezultati i Sondazhit: Kush do tė kualifikohet nė finale?

Votues
52. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Gjermania

29 55.77%
  • Italia

23 44.23%
Faqja 3 prej 31 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 304
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-11-2011
    Postime
    15
    Forza Italia
    Shqiptare

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Italia edhe pse ka gjysmėn e skuadrės nga lojtarėt e Juventus, por kėsaj radhe besoj nė kualifikimin e Gjermanėve, por si gjithmon me rezerva se ndeshje tė tilla janė tepėr vėshtirė tė parashikohen.
    Sui generis

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar mė parė nga no name Lexo Postimin
    Barca vs. Juve ne finale thua ti?
    E dobėt ėshtė Juvja pėr Barcėn
    Sui generis

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anėtarėsuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Hard sex, ose italisht '' Mettiamo le bionde a 90 gradi ''. Finale Itali - Spanje.
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    gjermania nuk e ka mundur asnjehere italiene ne kampionate boterore dhe europiane. as edhe nje here te vetme...

me objektivitet te plote mendoj se kete radhe gjermania do e thyej kete tabu.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    gjermania nuk e ka mundur asnjehere italiene ne kampionate boterore dhe europiane. as edhe nje here te vetme...

me objektivitet te plote mendoj se kete radhe gjermania do e thyej kete tabu.
    Mos sill ters
    Ka gjithmone nje here te pare e me objektivitet te plote kete here thyhet tabuja

La vita non si spiega, si VIVE!

Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin

I tradhetove pepinot e? Nga inati jot do fitojne pepinot. Hahahaha. Po fituan pepinot m'ke borxh nje Spaghetti al mare
    Lol, une kam qene qysh e vogel me gjermanine, asnjehere me italine. Madje boterorin qe fitoj italia kundrejt gjermanise, kam qene duke pare ndeshjen ne shtepi me 10 italjan e prape beja tifon per gjermanine
    Pavarsisht se pastaj dola ne qender duke festuar me italjanet hahaha!

La vita non si spiega, si VIVE!

Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anėtarėsuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    Eshte Ozil ai qe ben diferencen
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anėtarėsuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Gjermania eshte lut pa fund mbreme qe ne gjysemfinale te kishte anglezt dhe jo italjont. Kercenimet e Ozil qe italia na ka frike jane pikerisht deklerata frike . Italia historikisht ka qene macja e zeze e gjermanise. Une i kam ndjek te gjitha ndeshjet e gjermanise dhe nuk eshte se ky ekipe eshte kaq i frikshem sac e bejne mediat ,gjermania mund te jete e pamposhtur ekonomikisht ,por ne futboll sigurisht qe mund te mposhtet. Dhe njerzit flasin pa fund per kte super gjermani a thu se ka fitu rrjesht boterore e evropiane ,por harrojne qe ky ekip ska fituar asgje qe nga 1996 ,plot 16 vjet.

Megjithate kto dy ekipe kane dhuruar gjithmone spektakel ne perballjet midis tyre ,prandaj dhe quhet klasikja evropiane. E famshmja ndeshja e shekullit daton qe ne boterorin e meksikes ne ate gjysemfinale thriller 4-3 per italianet me beckenbauerin qe luante me dore te thyer. Pastaj thrilleri tjeter vjen ne 2006 ,pikerisht ne toke te gjermaneve me 2 gola te italianeve ne 2 min e fundit te kohes shtese. (Finalen e 82 spo e permend sepse ska qene thriller ,ne ate ndeshje ka pas vetem nje ekip) qe ishte italia.

Kshu shoke dhe shoqe . Levit i zien koka deri te enjten ,te ndeshesh me nje ekip qe se ke mposhtur kurre ne ndeshje zyrtare do te thote vertet dhimbje koke ,aq me teper qe italia ne kte gjysemfinale vjen me nje moral super te larte ,te mposhtesh greqine dhe te mposhtesh angline jane 2 gjera te ndryshme ,ku sigurisht ajo qe te ben me shume dem eshte nje fitore super e lehte sic ishte ajo ndaj grekeve.

Kam pershtypjen se do shohim nje 120 minutc tjeter ,por ksaj rradhe pa penallti ,vendos nje gol ne shtese. Nqf se vertet sdo luaje schvajni sic flitet neper media atehere gjermani do kete probleme.
    Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.

i/e larguar Maska e ahmed_tr
    Anėtarėsuar
    23-11-2003
    Vendndodhja
    TIR
    Postime
    98
    Jam I Mendimit Qe Gjermania Do Te Fitoje Kete Ndeshje Por Ne Finale Do Te Humbi Me Portugaline. Thjesht Mendim

Faqja 3 prej 31 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •