Close

Rezultati i Sondazhit: A ju mjafton rroga, pencioni apo asistenca qe merni ?

Votues
31. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

9 29.03%
  • Jo

22 70.97%
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 70
    i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    ku ka si buka me specka,domate, dhe djath mer, se na cmendet!

jo po ik e ha mbeturinat e kjoskave te plazhit
    Without deviation from the norm, progress is not possible

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    ku ka si buka me specka,domate, dhe djath mer, se na cmendet!

jo po ik e ha mbeturinat e kjoskave te plazhit
    tell them endless :P Une akoma e kam fiksim kur te shkoj me pushime nga inati do marr buke me domate & speca ahahah. Me mungojne ato kohe te arta . Aman se jemi regjur me ushqimet e tjera ketu. lokalet afer plazhit gatuajne vetem per sasi rralle gjene cilesi edhe cmimi eshte dyfish.

Son sweetie tek cila teme??? Harrojne keta gjithe njerezit njelloj jane pavarsisht cfare kombesie.

Mia ka coolers plot ne shqiperi kam pare fotot te gjithe me coolers lol biles i kane edhe moderrn me radio te degjojne muzik.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga loneeagle : 26-06-2012 mė 18:00
    I LOVE GOD

j&g

Tema nuk eshte me cfar e merni buken kur shkoni ne plazh apo ku e boni plazhin, se na cmenet
    Revolution 1848

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Ju dalin sju dalin shqiptareve paret ata qefin nuk e lene pa bere.Ashtu rregullohen marin nga nje dhome me me qira dhe fasulet ,tenxheret ,domatet ,djathin me vete( te njeten gje kam bere dhe vete ).Biles i bejne pushimet pa ju bere syri terr kurse ne qe vijme nga jashte mendohemi 100 here ...Me pension ca kusherinjte e mi dhe kur fola me te me tha : ,te keqen teta me merr ne cel se tek telfoni i shtepise nuk do me gjesh me se do iki 1 muaj ne plazh ,dhe ketej qau skemi ,jemi me pension ,ca do bejme etj ,etj .Keta sjane as te edit ,rucit ,doshit ,po mendohesha ha-ha-ha .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    shqiptaret jane too cheap people per the shkuar ne pushime. rralle ka shqiptare turiste, at a vetem vizitojne femijet e tyre ne evrope.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Tema nuk eshte me cfar e merni buken kur shkoni ne plazh apo ku e boni plazhin, se na cmenet
    ere dhe ti dale i cik .ku ti shesim polat ne se ne ca plazhesh vemi dhe cfare ushqimesh hame ,ja ketu tek tema jote se tjer kund sna e var njeri lol.

Une kete vit ne 5 gusht deri ne 22 gusht jam ne sarande edhe kam 1 vit qe behem gati lol

i/e regjistruar Maska e user010
    Anėtarėsuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    O eurostar mbase ka dhe pak lezet tė devijosh ndonjė herė.. nga ana tjetėr ka raste si p.sh tek forumi i informatikės qė devijimi bėn keq dhe un e kam ngritur kėtė temė me argument.

ke fotografi qė tė tėrheq shumė vėmendjen.. besoj se tė pėlqejnė macet edhe kafshėt.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar mė parė nga prishtina75 Lexo Postimin
    Zakonisht njeriu aq sa ka aq edhe hargjon,
    te ne ndodh e kunderta kemi me shume monedha se prodhim

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    ere dhe ti dale i cik .ku ti shesim polat ne se ne ca plazhesh vemi dhe cfare ushqimesh hame ,ja ketu tek tema jote se tjer kund sna e var njeri lol.

Une kete vit ne 5 gusht deri ne 22 gusht jam ne sarande edhe kam 1 vit qe behem gati lol
    ke leke ti nuk je si pensionistat e eurostarit

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    dikur dhe ishte e mundur vajtja ne plazh.. me buk e domate.. megjithse ish problem gjetja e ujit.. e ujit te pijshem..
    flas per para 90-tes..
    ish e mundur dhe ndejtja e familjes nen nje hije cadre apo pishe apo plepi..
    ajo cka ndodhi me plazhet tona mbas 90-tes e zhduku kte mundesi..
    psh ne pllazhin e durresit kjo nuk ekziston me..
    aty smundesh me te shkosh me familje me buk domate djath e speca..
    pse..
    e kuptoni vete..
    ska asnji bith vend ku te rrish..
    mafia e ka privatizuar ranen hijen e barin..
    i ka bere hotele 30 euro naten per person..
    pra nje familje normale qe te kaloj nje dit ne plazh i duhet te lere rrogat mujore tek mafiozet pronare..

po keshtu dhe ne plazh te vlores e sarando golemit..

kjo eshte nje nga tragjedite e pas 90-tes..

qyteti 700 000 banoresh i durrsit psh.. ka vetem 30 metra plazh te pa privatizuar.. diku tek brryli qe i thone..ku mund te vendosin keta 700 000 banore nje cader vet e te ulen ne ran e te han buken e marr me vete..
    krejt kusuri i pllazhit.. eshte privatizuar.. dmth.. cdo bith vend paguhet ..ndryshe ik pir.dhu..

u knaqen ktu arabet..ku jetoj une..
    qindra kilometra plazhe te tipit divjaka.. i kan ne dispozicion per te vajtur familjarisht per te griluar falesisht.. me gra e femije e kulish ku te duan sa te duan.. e me cezma e halera gratis.. e hije pafund e tjera tjera..
    thash arabet sepse ata si ne dikur preferojne vajtjen ne plazh kucomacorisht..pra me gra e femij e farefis..
    kjo e drejte u eshte grabitur shqiptareve pas 90-tes.. ne atdheun e tyre..

.

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •